Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi blev betjent af Jack, som var yderst hjælpsom til at hjælpe os til at finde de rigtige materialer, til bedste pris og kvalitet ifm. spartling og filtning af lofter og vægge, samt andre småopgaver.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jack var dagens mand i skysovs, og har reddet projekt maling af soveværelse. Maling til tjekket pris, da Jack tryllede lidt for os. Faglig dygtig til at forklare hvordan malingen opførte sig, og hvorf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var forbi forleden for at finde noget maling i Valby til min carport, efter at have mistet min mor og havde kun nogle farvekoder at gå efter. Selvom manden bag disken ikke kunne hjælpe, var han yderst... Mehr ansehen

4,5

2 Sterne
1 Stern

Fed betjening

Fed betjening
Hyggelig beliggenhed og super charmerende betjening.
Et stort 5 tal fra mig 😁

15. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel rådgivning og service af kunderne og de konkurencedygtige priser på maling. What is not to like.

Jeg havde en super god oplevelse og behandling i forgårs, da jeg skulle købe maling til min lejlighed. Dyrup Valby, er meget professionelle i deres rådgivning af mig og derudover er deres priser på maling yderst konkurrencedygtige. Simpelthen en fornøjelse af handle i Dyrup Valby. Tak. Mvh. Emil

10. September 2023

Dagens gode oplevelse hos Dyrup i Valby

Havde i dag en rigtig god oplevelse hos Dyrup, Tingstedet i Valby. Det var i øvrigt første gang jeg besøgte forretningen.
Skulle bruge en hel del forskellige malerprodukter i forbindelse med renovering af et badeværelse.
Jeg blev betjent af en person ved navn Jack som er ejer af forretningen. Jeg fik en super professionel/faglig rådgivning, betjening og ikke mindst service. Det skal så tilføjes at priserne/rabatterne samtidig må siges at være i orden, hvilket også er vigtigt.
jeg giver forretningen/personalet min bedste anbefaling.

11. September 2023

God service af Jack

Fantastisk service ved Dyrup Valby af Jack.
God rådgivning og prismatchede maling jeg havde fundet på nettet.
Det er sgu i orden! 😀

3. August 2023

Dyrup i Valby, ekspederet af Jack

Vi havde valgt en forkert tone af den farve, vi gerne ville have. Vi gik derfor ned til Dyrup i Valby og spurgte, om de kunne hjælpe os med at ændre farven lidt. Jack var en super sød ekspedient, som hjalp os og endda uden at betale for det. Super god kundeservice 😊

22. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Advarsel: Dyrup Herlev Hovedgade 115

Når du handler Dyrup produkter, så pas på hvem du handler med.
Skulle købe Gori Skagengul.
Gik til Dyrup Herlev Hovedgade 115, Herlev.
Ekspeditient Steen Andersen peger på en tavle med én
Skagengul og der blandes.
Maler så med Skagengul, men nuancen passer ikke med tidligere anvendte Skagengul.
Går til butik og klager og får at vide: “det er da klart, er du klar over at der findes 35 forskellige nuancer af Skagengul hvoraf Dyrup alene har 10 forskellige!!!”
Jamen Steen hvorfor sagde du det ikke straks da vi købte?
“Nå ja, det kan da godt være jeg glemte det, der jo så meget... Men hvis I vil har den rigtige nuance må I betale igen”.
Og det gjorde vi så.
Er klar over, at Dyrup Herlev Hovedgade 115 ejes af
Panex Solafskærmning I/S, Valby Tingsted 1, Valby og
Ansvarlige er: Peter Uldahl Jensen og Lars Peder Uldahl.
Håber herigennem budskabet også når dem.

14. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr