Dueoddesteakhouse Bewertungen 181

TrustScore 2.5 von 5

2,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte pasta med kødsovs, pizza, spareribs og burger til takeaway, men du godeste noget "skrald"! Pizzaen var god,men alt andet under al kritik.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut anbefalelsesværdigt ... Det var godt, så godt at vi måtte komme igen. Det var to rigtig gode besøg vi gjorde hos Dueodde Diner Steakhouse. Ved vort første besøg fik vi fornøjels... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Burger til 150,- dkk (pris uden pommes frites) blev serveret med champignoner fra glas, pepperonipizzaen var helt sikkert en færdig pizzabund fra frost, hvor der var lagt nogle få skiver pepperoni på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have spist hos Dueoddesteakhouse to gange over sommeren (første gang på mc tur på Bornholm i juni og anden gang med familien i august) forstår jeg ikke hvad folk brokker sig over. Herre gu... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste service, aggressive, dårlig kvalitet

Desværre en rigtig ubehagelig oplevelse, hvor jeg har oplevet tildags ringeste service. Vi blev behandlet dårligt som om vi ubudne gæster, fra sekundet vi trådte ind af døren. Vores servitrice var passiv aggressiv igennem hele forløbet, selvom at vi prøvede at være venlige og tålmodige. Gennem min egen tid som alt fra køkkenchef til tjener, har jeg aldrig oplevet noget lignende.

Kvaliteten af maden var skuffende, og afspejlede ikke deres priser.

28. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været her mange gange, men aldrig fået så dårlig mad.

Jeg har været her mange gange, og altid været tilfreds med den mad jeg bestilte - dette var dog ikke hvad min oplevelse var sidste besøg i sidste uge.
Jeg havde bestilt en stor bøf med gorgonzolasauce.
Saucen var en almindelig kedelig hvid sauce, og havde aldrig set skyggen a gorgonzola. Da jeg gjorde opmærksom på det fik jeg blot at vide, at der skam var gorgonzola i saucen.
Bøffen var godt nok en 700g som var bestilt rød, men i midten var den rå. Det har den ALDRIG været før.
Jeg var dog sulten og opgav på forhånd at give yderligere ytringer til den uduelige kok, men der skal en ualmindelig god grund til jeg igen spiser dette sted.

26. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lad være med at spise der..

Lad være med at spise der..! Min kæreste fik en Classic burger, hvor bøffen var helt død indeni og kanten rundt om var mærkelig hård.. som om den var varmet i mikroovn på højeste program! Fortalte tjeneren om det, og hun afviste min kritik og gad egentlig ikke tage sig af det.

Bearnaisen var rimelig tvivlsom, tror ikke den er hjemmelavet, da den havde en mærkelig smag og farve!

Mvh kokken

25. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ved ikke om jeg skal le eller…

Jeg ved ikke om jeg skal le eller græde, over vores besøg på Dueodde Diner & Steakhouse på vores bryllupsdag og min fødselsdag i mandags. Yulia bestilte laks på spinatbund med brasede kartofler og stegte rodfrugter. Nu er Yulia af natur ikke den type, der klager over noget, så hun spiste laks og spinat. De stegte rodfrugter rørte hun ikke, de var fyldt med olie og helt svampede i strukturen, så frisk stegte var de ikke. Laksen var meget tør, og der var ikke ret meget smag i spinaten.
Være var det med min kalveschnitzel. Hvis du kigger på billedet af den, vil du sikker med det samme kunne se hvad problemet var. Jeg kan slet ikke forstår, at en uddannet kok vil lade en sådan tallerken forlade køkkenet, måske var der ikke en uddannet kok i køkkenet, jeg har min tvivl.
Som du kan se, var den meget stor, og meget tynd, ca. 6 mm, heraf var de 3 mm var panering, så der var kun meget lidt kød i den. Det der var, kunne jeg slet ikke smage. Kanten på den var så hårdt stegt, at det var umuligt at bide over, hvor imod det indenfor, og specielt midten slet ikke var stegt, paneringen var helt våd. Hvordan det blev lavet er mig en gåde. Den var ganske enkelt uspiselig.
Hvis man så kigger på garneringen. De få grønne ærter der var, var meget kolde. Kartofler var egentlig ok, men var der ikke ret mange af den. På kødet var der lagt en smule kapers, en tynd slasket citronskive uden noget videre saft. Ovenpå var der en mikroskopisk stykke benfri sild samt noget tørt dåse peberrod og et meget lille stykke af en tomat! Dertil blev der serveret smørsauce, nej det var det ikke, det havde intet med smørsauce at gøre, det var bare smeltet smør. Under kødet lå et stykke meget vådt salatblad.
Jeg bad tjeneren om at kommer, viste hende min mad, fortalte hende som det var, og at det var uspiseligt. Så fik jeg at vide, at jeg absolut ikke skulle skælde hende ud, hvilket jeg heller ikke gjorde, jeg fortalte hende hvad jeg mente om maden, så hun kunne give beskeder videre til kokken eller chefen. Kort tid efter kom hun tilbage, og spurgte om jeg ville have en ny. Jeg svare nej tak, men jeg vil gerne betale. Så kom hun med regningen lydende på det fulde beløb, altså også for den mad jeg lod går retur. Det nægtede jeg naturligvis at betale for, og kort tid efter kom hun med en anden regning. Vi betalte, forlod stedet, og vi kommer aldrig tilbage.
Maden var så ringe, og heller ikke helt billig, at et besøg på en grillbar havde været meget bedre, og de kalder sig helt uforståeligt en restaurant.
Hvordan deres øvrige mad er, ved jeg ikke. Men i min optik skulle de lade være med at have retter på menukortet, de ikke magter at lave, for det var helt klart, at de to retter vi bestilte, dem magter de ikke.
I øvrigt ligner det vi fik serveret slet ikke de billeder der er på menukortet!!!!

25. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det dårligste mad til den pris vi har…

Det dårligste mad til den pris vi har fået i mindst 8 år!...virkeligt dårligt gammelt kød, det var mørt...men hvorfor , det stank, hele restauranten lugtede af råddent kød som endda lugtede af gammelt fisk, hvordan kan det det lige ske for chartuebriand til 260 kr pr. Person,regner da med et lækkert måltid selvom atdet ikke er den fineste restaurant, det var uspiseligt, godt være at jeg er bedre vant, andre spiste det og så ud som at de ku li det, men virkeligt lugtende og halvråddent kød,verdens dårligste bearnaise , knorrs er meget bedre, pommes frites var det eneste som var iorden, de har så for øvrigt ingen salat undtagen cecars,kommer ALDRIG mere, meget dyrt for hvad du får, virkelig Skod!

24. August 2020

Spis et andet sted

0 stjerner for service, maden og den måde de reagerede da vi kom med berettiget kritik 😳🤬
Kødet (oksemørbrad) lugtede af fisk og var piv sejt, uanset hvordan lyset faldt på kødet........🤔
Vi kommer ALDRIG igen

24. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Her kommer vi aldrig igen

Vi kom tidlig til aftensmad og det så ud til bygevejr, så vi ville gerne sidde indenfor, men tjeneren svarede surt at alle bordene indenfor var reserverede, så vi kunne kun sidde udenfor, og hvis der kom en byge kunne vi ikke komme indenfor. Vi valgte så og sidde udenfor. Alle borde og stole var fyldt med nedfald fra træerne, vi sagde forsigtigt at, hold da op hvor var der meget drys på bordene, tjeneren svarede surt at det er jo derfor I får en dækkeserviet.
Maden kom efter ca 2 min, vi blev helt overrumplet over det og fik lige fremstammet “ hold da op har I haft det hele klart”.
Det så lækkert ud, men fritterne var kolde og tørre, grøntsagerne var kolde, sovsen var varm, bøffen var stegt ok men kold. Smagte dog helt perfekt, altså bøffen. Vi var så overrumplet over det hele, at vi ikke fik sagt noget til tjeneren.
En anden tjener kom med en bakke mad til et andet bord, noget af maden fik han væltet ud på bakken, det tog han så lige med fingrene og lagde tilbage på tallerken, de stakkels gæster så det ikke.
Her kommer vi ikke igen.

23. August 2020

Elendigt

En kedelig oplevelse, elendig mad. Laks der havde fået alt for meget, brasede kartofler og pomfritter som var kedelige og tørre. Blød panering på kalvesnitzel og en bearnaise sauce som smagte som billig pulver model. En børne spaghetti med kødsauce som var total smags- og farveløs.
Maden kom forbavsende hurtigt, men bestikket havde man glemt i forbifarten. Ikke et sted vi vil besøge igen

12. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De får en stjerne for beliggenhed og…

De får en stjerne for beliggenhed og indretning. Absolut intet for mad og servering. Drikkevarer kom ikke før maden. De havde glemt noget af bestillingen så to ud af fire manglede deres mad. Da Chickenwings endelig kom, var de iskolde indeni, smagte forfærdeligt og Pizza var slatten og brændt i kanterne. Sandwich og caesarsalat var ok men smagsmæssigt ikke prisen værd. Betjeningen uprofessionel.
Jeg har været der og kommer der aldrig igen.

9. August 2020

Meget dårlig

Ja jeg bliver nød til, at give det en stjerne for jeg kan ikke skrive mindre
Virkelig dårlig oplevelse vi sidder i 30 min efter, at vi har bestilt vores drikkevare og i alt 1 time før vi får vores med.
Jeg beder om en medium bøf og der er synligt forskel på de bøffer vi får
Min er efter min mening næsten gennem stegt og det jeg får, at vide er, at det er lyset der gør, at den ikke ser medium ud.
Lad være med, at bruge tid på dette sted.
Virkelig dårlig service

8. August 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Medarbejderne knokler

Medarbejderne knokler, der er alt for få til at betjene gæsterne både indendørs og udendørs 😞
Man bør afvise nye gæster, så der er tid til at betjene sine gæster.
Vi havde bestilt bord (18:45), måtte selv tage fat i en tjener efter 35 min - så vi kunne se frem til nogle drikkelse.
Kl. 20:00 modtog vi maden, som heldigvis smagte super dejligt 🤗
Vi har været her 2 gange, i håb om at 1. gang var et tilfælde - det var det ikke

8. August 2020

Virkelig dårlig betjening

Virkelig dumme tjenere!! Det var en kæmpe udfordring for dem at give os et af de tyve ledige ikke-reserverede borde, og vi endte med at bestille vores mad som take-away fordi vi tænkte at det var nemmere. Det var det ikke! Der stod “husk at du kan bestille din mad som take-away” forrest på menukortet, men det havde de vist aldrig set. Vi valgte hver en ret og noget at drikke, men det var kun den ene ret de mente kunne fås som take-away, og det var efter at de havde fortalt hvilke retter der kunne fås som take-away, som selvfølgelig var dem vi valgte imellem. Drikke varerne mente de heller ikke at vi kunne få med. Underligt take-away koncept... de gik dog med til at give det et forsøg med take-away menuen alligevel, og tænk engang; kokken kunne godt lave vores mad som take-away, som jo også var det der stod på menukortet.

Mens vi sad og ventede på maden, overhørte vi en af tjenernes samtaler med en anden kunde. Den gik sådan her:

Kunde: Skal vi bestille herinde eller kommer i ud til bordet?
Tjener: Øhhhhhh..... hvad tænker du på?
Kunde: Jeg tænker på maden!?
Tjener: Nå, øhhh.... vi kommer ud...

Hvordan får man job på en restaurant når man ikke har mere kunnen end det? Vi fik ikke et smil fra en eneste tjener på noget tidspunkt, selvom vi selv prøvede at lette den dårlige stemning med mange smil til dem.

Restauranten er ellers hyggelig og flot dekoreret og maden er nogenlunde (der manglede den kogte torsk på den “sol over Gudhjem” vi fik), men tjenerne ødelagde virkelig det hele.

Jeg har ikke lyst til at anbefale folk at blive væk, men jeg vil kraftigt anbefale ledelsen at finde nogle bedre og gladere tjenere og måske en kok der kender de retter han laver.

4. August 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Frygtede det værste

Vi var i dag på stranden i dueodde, og gik forbi restauranten på vej til stranden.
Og da den så super hyggelig ud besluttede vi at bestille bord til om aftenen.
Da vi kedede os lidt på stranden kom vi til at læse anmeldelser om stedet, så vi besluttede spontant at aflyse vores reservation..
Da vi så skulle hjem, var klokken blevet så mange at vi ikke gad finde et andet sted, og valgte på trods af de uhyggeligt mange dårlige anmeldelser alligevel at spise der, og forventede LANG ventetid, sur betjening og seje bøffer...
Vi blev mødt af en smilende tjener, som viste os ud til et bord.
Vi bestilte steakhouse burgere, pasta med laks og husets steak.
Fra vi bestilte gik der 2 minutter til vi havde drikkevarer, og yderligere 20 minutter til maden stod på bordet.
Maden smagte rigtigt godt, og alle blev mætte.
Hvis man skal finde noget at udsætte på stedet var det at den ene bøf var lidt sej, og der var ingen forbi og spørge til maden.
Men en ok oplevelse hvor 5 personer spiste sig mætte og drak for lige lidt over 1000 kroner.

27. Juli 2020

Danmarks ringeste steak!

Besynderligt sted som godt kunne få 2 stjerner pga. indretningen alene.
Men maden altså. Absolut den ringeste steak jeg har fået til dato - helt uden smag, af noget - og med en lidt for brændt bagt kartoffel og bearnaise som smagte af ganske lidt. Ok at ha travlt - men ikke at kunne stege en amerikansk rib eye er under lavmålet. Min kones “salat” lignede og smagte noget fra mod 80’erne.
Håbløs turist fælde (og med dårlig betjening)

23. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pastaretten med fløde og laks smager forfærdeligt, servicen ringe, brændt pizza (nr. 2 ubagt) og lange ventetider, og fornærmede ved kritik

Ringe service og pastaret med fløde smagte forfærdeligt. Margarita pizza for brændt og nr. 2 ikke bagt nok

1) Vi fik besked ved bestilling at laksen i pastaretten ikke kan skiftes ud med gorgonzola ost. Fair nok, men når vi så får pastaen så ligger laksen øverst som to bider pynt på pastaen. Øh.....?? Kunne den ikke erstattes når nu den ikke var integreret del af pastaen??!!

2) Pastan var desuden uspiselig. Alle 4 smagte den og var enige. Flødesovsen som kunne have smagt himmesk eller blot af fløde, smagte af vand. Pastaen var vandet og smagløs og kostede 160 kr.

3) Jeg bestilte en Margarita pizza. Efter 40 min. blev en meget brændt pizza severet. Jeg spurgte servitøren om det var bolognese på toppen og han var enig i at den var brændt og tog den retur. Fair nok men påfaldende at kokken, tjener og chef ikke stopper sådan en pizza INDEN den lander i restaurangen. Pizza nr. 2 blev serveret 5 min. senere og denne var til gengæld ikke bagt igennem. Dejbunden var blød og osten var hård (ikke smeltet). Søføli' kan en pizza ikke laves og bages på 5 min. Den kunne ej heller spises. 2 af os gik derfra sultne og 300 kr fattigere.

Plankesteak smagte fint. Min datters burger også.

Dem med ønsker om klimavenlig mad, sundere livsstil eller er vegetar eller veganer eller blot ikke lyst til kød så er risikoen forholdsvis stor at blive skuffet.

Vi oplyste ved betaling om vores ringe oplevelse men det blev IKKE taget godt imod.
Vi skrev til stedet og fik et indtryk om at der ikke er hul igennem. De er hverken modtagelige for kritik på gulvet eller på kontoret eller i køknet. Men jeg giver dem at der er en rød tråd igennem alles attityde på alle plan.
De svarede; "maden var lavet efter deres smag og menuerne kan ikke laves om" og en standard afslutning om at kritik er taget til eftertragtning.

Dermed har de mailen igennem egentlig sagt at deres retter og service var i følge dem i skønneste orden....!! Pyyyyyh en oplevelse. De må lige lave selvransagelse på flere plan hvis et løft skal lykkes.

Om dagen sad vi i deres café og havde bestilt en cheesekage som de dog selv opdagede var blevet for gammel (??!!). Vi endte med at bestille en anden kage. Den smagte dog underligt. Isen var god men den laver de ej heller selv.

Det er ikke de enkelte oplevelser men samlet mærkes det som overordnet ringe hele vejen igennem.

Stedet forstår ikke værdien i at kunder gør sig umage at fortælle om deres oplevelse. Vi spiser der ikke igen.

21. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Besøg under ingen omstændigheder dette…

Besøg under ingen omstændigheder dette sted. Havde ikke 'reserveret' bord men var 'heldige' at få plads alligevel. Vi ventede så 2 timer før vi fik vores mad. Maden var så kold da vi fik den. Da vi skulle betale, fortalte vi, at det ikke var i orden at behandle deres tjenere og kunder på den måde. De var på ingen måde modtagelige for kritik, og eneste 'undskyldning' var, at de var underbemandet. Selv tjenerne sagde, at de ikke kunne kommunikere med køkken.

13. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De kan ikke stege en rød bøf.

Bestilte rød plankebøf, men fik en let rosa. Tjeneren gav samme besked til mig som en anden gæst har beskrevet på Trustpilot: "det er lyset der snyder dig". Det passede ikke, men de ville ikke lave en ny. De brugte i øvrigt heller ikke handsker i køkkenet trods coronavirus i omløb, bøffens kvalitet var ikke imponerende og jeg måtte to gange bede om regningen før jeg kunne betale. Det kan ikke anbefales -der findes bedre spisesteder på øen.

12. Juli 2020

Hold jer væk

Bestilte husets bøf på 350 gr medium (til fruen) og 350 gr rød til mig. Begge bøffer fuldstændig gennemstegt. Vi klager og tjeneren kommer tilbage med besked fra køkkenet at det er lyset der gør at de ser gennemstegte ud!!!
Elendig service og dårlig mad!!!!

12. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr