De eigenaar van deze website/webshop is een oplichter. Hij gebruikt meerdere verschillende domeinen, waaronder Sneakerbit.nl, pinksneakers.nl, dutchsneakers.com, zimu.nl, dijkemagroup.com. Sommige con... Mehr ansehen
DutchSneakerVault.nl
De schoenen kwamen stijlvol verpakt in een mooie tas, verstopt in een strakke witte doos. Ze zitten heerlijk en zijn precies wat ik zocht. Gedurende het hele proces werd ik goed op de hoogte gehoude... Mehr ansehen
Een week of 4 moeten wachten, waardoor soms het vertrouwen van mijnentwege wat wegviel maar de schoenen werden zaterdag geleverd en de kwaliteit is top. Mijn zoon is echt heel blij. Tip : communic... Mehr ansehen
Zo, als de firma zelf geen contact wenst op te nemen met klanten dan mss. zullen ze antwoorden via deze weg. Ik verzoek u dringend om een update te geven over de levering van mijn schoenen. Als... Mehr ansehen
Sinds 2019 is Dutchsneakervault.nl marktleider in betaalbare sneakers, met een breed assortiment exclusieve modellen die voor iedereen toegankelijk zijn.
Das haben sich andere Leute angesehen
OPLICHTERIJ
Als je hier schoenen ziet koop het niet het is allemaal oplichterij en het is een malifide bedrijf ik ben net 135 euro kwijt geraakt aan onzin koop hier niet

Comfortabel en stijlvol
Comfortabel en stijlvol, precies wat ik zocht!

Mijn schoenen zijn binnen
Mijn schoenen zijn binnen, geweldige kwaliteit!

Slechtste ervaring ooit!!!
Slechtste ervaring die ik ooit heb gehad. 2 paar schoenen besteld die online op voorraad stonden. Na een week niks gehoord te hebben ben ik er zelf achteraan gegaan. Blijkbaar waren de schoenen niet meer op voorraad en zouden die binnen een week binnen komen. Na meerdere valse beloftes bleek dit niet het geval te zijn. Inmiddels 3 weken verder en de schoenen zijn nog steeds niet op voorraad. Bestelling is geannuleerd. Hele slechte ervaring, raad dit niemand aan!
Mooie producten en fijne service!
Vandaag een paar prachtige sneakers voor onze dochter ontvangen! Jullie service is top, dank jullie wel!
Adidas Campus 00's Grey gekocht
Adidas Campus 00's Grey gekocht. Vallen zoals op de site stond. Zeer tevreden.
Legit buyer
wat een kwaliteit!
wat een kwaliteit!, sinds ik deze nieuwe drip heb aangeschaft is alles in mijn leven bergafwaarts gegaan. mijn vrouw heeft me verlaten en heeft mijn kinderen van me afgepakt, mijn bedrijf is failliet en ik ben door de deurwaarder uit huis gezet. momenteel slaap ik op straat, daarnaast is er bij mijn voorgaande doktersafspraak een ongeneesbaar geval van hoofdpijn. wel een topgozer en snelle service. 5 sterren.
Geblessed
Had het heel moeilijk, kon me huur niet meer betalen. Ik dacht als ik uit huis word gezet gaat het in frisse schoenen zijn. Ik vertelde mijn situatie aan deze knul stuurde mij gratis schoenen en een cheque van 10000 euro. Wat een held. Eeuwig dankbaar. 3 sterren
zoals verwacht!!
Top gozer
Antwoord altijd snel op berichten, snelle levering. top kerel!
Goede service
Goede service en er wordt aan afspraken gehouden!
Super goed geholpen via Whatsapp
Super goed geholpen via Whatsapp. De maat die ik nodig had stond niet op de site. Even een berichtje gestuurd en ze hadden het wel! Mijn dochter is super blij met haar nieuwe dunks!
Fast deal with this company!
Goede service en super snelle…
Goede service en super snelle bezorging. Vragen werden goed en vrijwel meteen beantwoord en het versturen duurde 1 dag.
Top service!
Snelle goede service 🥰
Snelle levering
Top service
Mijn schoenen zijn snel binnen gekomen in goede staat en er is goed gecommuniceerd. Oftewel, top service!