Dyrbar Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dyrbar har gjort det muligt for mennesker som ikke har en god slagter indenfor rækkevidde at få kvalitets udskæringer og dansk kvalitets kød på en nem og overskuelig måde. En stor fejl at lukke forret... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

FANTASTISK! Ville forkæle min gamle far med en god flæskesteg til hans fødselsdag og købte kamsteg hos Dyrbar. Sikke en oplevelse. Alle gæster var enige om det var den bedste steg de havde smagt me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk lækre varer af højeste kvalitet. Købte bl.a. en krogmodnet Cote de Beuf af okse, super, super, og så fulgte jeg bare videoopskriften, perfekt. Har handlet der flere gange og bestemt ikke... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De to stykker kød var meget forskellige, derfor også eget forskelligt tilberedt. Kødet var bestilt som to stykker og jeg havde hverken antydet vægt eller pris. Hvilket burde have, været mere ligev... Mehr ansehen

1. Metzgerei

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

DYRBAR sælger kvalitetskød online. Vi er nørderi. Det er fyrværkeri, fornyelse og innovation. Det er kød af en særlig karakter. Skabt til dig, der er kvalitetskræsen. Dig, der kun har øje for det bedste. Og vil mere. Med smagen. Kvaliteten. Oplevelsen. Vi vil gerne dele det dyrebareste vi har med passionerede foodies. Vi har Guld i årerne – for Guldrummet er vores storebror. Guldrummet er en særlig slagterafdeling under Danish Crown, der i mere end 20 år har nørdet med råvarer sammen med Danmarks mest passionerede topkokke. Her har vi lært alt, hvad vi ved - en viden der forpligter. Med DYRBAR deler vi derfor vores knivskarpe håndværk og smagsunikke udskæringer med alle kvalitetskræsne madfæller.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

FANTASTISK!

FANTASTISK!
Ville forkæle min gamle far med en god flæskesteg til hans fødselsdag og købte kamsteg hos Dyrbar. Sikke en oplevelse. Alle gæster var enige om det var den bedste steg de havde smagt meget meget længe😊
Tak for god service og fantastisk kvalitet. Jeg vender gerne tilbage og anbefaler Dyrbar med glæde!
Vh Anni Riis

22. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Dyrbar

Tusind, tusind tak, Anni. Hvor er vi enormt glade for at du vil give sådan en fin anmeldelse! Vi glæder os til at se dig på webshoppen igen :-) De bedste hilsner, Nicola.

Usædvanlige kvalitets udskæringer

Usædvanlige kvalitets udskæringer, hurtig og effektiv service.

14. August 2023

Antwort von Dyrbar

Tusind tak for den fine anmeldelse, Niels - den er vi glade for! Vi håber at se dig på webshoppen igen :-) Med venlig hilsen, Nicola.

Nem bestilling

Nem bestilling. Kom til tiden og pakket rigtig godt ind. Høj kvalitet.

24. Juli 2023

Antwort von Dyrbar

Det er vi glade for at høre, Jannie! Tusind tak for de fine ord :-) Med venlig hilsen Nicola.

Bliver leveret som aftalt

Bliver leveret som aftalt
Kødet ligger med fryse elementer imellem og alt er som det skal være iht temperatur og indpakning
Super godt kød - kun ros herfra

24. Juli 2023

Antwort von Dyrbar

Mange tak for den fine anmeldelse, Laila. Det er vi glade for at høre, du synes! Med venlig hilsen Nicola.

Altid det sikre valg

Handlet en del gange hos Dyrbar, og altid upåklagelig proces, og højkvalitetsprodukter og gode vejledninger til tilberedning på hjemmeside, når man prøver nogle af de "mindre almindelige" udskæringer. Én gang prøvet at få dårligt kød (kan jo ske) og der var ingen spørgsmål og det blev håndteret perfekt af kundeservice. Jeg er fast kunde og anbefaler stadig dyrbar til venner og bekendte.

19. Juli 2023

Antwort von Dyrbar

Sikke nogle fine ord, Martin. Hvor er vi glade for at høre, at du har det sådan! Tak for den fine anmeldelse - den er vi meget glade for! :-) De bedste hilsner, Nicola.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

porcetta var alm. flæskesteg

Bestilte porcetta til gæster, da den kom om fredagen var det en stor flæskesteg hvor sværen kun gik halvt ned over stegen, ganske som var det en dansk flæskesteg til jul, måtte ud og finde noget andet til gæster

12. Juli 2023

Antwort von Dyrbar

Hej. Sværene på vores Porchetta går rigtig nok ikke hele vejen rundt om stegen. Årsagen til dette, er, at vi lægger en krogmodnet nakke inden, fordi der er smag heri - og det er et krogmodnet bryst, der er udenom. Så det er altså et helt bevidst valg, vi har taget. Vi beklager meget at du har haft en træls oplevelse med vores produkt. Vi håber, at se dig igen på webshoppen en dag :-) Med venlig hilsen Nicola.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kvalitet og god levering

Fantastisk kødkvalitet. Effektiv levering i kølekasse - nemt og bekvemt.

14. Juni 2023

Antwort von Dyrbar

Tusind tak for den fine anmeldelse, Claus. Den er vi super glade for! Vi håber at se dig på webshoppen igen ;-) Med venlig hilsen, Nicola.

Virkelig godt

Virkelig godt og super indpakning i fbm. levering.
Vi er overordentlig tilfredse.

20. Juni 2023

Antwort von Dyrbar

Tusind tak for de fine ord - dem er vi meget glade for! Og dejligt at høre, at I er tilfredse :-) Med venlig hilsen, Nicola.

Alt i top!

Lækre produkter, fair priser, forsvarlig forsendelse... tja, der er vel ikke så meget mere at sige? Har allerede genkøbt!

12. Juni 2023

Antwort von Dyrbar

Tak, Michael! Det er vi super glade for :-) De bedste hilsner, Nicola.

Leverer til aftalte tid

Leverer til aftalte tid
Kvalitet ud over supermarkedets
formåede

19. Juni 2023

Antwort von Dyrbar

Mange tak for de fine ord - dem er vi enormt glade for. Dejligt, at du er tilfreds med vores produkter og service :-) De bedste hilsner, Nicola.

God kvalitet

God kvalitet, som lovet. Levering også uden problemer

12. Juni 2023

Antwort von Dyrbar

Tusind tak for de fine ord, Caspar - dem er vi meget glade for. God sommer fra os hos Dyrbar :-)

God kvalitet

God kvalitet. Hurtig service

14. Mai 2023

Antwort von Dyrbar

Det er vi glade for at høre! Tak for de fine ord :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr