Leverans kommer ej
Leverans kommer ej, tack och lov bara 29 kr.
DustDeal.se Säljer Dammsugarpåsar & Dammsugare av Hög Kvalité för ett Väldigt Lågt Pris
Leverans kommer ej, tack och lov bara 29 kr.
Dust deal . es una vergüenza .
Realizo la compra de un filtro para una aspiradora , el filtro llega correctamente , pero mi sorpresa comienza cuando les pido que la factura tiene que llevar mi identificación fiscal ( española) y me comentan que ellos no realizan cambios de factura una vez pagado el importe y emitida la factura ,? pero como puede ser posible ? esta factura que usted me da no es legal , pues no les importa .
Bueno pues no quiero su producto...
Me comentan que la devolución la aceptan pero que el importe de mandarlo lo pago yo ,ha una dirección que me dan en piases bajos con un papel que dan ellos atreves de su pagina , ese papel no aparece por ningún sitio y si lo mando a las bravas no me devuelvo los 25€ ( que espero que les valgan para medicinas)
*køb ikke er denne side
*do not buy is this page
*Nicht kaufen ist diese Seite
*не купувайте е тази страница
*구매하지 마세요 이 페이지입니다
*køb ikke er denne side
*ne pas acheter est cette page
*μην αγοράζετε είναι αυτή η σελίδα
*non comprare è questa pagina
*não compre é esta página
Uppdatering 2: Dammsugarpåsarna kom fram ca 7 veckor efter att jag beställt dem. De hade inte fastnat i tullen som tur var utan hade leverats direkt i brevlådan. Det såg ut att vara god kvalitet av förpackningen att döma, synd att jag var tvungen att köpa påsar från ett annat ställe eftersom det tog så lång tid att få dem. Man byter ju inte dammsugarpåse så ofta så det lär dröja tills jag har användning för dem.
Uppdatering: Jag fick svar från Dustdeal dagen efter att jag hade mailat dem och bett om en återbetalning för den saknade beställningen, efter ytterligare en dag har jag pengarna på mitt konto.
Jag beställde dammsugarpåsar den 27 maj, idag är det den 12 juli och jag har fortfarande inte fått min beställning. Jag skrev till företaget för någon vecka sedan och de bad mig "hålla ut" till den 6 juli, om påsarna inte kommit vid den tidpunkten skulle de erbjuda en passande lösning. Vad nu det innebär? Jag har mailat dem och bett om en återbetalning, men har inga större förhoppningar om att de ska vara tillmötesgående efter att ha läst andras recensioner.
Beställde dammsugarslang för 3 månader sen .ingen leverans alls .ingen info om det heller men betalt vill dom ha i förväg .Fick för ett tag sen ett mail om hur nöjd jag var med min beställning och produkten .hur skall jag kunna svara på det .vilket s..t företag eller om existerar ens
1 månads leveranstid och importavgifter.
Blev dubbelt så dyra påsar jämfört med andra leverantörer. Beställer aldrig från Dustdeals igen.
Förstår inte hur man kan ha detta upplägget långsiktigt.
Men troligvis har dom försvunnit från den svenska marknaden inom ett par år.
Samma som många andra, åkte på moms och postens hanteringsavgift. Det står att tullkostnader kan tillkomma men jag förstod det som att siten är från NL och varorna då skickas därifrån och då borde det inte tillkomma. Detta skulle göras mycket tydligare, så man kan räkna med att det blir dubbel kostnad typ. Dessutom tog leveransen över en månad.
Jag har varit i kontakt med kundservice och talat om att jag vill ha tillbaka mina pengar och att jag inte tänker lösa ut paketet. Det verkar vara ok och svaren från kundservice var snabba och bra. Så nu får jag vänta tills paketet går tillbaka och hoppas pengarna kommer sen.
Hallo.
Have ordered vacuum bags from dust deal.se, the process went fine and they send it. Got a shock though when I got a letter about paying taxes for my product. It didn’t say when I bought, that I came from outside Europe, and that you needed to pay taxes. So refused to pay the taxes, and in the letter it said that they would send it back if I didn’t pay in April.
Okay then I write your customer service, about if you got the package back, and I can get a refund. They tell me that they haven’t received it back, and if I have any papers that it have been rejected, which ofc. I don’t, because the customer don’t get send papers, when the package get send back. Still waiting for my money back.
