Thuis afgeleverd
Bevestiging liet even op zich wachten, maar het pakketje werd heel snel thuis afgeleverd.
Dutch Kitchen Essentials Bij Dutch Kitchen Essentials geloven we dat een georganiseerde keuken zorgt voor rust en gemak in het dagelijks leven. Daarom bieden wij slimme en stijlvolle oplossingen die niet alleen praktisch zijn, maar ook passen in een modern interieur. Wij selecteren onze producten met zorg en letten daarbij op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van handige schuiflades tot multifunctionele keukenaccessoires, ons assortiment is ontworpen om jouw keuken overzichtelijker en efficiënter te maken. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We zorgen voor een snelle levering, duidelijke communicatie en 3 maanden garantie op al onze producten. Zo weet je zeker dat je met vertrouwen bij ons kunt bestellen. Onze missie: jouw keuken slimmer, overzichtelijker en mooier maken.
Narvikweg 9c, 9723TV, Groningen, Niederlande
Prima service! Goed bereikbaar.
Door een fout op de website de verkeerde
schuifla gekregen. Gebeld en de volgende dag had ik de juiste.

Antwort von Dutchkitchenessentials
Ik heb kontakt gezocht met DutchKitchenEssentials omdat ik nog niets had vernomen over de levering. Nadat ik had gebeld is mijn bestelling opgestuurd. Als dank voor mijn begrip een verrassing in de doos in de vorm van een presentje, was niet nodig geweest maar wel heel attent.

Antwort von Dutchkitchenessentials
I ordered one (pull out drawer), it was perfect. I ordered 4 more and the wrong box was shipped, a mix up with a different customer. I contacted the contact line and they fixed the issue straight away, calling me back to double check. The correct box arrived 2 days later, plus a return label for the incorrect box. Great customer experience in a mixup situation.