Heel de avond te wachten op een levering. 40 min van te voren mail met tijd doorgekregen... Krijg ik een uur later een mail dat de bezorging niet lukte omdat ik niet thuis was? Bezorger heeft nooit aa... Mehr ansehen
Ik heb een probleem met Dynalogic waarbij zij weigeren een telefoon af te geven aan mijn holding. Op locatie heb ik alle benodigde gegevens, inclusief KVK-nummer. Ondanks dat ik al vier keer contact... Mehr ansehen
Wederom een slechte ervaring met de levering. Vrijdag een bestelling gedaan bij G&G voor maandagavond 23 maart tussen 18.00-22.00 uur met € 6,- extra kosten. Telkens aanpassing van de tijd en uit... Mehr ansehen
I had delivery from Media Markt via dynalogic 4 times so far and every single time it got worse. Twice they refused to carry small package to the second floor. Once I rushed early from work to meet th... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Niks mis mee.
Mijn ervaring is best prima met Dynalogic.
Nadat Decathlon -eindelijk- (week te laat) mijn fiets aan ze overdroeg werd ik netjes per mail op de hoogte gehouden. De track&trace website is super.
Geen 5 sterren omdat een dag vooraf de aangegeven tijden echt te idioot voor woorden zijn: tussen 08.00 en 22.00.
Je kan pas rond 7 uur de werkelijke ingeschatte bezorgtijd zien, deze werd in mijn geval ook prima gehaald.
Vriendelijke bezorger zette de fiets netjes binnen en veilig zodat hij niet zou omvallen.
Eigenlijk is 1 ster teveel voor dit…
Eigenlijk is 1 ster teveel voor dit waardeloze bedrijf met waardeloze bezorgers. Al meerdere keren de bezorging van dit waardeloze bedrijf zogenaamd aan de deur gehad en dat ik niet thuis zou zijn. Als ik de bezorger persoonlijk tegenkom zal ik hem met z’n neus op de deurbel drukken om aan te geven dat je daar moet drukken om echt aan te bellen. Wat een drama bedrijf en wat een waardeloze mensen werken daar.
DynaNOTlogic at all
DynaNOTlogic at all: a pity because you are not worthy of this one star either!
It seems that I live in the middle of nowhere because your drivers cannot find my address location, AND they cannot call me either. Veryyy strange, what a service! You should be ashamed of this way of doing business.
What can you do about it?
- Update your navigations systems
- Instruct your drivers on how to manage "difficult" addresses.
- Give your customer's service team a client satisfaction course where they learn how to apply empathy and how to help the customers
- Communicate delays/disturbances effectively through emails and or telephone (sms/calls)
- DO NOT CHARGE for calling your customer service. (How dare you even charge for this? You guys f*cked up the service, and I am the one who needs to pay in order to get helped?)
Onnodig thuiswachten
3x al thuis gewacht en toch 'bezorging gemist'.
Ze komen niet opdagen stellen de bezorging met het uur uit. Tot het laatste moment dan geven ze aan dat het niet is gelukt. Met redenen dat je niet thuis was aangezien mijn voordeur letterlijk open stond omdat die net geverfd was is dat natuurlijk onzin. Klantenservice moet je voor betalen. Uiteindelijk het bedrijf waar ik het product heb gekocht gevraagd om hier extra aandacht aan te geven: bij de 5de keer is het gelukt. Ik denk ook omdat het bedrijf waar ik naartoe belde hun best hebben gedaan. Bizar dat het zo moeizaam moet gaan, ik hoop dat bedrijven geen zaken meer doen met deze partij.
Dit bedrijf is echt het slechtste…
Dit bedrijf is echt het slechtste bezorgingsbedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Communicatie is voor hen een onbekend begrip. Het track&trace systeem hebben ze ook ergens bij een pakje boter gekregen volgens mij.
Je krijgt een smsje met een tijdsindicatie, zodra de bezorger er dan nog niet is wordt deze indicatie gewoon telkens met een kwartier verlengd tot je 3 uur later te horen krijgt dat ze niet meer komen.
Helaas voor de webwinkel de order geannuleerd toen ik eindelijk na 4,5 uur een kort mailtje kreeg dat er vandaag niemand meer komt.
Wat een bedrijf zeg..
Ik dacht dat ik de enige ben met dit domme verhaal. Nu zie ik meerdere mensen zelfde promleem ervaren. Zaterdag had mijn zending geleverd moeten worden. Er komt een mail binnen sory door personeel tekort wij halen vandaag niet en je zending met voorrang gepland op maandag. Maandag weer een mail, er is iets mis gegaan en wij kunnen uw zending vandaah niet leveren. Na het kontakt geven ze aan dat mijn zending bij een verkeerde depot trecht is gekomen. Wat en domme smoes. nu is niets bekend over de lever datum...
Dynacrap
Nou, om een lang verhaal kort te maken, hun service is verschrikkelijk slecht. Ik heb een wasmachine en een droger besteld bij B&K. Ze probeerden twee keer te leveren, maar in beide gevallen was de wasmachine beschadigd. Het excuus was dat dit gebeurde bij de opslagplaats waar ze de machine hadden opgehaald. Als u echter in de vrachtwagen kijkt, ziet u dat geen van de goederen is vastgemaakt of vastgebonden. Het is dus niet verwonderlijk dat tijdens het transport dingen beschadigd raken. B&K heeft besloten dat de derde levering door hen zal worden gedaan. Laten we hopen dat dit beter uitpakt.
UPDATE:De bezorging was top. Het probleem lag dus echt bij Dynalogic. In tegenstelling tot hen had B&K alle goederen netjes in de vrachtwagen bevestigd.
Waarschuwing: slechter dan slecht.
Waarschuwing! Dynalogic deugt niet. 55” TV gekocht bij Art&Craft.nl Zou zaterdag worden geleverd, daarna maandag, dinsdag en uiteindelijk pas op woensdag geleverd. Klacht over ingediend. Antwoord van A&C: d Dynalogic heeft personeelsproblemen, ze kunnen geen tweepersoons aflevering plannen. Maar wel elke dag opnieuw de afspraak inplannen. En wie kwam er woensdag bezorgen? Juist, een bezorger in zijn eentje.
Dynalogic valt mij in de categorie slechter dan slecht.
wat een ellende...!
Exact dezelfde ervaring als Michael en Karin, je gelooft het niet - tot je het zelf ervaart - dat dit soort bedrijven zo slecht kunnen functioneren en toch overleven!!
Wat een ellende, met onzinnige mails, nooit terugbellen, nooit komen volgens hun planning, belachelijke smoezen en dat allemaal niet een keer maar een hele week lang - elke dag weer!!!
Komt afspraken niet na
Waardeloos, wat een prutsers.
Komen langs om een retourzending op te halen, maar zeggen vervolgens dat de bus vol zit en nemen het niet mee. Zouden later terugkomen, maar komen niet opdagen. Voor niets dag thuis gebleven. Krijg een nieuwe ingepland paar dagen later, met de opmerking dat de zending niet goed zou zijn verpakt.
Na veel bellen een nieuwe ophaalafspraak in dag later tussen 18:00 en 22:00. Kom ik thuis om 16:45, zit er een briefje in de bus 'we zijn langs geweest maar u was er niet, u moet nieuwe afspraak in plannen'. Serieus? Hoe krijgen ze het voor elkaar.
Ben helemaal klaar met deze partij.
Komen hun afspraken niet na, eindeloos bellen waar ze 45 cent per minuut voor rekenen. Is dit het nieuwe verdienmodel?
(Het betreft hier een retourzending van Bol, die zich zelf verschuild en geen eindverantwoording neemt).
Zeer slechte bezorging.....
Een bed besteld bij Wehkamp dat door dit bedrijf geleverd zou worden op 23 juli jl. tussen 8:00-13:00 uur. Dezelfde dag een bericht ontvangen dat het door een sorteerfout niet ging lukken. Op 25 juli een bericht ontvangen dat het 26 juli geleverd zou worden tussen 8:00-13:00 uur. Vanochtend bericht gehad dat het pas morgen geleverd gaat worden. Hoe is dit toch mogelijk?????
Dynalogic veranderd zelf steeds de leverdatum zonder te beseffen dat mensen hun spullen nodig hebben. Het is een logeerbed voor mensen die vandaag zouden komen. Hier heb ik dus geen kl*** aan.
Echt een hele slechte service van Dynalogic.
Slechte bezorgbedrijf EVER
Heb nog nooit zoiets slechts meegemaakt. Zou zaterdag bezorgd worden. Ik speciaal thuisgebleven met prachtig weer. De tijd wordt steeds veranderd via de Track n tracé, je krijgt een sms, We zijn er bijna. Weer niemand. Uit eindelijk krijg je een email. Er was niemand thuis? Pardon? Je wordt gewoon voor de gek gehouden
Nou ok kan gebeuren, zou maandag bezorg worden., weer niemand gezien, ik klacht ingediend, toen ineens telefonische contact. Sorry sorry excuses. Laten we een afspraak maken voor morgen. (Dinsdag) afgesproken tussen 1 en 3. ik natuurlijk weer thuis wachten, en wat denk je? Weer niemand. Krijg je een sms we zijn er bijna ,we bezorgen rond 5uur, ik naar beneden, om te helpen, zwaar pakket. En ja hoor :D je raad het al, niemand gezien, al drie dagen, aan het wachten op niks… die denken dat je niks beters te doen hebt.
Hoe is zoiets mogelijk? Zelf na telefonische contact? Komen ze niet. Nog nooit zoiets, slechts meegemaakt. Uiteindelijk hebben ze het retour gestuurd naar bol.com???
Zoals je kan lezen op google/reviews en hier op trustpilot. Is het blijkbaar normaal. (Wist ik dat maar eerder)
Dus zover mogelijk van weg blijven. 1 ster is al te veel!!!
Waardeloze bezorging
Gisteren had ik een bestelling geplaatst bij Gall & Gall. Deze bestelling zou vandaag woensdag 20 juli bezorgd worden tussen 8:00 - 11:00 door Dynalogic. Hiervoor had ik 3 euro extra betaald. Om 9:37 krijg ik een sms waarin staat dat de bezorger rond 9:55 langskomt. Rond dat tijdstip komt de bezorger langs. Hij stapt uit zonder pakket, belt niet aan, plaatst ook geen kaartje in de brievenbus en de idioot vertrekt weer terwijl ik gewoon thuis was.
Amateurs, wees gewaarschuwd
Dit bedrijf is waardeloos! Bezorgmoment wordt continu opgerekt. Zogenaamd krijg je een tijdvak van 2 uur. In de praktijk is dit onzin. Dit bedrijf laat klanten gerust UREN wachten.
Ik bestel nooit meer bij een webshop als dit bedrijf bezorgd.
Perfect
Via mediamarkt 's avonds een tv besteld. Deze zou de volgende dag bezorgd worden tussen 8:00 en 22:00. 'S Ochtends gaf Dynalogic ons een tijdvak van 3 uren. Dit tijdvak werd steeds preciezer, erg prettig. De bezorger belde van tevoren nog even, was vriendelijk, professioneel en geduldig. Het was daarnaast geen enkel probleem om onze oude tv mee te nemen. Top!!!
Dynalogic waardeloos.
Bestelling van GallGall zou vrijdag 8 juli worden afgeleverd door Dynalogic. Kreeg 's avonds email dat de aflevering niet lukte. Ik zat te wachten op een paar dozen wijn voor een feestje in dat weekend. Nieuwe afspraak gepland voor maandag 11 juli tussen 14.00 en 17.00 uur. Om 17.30 weer een berichtje dat het niet lukte. Nu weer een nieuwe afspraak voor woensdag 13 juli. Hopelijk gaat dat lukken, maar ik heb er weinig vertrouwen in. Dit is al de 3e keer dat ik met dit probleem bij dit bedrijf wordt geconfronteerd. Waardeloos
Dynalogic stop met bestaan!
Heeft meerdere keren bij verschillende webshops mij diep teleurgesteld.
4 x dat dit slechte bedrijf door Mediamarkt, Bemmel en Kroon maar ook middels Bol.com niet op tijd kan leveren. Track and Trace dat niet werkt, bezorgers bellen of sturen geen sms wat wel in de voorwaarden staat. Dan zijn ze onderweg en geven ze een tijdelijk van 4 uur en aansluiten een e-mail dat ze door omstandigheden niet kunnen leveren. Of zelfs dat ze het niet van de desbetreffende webshop geleverd hebben gekregen!! Wat een onzin!!!!
Het is een vervoersbedrijf van lik me vestje dat eigenlijk geen bestaansrecht mag hebben.
Webwinkels stop met deze vervoerder!!
Voor mijn volgende online aankopen ga ik voortaan eerst onderzoeken wie hun vervoerder is.
Het is dat ik een ster moet geven.
Een nieuwe wasmachine gekocht bij Dynalogic, omdat zei aangaven de oude mee te nemen en de nieuwe aan te sluiten.
De wasmachine moest naar de 2e etage, omdat het warm was en wij gastvrij zijn bieden wij de mannen wat te drinken aan. Ik loop naar beneden om een flesje water te halen en eenmaal boven is er in een keer een schroef uit het boven blad van mijn oude wasmachine, met de mededeling sorry er mist een schroef deze oude wasmachine nemen wij niet mee.
Heel gek want een uur daarvoor hebben wij de oude wasmachine los gekoppeld, snoeren netjes vast gebonden en de wasmachine verplaatst en toen zat alles nog vast en misten wij geen schroef!!
Mensen wees nooit meer gastvrij want dan krijg je dus dit!
Ordernummer 140019312
Ordernummer 140019312
Ontzettend aardige en vriendelijke bezorgers. Hebben alles netjes aangesloten en uitgelegd het tijdvenster wat ik kreeg klopte perfect de e-mail communicatie ging uitstekend ik ben meer dan tevreden
Incompetente dienstverlener
Levering van pakket is vandaag tussen 08:00 en 22:00. Geen bericht gehad over een kleiner tijdvak! Contact opnemen met helpdesk (€0,45/min!!!!) lukt ook niet. Op het Nederlandse nummer geen contact, met het Belgisch nummer alleen een automatisch bericht dat de oproep niet toegelaten is.
Dit is al de 5e pakket die door oplichtersbende DynoLogic geleverd (zou gaan) gaat worden en precies 1 keer is het geleverd op de afgesproken dag!!! Mooie score, dus het is geen incident (zoals ze zelf beweren). Contact via contact formulier of e-mail krijg ik ook niet. Misschien dat Stephan van Mulken als bendeleider iets aan de "service" zou moeten gaan doen!
Jullie hebben mijn GSM nummer en e-mail adres (meerdere malen). Ik hoop nu wel eens een keer iets van jullie te horen!
Update: Eindelijk de helpdesk kunnen bellen, maar natuurlijk geen fatsoenlijk antwoord. "Vanwege pinksteren zijn er geen middag bezorgingen!!!" DAT WISTEN JULLIE TOCH AL DAN? Man, man, wat een bedrijf!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.