Idag kom det dammsugarfilter som jag beställde för 1 månad sedan. Eftersom PostNord levererade det utan föravisering utgår jag från att denna försändelse undkom tullavgifter.
Äntligen kan jag summera denna affär, lägga den bakom mig, glömma att 5 dammsugarpåsar kostade 129.- i tullavgifter, förtränga att det finns ett företag som heter DustDeal och så smått återgå till den vardag jag känner sedan tidigare med en fungerande detaljhandel och seriösa postorderföretag som levererar det du beställt inom några dagar till det pris som är det pris som anges på företagets hemsida.
Underbart. Asken med Losec kan läggas tillbaka i medicinlådan.
Sven Gyllenberg
Ursprungsland är ej registrerad på deras hemsida efter 1januari var det tull och hanteringsavgift tycker man måste vara tydlig med sådant därför lägsta betyg.
Mycket lång leveranstid och en extra hundralapp i skatt innan jag fick hem grejerna. Det såg ut precis som en vanlig svensk hemsida men det var alltså import. När jag väl fick varan så passade den faktiskt till min ganska udda dammsugare.
Räkna med lååång leveranstid samt att betala tullavgifter, eftersom varorna skickas från ett land utanför EU. Något som du givetvis inte förväntar dig när hemsidan är på svenska och inget om detta nämns i orderprocessen. Det är gömt bland det finstilta.
” I am sorry to hear your order was subject to random customs inspection and was consequently charged for customs duty.
Unfortunately, it is a general rule that all items imported into non-European Union countries can be subject to inspection, resulting in VAT charge and possibly other fees in accordance with your nation's tax regulations. This to the responsibility of the receiver of the goods. Since these costs are imposed by your country and not by DustDeal.se they do not fall under our "free shipping" offer (please see our General Terms, point 7.3). It is also clearly mentioned on our shipping page that the price excludes any potential import costs at customs Therefore, DustDeal.se unfortunately cannot take responsibility for these costs and we cannot honor your request for compensation of these costs. ”
Ett renodlat bedrägeriföretag. Dom tar betalt men skickar inte ut produkter. Svarar inte på mail. VARNING!
Många klagar på lång leveranstid, och jag är beredd hålla med – men man kräver betalt direkt vid beställningen...
Nåväl: det är möjligt att det inte spelar så stor roll ifall de säljer produktkopior när det gäller dammsugarpåsar, men i mitt fall rörde det sig om ett kolfilter till köksfläkt, och då ville jag vara säker på att funktionen är perfekt. Jag beställde ett aktivt kolfilter till vår Siemensfläkt, och när jag såg att DustDeals uppgift om "normalt pris" var t o m högre än priset hos Siemens, utgick jag ifrån att det måste vara ett original.
Efter att jag lagt beställningen noterar jag en liten notis på deras produktsida "Lämplig för..." vilket får mig att skicka en fråga om det är ett originalfilter eller en (pirat)kopia. Svaret jag får är att "It is indeed not an original Bosch filter, but it functions the same" (Bosch och Siemens har identiska produkter.)
Jag blir då tveksam och frågar varför man inte talar om det, och svaret blir nu "All our products are replacements, unless mentioned otherwise. If a product is original, this is clearly stated on the product page." Vid den tidpunkten angavs inte det för filtret (idag visar man en Bosch-logga på produktsidan).
När jag idag får filtret syns på kartongen att det är ett original, vilket jag givetvis är tacksam för. (Dock inser jag nu att jag hade kommit 50:- billigare undan om jag hade handlat från Siemens och angivit den rabattkod man förfogar över i My Siemens Kundklubb – i fortsättningen handlar jag där...)
Och varför kör man med "Fri frakt denna vecka!" – det har man ju hela tiden?!
Handlade en ersättningsslang (enligt produktinfo) till min dammsugare då det var ett litet hål i fästet in till dammsugaren. Efter ca 2-3v kommer slangen som visar sig vara ett reparationskit till slangen där man klipper av befintlig slang och sätter på denna. Inte en ersättningsslang inkl fäste som jag uppfattade det. Får erbjudande om att returnera slangen men returfrakt till Nederländerna inkl. emballage etc. blir dyrare än vad jag betalade för hela ordern. Detta gör att jag nu sitter med ett helt oanvändbar reparationsslang som jag betalat för i onödan. Det enda positiva var att kundservice var ok snabba på att svara.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.