DUFFBEAUTY Bewertungen 486

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Duffbeautys extended lashes i 3 år nu, og jeg elsker dem. Selv bruger jeg Wispy, og det fungere så godt for mig. Jeg har end ikke oplevet at de skader mine vipper, trods jeg har sarte v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker deres vipper - så flotte og gør hverdagen så meget nemmere. Dejligt nemme at påføre og holder under hård træning, endda under thaiboksning. Til trods for at de holder godt, er de nemme... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Simplyfiyng beauty with innovative and approachable products

4,3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fantastiske produkter til vipperne

Jeg har end ikke oplevet at de skader mine vipper, trods jeg har sarte vipper af natur. Vipperne holder rigtig godt på mig, og der går oftest mere end en uge, før jeg skifter dem (selvom jeg renser dem). Jeg synes det giver et naturligt og flot look, og når man først fanger fidusen i at lave dem, så er det et nemt alternativ fremfor mascare mv.

18. April 2026

Hej Emma

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det gør så lykkelig, at du har været glad for vores Extended Lashes i hele 3 år ❤️

Det er herligt at høre, at Wispy-modellen fungerer så godt for dig, og at de holder så flot i over en uge – selv med rens! Det er netop det naturlige look og den nemme rutine, vi drømmer om at give vores kunder, så det er skønt at læse, at du har fanget fidusen.

Vi er også ekstra glade for, at du nævner dine sarte vipper. Det betyder meget for os, at vores produkter er skånsomme, så selv dem med fine vipper kan være med uden bekymringer.

Tak fordi du deler din oplevelse og din anbefaling. Vi glæder os til at sende endnu flere vipper afsted til dig i fremtiden 💕

Andreas, DUFFBEAUTY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig lækre eyliner sæt hvor du har…

Rigtig lækre eyliner sæt hvor du har mulighed for med stamp at lave ens pin up look "vinger" og de holder bare... Går først af når der gnides med make up fjerner, til gengæld er de så til at få af.. Når man afrenser, så vipperne ikke tager skade.
Den dark chokolade farve er mega lækker.
Det er så nemt at bruge og når du ik vil ha vinger bruger du bare lineren i den modsatte ende alene.
Er super drøj
Elsker dem.
Og de har den sødeste hjælpsomme kundeservice som står klar pr mail hvis der er noget galt. Så det løses hurtigt.
Knus og kram herfra

15. April 2026

Hej Charlotte

Mange tak for din anmeldelse 🌸

Hvor er det dejligt at høre, at du er blevet så glad for vores stamps og den drøje konsistens. Vi gør meget ud af, at vores liners skal være nemme at bruge for alle – uanset om man er til det fulde 'wing-look' eller bare en hurtig liner.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din feedback omkring vores kundeservice. Det betyder alt for os!

Håber du får en god dag! 💕

Sara DUFFBEAUTY

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg bestilte 3 for 2 af DUFFBEAUTY's…

jeg bestilte 3 for 2 af DUFFBEAUTY's easylashes som 1. skulle kunne holde i op til 5 dage, 2 være nemt at sætte på og give et flot resultat.

jeg prøvede dem for første gang i går aftes, og må ærligt sige at jeg er meget skuffet og ked af det over resultatet. jeg har brugt cluster lashes i mange år. men de her er desværre de dyreste, men også ringeste kvalitet jeg har haft indtil nu.

limen holder overhoved ikke, og det hjælper ikke noget at "klemme dem sammen" har prøvet alle tricks jeg har lært igennem tiden for at de skulle holde bare til nu, men har indtil nu brugt 90% af den ene pakke hvor der skulle være til omkring 5 sæt i... andre clusterlashes jeg har brugt har holdt minimum i 2 dage, de her holder desværre ikke engang i 12 timer, og mange af dem rykker sig løs når man blinker- så enten ryger de ud og sidder løst på det yderste af mine naturlige vipper, ellers ryger de helt ind til øjet og limkanten gnider sig op af mit øje.
udover det ligner vipperne slet ikke det som der reklameres med på billedet, hvis jeg havde vidst at de var så 'grimme' og slet ikke samme model havde jeg aldrig skænket det en tanke at købe dem. (det er au natural)

ringede til deres kundeservice hvor jeg hurtigt kom igennem til en sød medarbejder, mindes at hun hedder Anne. hun virkede forstående og meget sød og sagde at jeg skulle sende nogle billeder af de forskellige ting på mail og så vil de kigge på det og vende retur. har dog ikke hørt noget endnu.

for næsten 500kr. er jeg godt nok skuffet og ked af at have spildt så mange penge, og oplevelsen er heller ikke særlig god, dog var det en sød medarbejder jeg kom igennem til og i skal have ros for at ansætte så nærværende og sød kundeservice, håber dog snart i vender tilbage på mail.

14. April 2026

Hej Ida

Det gør mig virkelig ked af at læse, at dine EasyLashes ikke har levet op til dine forventninger – især når du har god erfaring med lignende produkter i forvejen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, hverken i forhold til holdbarhed, kvalitet eller udseende.

Hvor er det dog rart at høre, at du havde en god oplevelse med min kollega i telefonen. Og jeg kan se, at du efterfølgende har sendt en mail – tusind tak for det. At du ikke har modtaget vores svar, er jeg dog utrolig ked af!

Jeg har forsøgt at fange dig på telefonen, men uden held desværre. Derfor har jeg sendt dig en mail med en løsning, som jeg håber, du bliver glad for 🌸

Hvis der mod forventning skulle være noget som helst, eller hvis du har brug for vejledning til påsætning eller produkter, så er du altid mere end velkommen til at skrive til mig igen – jeg vil rigtig gerne hjælpe dig videre.

Du ønskes en rigtig dejlig dag! 💖

Kan totalt anbefales

Elsker deres vipper - så flotte og gør hverdagen så meget nemmere.

Dejligt nemme at påføre og holder under hård træning, endda under thaiboksning.
Til trods for at de holder godt, er de nemme og skånsomme at fjerne igen.

Da jeg oplevede et problem med deres Bond og seal, var de søde og hurtige til at svare, og sendte også en ny som kom rigtigt hurtigt - og som virker perfekt.

Vil og har anbefalet dette firma til andre.

4. April 2026

Hej Louise

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌸

Det er simpelthen sejt at høre, at vipperne kan klare mosten – selv under thaiboksning! Det er lige præcis det, vi drømmer om: At man kan føle sig flot og godt tilpas, uanset hvor meget fart der er på hverdagen og træningen.

Jeg er også rigtig glad for, at vi fik løst problemet med din Bond & Seal hurtigt, så du kunne komme i gang igen.

Tusind tak for din anbefaling – det betyder alverden for os.

Vi ønsker dig rigtig god træning (og flotte vipper) fremover!

De bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter og den bedste kundeservice!

Jeg havde aflagt en ordre og ved en fejltagelse bestilt den forkerte længde af deres nyeste easy lashes, og derfor ringede jeg til kundeservice, som med det samme ændrede dette. Også selvom det var helligdag, var dette muligt. Jeg har kun godt at sige om Duff Beauty, og glæder mig nu til at prøve deres nyeste innovative vipper, da jeg har været storforbruger af deres andre lash clusters påsat med bond and seal!

3. April 2026

Hej Vicki

Mange tak for din søde anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du fik en god oplevelse med vores kundeservice – også selv på en helligdag. Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt spiller, når man glæder sig til sin ordre, så vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt 🌸

Og hvor skønt, at du allerede er fan af vores lash clusters! Vi håber, du bliver lige så glad for de nye Easy Lashes – vi glæder os til at høre, hvad du synes!

Ønsker dig en dejlig påske 💖

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort og fint udvalg af vipper

Stort og fint udvalg af vipper. Jeg tænkte at jeg ville prøve lash clusters af og se om det var noget for mig. Efter lidt øvelse bliver det kun nemmere og nemmere, mega genialt og så endda med det pæneste resultat! De største anbefalinger herfra, er blevet helt afhængig af dem haha. Har allerede bestilt flere gange fra duffbeauty.

13. März 2026

Hej Louise

Tusind tak for de 5 stjerner 🌸

Det gør mig virkelig glad at høre, at du er blevet fan af vores Lash Clusters – og at det er blevet nemmere og nemmere for dig at påføre dem. Det kræver ofte lige lidt øvelse i starten, så det er dejligt at høre, at du allerede oplever, at det går lettere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback og anbefaling. Det betyder rigtig meget for os og er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe hver gang 🤍

Jeg håber, du får en skøn dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et vippe starter kit og da…

Jeg bestilte et vippe starter kit og da de kom var det ikke som forventet. Jeg skriver til dem angående retur pg refundering og samme dag fik jeg en fyldest gjort mail med processen og en uge senere var de tilbage betalt. Havde den bedste oplevelse med deres kundeservice :-)

20. Februar 2026

Hej Marlene

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌸

Jeg er rigtig ked af at høre, at vippe starter kittet ikke var som forventet da du modtog det, men rigtig glad for at høre, at du er glad for den hjælp du fik af vores kundeservice. Vi gør altid vores bedste for, at processen omkring retur og refundering skal være så hurtig og nem som muligt.

De bedste hilsner,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Video snyder til at købe

En video får det til at se nemt ud. Virkeligheden er en anden.
Limen er usynlig på videoen. I virkeligheden er den sort og svær at styre. Ender alt for nemt de forkerte steder.

3. Februar 2026

Hej Heidi

Øv, hvor er det ærgeligt at høre, at din oplevelse med vores Pro Bond & Seal og påføring ikke har været som forventet. Det kan helt sikkert kræve lidt øvelse i starten, selvom det ser nemt ud på video 🤍

Når det kommer til vores Pro Bond & Seal, er det vigtigt at huske, at "less is more". Hvis der kommer for meget produkt på, kan limen netop blive svær at styre og ende de forkerte steder.

Her er et par tips, der måske kan hjælpe dig:
Påfør kun et meget tyndt og jævnt lag lim.Placer altid vipperne 1-2 mm over den våde kant (det fugtige område på øjet) for at undgå irritation og sikre, at de sidder bedre.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få det til at fungere, så du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har brug for flere gode råd til teknikken 🌸

Prisgaranti/prisændring

Jeg havde lige købt en ordre på 3 æsker vipper, da de 6 dage efter laver et tilbud på 1 for 2 😅 jeg har betalt fuld pris, så synes selvfølgelig det var lidt ærgerligt. Jeg ringede derind og spurgte om der var noget vi kunne gøre, om jeg skulle benytte mig af min retur ret eller hvorledes.
Fik fat i flinke Andreas som fik sendt en gratis æske min vej og lavede refundering på den ene, fra min tidligere ordre 🙏 så god stil 🥳

13. Februar 2026

Hej Frederikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ✨

Jeg kan sagtens forstå ærgrelsen over at gå glip af et godt tilbud med kun få dages mellemrum. Selvom reglerne omkring tilbud kan være firkantede, så prioriterer vi altid den gode oplevelse og vores glade kunder højest.

Jeg vil personligt give din ros videre til Andreas. Det glæder mig meget at høre, at han fandt en løsning, der gav mening for dig, så du slap for besværet med en returnering og i stedet kunne se frem til en ekstra æske vipper.

Hvis der en anden gang skulle være noget vi kan hjælpe med, må du endelig ikke tøve med at tage fat is os igen! ❤️

12. Januar 2026

Hej Mathilde

Tusind tak for din anmeldelse ✨

Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 💕

Vi håber at se dig på shoppen igen snart 💖

Ønsker dig en skøn dag!

Jeres vipper falder ud!!

Jeres vipper falder ud!!
Prøvede deres last clusters og da jeg fjernede dem var over halvdelen af mine vipper røget med ud!!

2. Februar 2026

Hej Anna

Det gør os virkelig kede af at høre om din oplevelse, det er bestemt ikke det resultat, vi ønsker for vores kunder 💔

Vores vipper er udviklet til ikke at skade de naturlige vipper, når de bruges og fjernes korrekt, og derfor vil vi meget gerne undersøge, hvad der kan være sket i dit tilfælde.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på
+45 70 80 55 33 eller hello@duffbeauty.dk, så vi kan tage en dialog og finde en løsning sammen 🌸

Vi vil rigtig gerne hjælpe og sikre, at du får en bedre oplevelse fremover ✨

Rasmus, DUFFBEAUTY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og rigtige gode…

Super god service og rigtige gode produkter!

6. Januar 2026

Hej Anika

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores produkter. Vi gør os altid umage for at levere den bedst mulige kvalitet og kundeservice, så din feedback er meget værdsat 💖

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det håber vi, du vil gøre igen. Du er altid velkommen hos os 🎀

Victoria, DUFFBEAUTY

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ærgerligt med sort lim i starter kit

Egentlig et fint produkt og det kom ret hurtigt. Men det er bare super ærgerligt at der medfølger sort lim med, selvom I reklamerer med den gennemsigtige. Der står heller intet om det i beskrivelsen af startet kittet på hjemmesiden. Det gør rigtig meget ved looket, som jeg ikke bryder mig om, desværre.

1. September 2025

Hej Catarina

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din ærlige oplevelse. Det glæder os, at du er tilfreds med både produktet og leveringen.

Jeg forstår virkelig din frustration over, at der følger sort lim med i stedet for gennemsigtig — især når det har stor betydning for resultatet ❤️

Hvis du har set, at vi reklamerer med gennemsigtig lim, må du meget gerne skrive til os på hello@duffbeauty.dk
og vedhæfte din anmeldelse samt et billede eller link til reklamen. Så finder vi naturligvis en løsning 🌸

Jeg håber, du får en rigtig god dag! ☺️

Intet svar på mail - Bond/seal virker ikke

Vi er tre kvinder, der har brugt jeres vipper i over et år, og generelt har været glade og tilfredse med det.

I november bestilte jeg for os alle tre en masse nye vipper + tre bond/seal - den nye sorte slags.
Vi oplever alle tre, at den nye bond/seal er virkelig dårlig, og vipperne slet ikke kan sidde fast. Vi alle tre oplevede, at vipperne begyndte at falde af inden for et døgn. Dette er ikke tidligere sket, da vores vipper normalt holder 2-3 uger. Nu bruger vi alle tre vores gamle bond/seal, da vi måtte opgive med den nye.

Jeg skrev derfor en mail til jer d. 13. december, og forklarede problemet. Men jeg har intet hørt fra jer.
Derfor skriver jeg denne ærgerlige anmeldelse.

22. November 2025

Hej Pernille

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og først og fremmest: det er vi virkelig kede af 💔

Det er selvfølgelig slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give jer, og vi beklager oprigtigt, at du ikke har fået svar på din mail fra den 13. december. December er en ekstra travl periode hos os, men det er ikke en undskyldning for, at din henvendelse er blevet overset 😔

Det gør os ekstra ærgerlige at høre om jeres oplevelse med den nye sorte bond/seal – især når I alle tre har været loyale kunder i over et år og normalt får et flot, holdbart resultat 💕 At vipperne falder af inden for et døgn, når de normalt holder 2–3 uger, er selvfølgelig slet ikke, som det skal være 😢

Vi tager jeres feedback meget alvorligt, da kvalitet, holdbarhed og en god beauty-oplevelse betyder alt for os 💄

Vi vil derfor meget gerne finde en løsning til jer – fx ombytning, refundering eller en anden løsning, der giver mening for jer 💌

Vil du være sød at kontakte os igen eller sende dit ordrenummer her, så sørger vi for at følge op hurtigst muligt 🤍

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på både produktoplevelsen og den manglende respons – og undskyld, at det skulle ske via en 1-stjernet anmeldelse ⭐💔

Vi håber virkelig, at vi får lov til at rette op på oplevelsen og forkæle jer igen ✨

Ønsker dig en dejlig weekend og godt nytår!

Victoria, DUFFBEAUTY

Positivt overrasket

Jeg har prøvet 2 andre mærker, og deres clusters var ikke så nemme at sætte på som de reklamerede med og limen tog 1000 år at fjerne efter man tog dem af - så jeg var ret skeptisk .. Men hørte flere tale godt om duff og besluttede alligevel at give dem en chance - og det er jeg altså glad for :) Bonden klumper ikke, og kommer ikke ned i øjnene - vipperne klister hurtigt fast. De er pæne imens de er på og de er virkelig nemme at fjerne igen hvilket os er et kæmpe plus. Jeg har brugt hybrid sort og clear Bond&Seal.

8. Dezember 2025

Hej,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🥰

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er glad for vores Bond og vipper 🌸

Hvor er det dejligt, at det var nemt at fjerne dem, og at du og godt kan lide looket 💕

Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe med, må du endelig ikke tøve med at kontakte os på hello@duffbeauty.dk!

Rasmus, DUFFBEAUTY

En ny kärlek!

Super förnöjd med allt från beställning till leverans. Allt gick väldigt smidigt till och herregud vad nöjd jag blev med resultatet!
Det är faktiskt första gången jag provar såna lashes, jag brukar generellt ha ganska svårt för sådana ting då jag skakar mycket, men det var så enkelt och de håller verkligen i 7 dagar! Har redan beställt fler. 🥰💕

13. November 2025

Hej Cynthia

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰

Det betyder virkelig meget for os at høre, at både bestilling og levering gik helt gnidningsfrit – og endnu bedre, at du er så glad for resultatet 🌸

Hvor er det dejligt, at det var nemt at lægge dem, selvom du normalt synes, det kan være lidt udfordrende. At du allerede har bestilt flere, gør os SÅ glade 💕

Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe med, må du endelig ikke tøve med at kontakte os!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Desværre ikke det look de sælger .

Desværre ikke det look de sælger ..

Desværre sender de en sort ‘lim’ med, der ødelægger looket og derfor ikke får brune vipper til at være brune, men i stedet helt sort og et dårligt look.
Ærgerligt og kundeservice mener desværre ikke at det ikke er noget de kan stå inde for.

2 stjerner fordi hurtig levering!

20. November 2025

Hej Xenia

Tusind tak fordi du deler din feedback med os – det betyder virkelig meget 🌸

Vi tager det helt klart til os, så vi kan blive endnu mere tydelige på hjemmesiden omkring, hvad der følger med i vores Starter Kit Lite. Det vil vi rigtig gerne arbejde på 🙏✨

I forhold til selve looket, følger der en Pro Bond & Seal i Black med i vores Starter Kit og derfor kan resultatet blive lidt mørkere, end man måske forventer. Hvis man ønsker et helt lyst og naturligt brunt udtryk, kan vores Pro Bond & Seal Clear være et rigtig fint alternativ, fordi den ikke tilføjer farve 💕

Tak igen for at dele din oplevelse – det giver os mulighed for at blive endnu bedre.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp 🤍

Helene, DUFFBEAUTY

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var virkelig skeptisk og havde…

Jeg var virkelig skeptisk og havde taget tilløb i lang tid 🙈 Jeg har prøvet et andet mærke, som røg i skraldespanden efter første brug. Men jeg er SÅ positivt overrasket ❤️ Vipperne er utroligt flotte og giver et naturligt look og så er de så nemme at bruge! Mine holder længere end det angivne og jeg mærker slet ikke jeg har dem på 🤩

18. November 2025

Hej Mia

Tusind tak for din anmeldelse! 🌸

Hvor er vi bare glade for, at du gav os chancen – især efter en mindre god oplevelse med et andet mærke. Det betyder virkelig meget for os at høre, at du blev så positivt overrasket ❤️

At du oplever både et naturligt look, nem påsætning og længere holdbarhed end forventet, er lige præcis det, vi stræber efter. Og hvor er det skønt, at de føles så lette, at du næsten glemmer, du har dem på 🤩

Hvis der nogensinde er noget, vi kan hjælpe med, må du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice!
Modtog dog min pakke hvor at der manglede 2 produkter hvorefter jeg skrev til kundeservice og de fik hurtig sendt en ny pakke afsted med de manglende ting:)
Klar anbefaling og virkelig nogle flotte vipper

28. Oktober 2025

Hej Mathilde

Tusind tak for din søde anmeldelse 💖

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores kundeservice!

Og tak for din tålmodighed, selvom der manglede lidt i pakken 🙏

Vi gør altid vores bedste for at rette op så hurtigt som muligt, så det betyder meget, at du bemærkede det 🌸

Og hvor skønt at høre, at du elsker vipperne! ✨

Ønsker dig en dejlig dag 💕

Helene, DUFFBEAUTY

Skuffet

Købte pakken med lim remover i Matas fordi jeg havde hørt så godt om produkter men må godt nok sige jeg skuffet , vipperne bliver ikke siddende det er som om limen ikke virker , derfor kun 1 stjerne .

18. Oktober 2025

Hej Mia

Det lyder bestemt ikke, som det skal, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig, så vi sammen kan finde en løsning.

Vil du ikke sende os en besked direkte på mail med lidt flere detaljer? Du kan skrive til os på hello@duffbeauty.dk.

Vi håber på at høre fra dig.

Ønsker dig en dejlig dag 🌸

Ann-Sofie, DUFFBEAUTY

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr