Ducks United Bewertungen

TrustScore 3 von 5

1. Mietwagenanbieter
  2. Autohändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Do you want to rent a 2CV on Ibiza, Mallorca or Curacao? Ducks United is the classic car rental where you can hire a vintage, nostalgic and unique car (2CV).

Akzeptabel

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op

Pas op. Ze proberen je achteraf een deukje bovenop het dak van hun Defender in je schoenen te schuiven. Best irritant dat je dat wel vijf keer dient te ontkennen.

27. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een eend (geitje) gehuurd…

Wij hebben een eend (geitje) gehuurd voor 3 dagen, het was top! Zoveel plezier en bekijks gehad, iedereen begon spontaan te lachen en foto's te nemen. Echt een unieke ervaring. De verhuurders zijn een topteam! Wij komen terug! Voor sommige onder ons het is en blijft een auto van 40 jaar oud!🤷

20. Juni 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onbetrouwbare auto

Mooi concept, maar rammelt aan alle kanten.

We hebben hier een eend of 2CV gehuurd. Het leek ons leuk om hiermee over Ibiza te rijden. Het idee is leuk, maar de uitvoering rammelt aan alle kanten, waardoor voelden wij ons niet veilig voelden en de eend weinig hebben gebruikt.

Onze voornaamste problemen waren:
- Een slechte instructie. Een eend rijdt heel anders dan auto's van tegenwoordig en het is dus belangrijk dat ze goed uitleggen hoe je hiermee moet rijden.
- Er waren veel dingen stuk of werkten slecht.
- Ze hebben teveel gerekend en je kan alleen cash betalen.
Als je hier iets van zegt doen ze of het normaal is en dat het vreemd is dat je er iets van zegt.

Pluspunten waren:
- Het rijden kan op zich leuk zijn;
- Toen we met 's avonds met pech zaten kwam er gelijk iemand om te helpen.

Een slechte instructie
De instructie wordt in een paar minuten afgeraffeld, waarbij er heel veel dingen (10+) dingen gezegd worden waar je op moet letten. Er zit geen instructieboekje bij de auto, waardoor je zaken niet nog even rustig kan nalezen.

Ook werden veel zaken onduidelijk uitgelegd. Je mag de eerste versnelling in sommige gevallen niet gebruiken, het is niet duidelijk wanneer wel of niet. De handrem mag je ook niet altijd gebruiken, ook hierbij onduidelijk wanneer wel/ niet. Daarnaast waren er nog een stuk of 10 dingen die anders zijn dan bij een gewone auto en wat dus lastig is om allemaal te onthouden. Hierdoor ben je tijdens het rijden steeds bezig om uit te vogelen hoe de auto werkt.

We kwamen tijdens onze rit met een lege accu te zitten. Dit kwam omdat we de lichten aan hadden laten staan. Hiervoor is geen verklikker wat tegenwoordig wel gebruikelijk is. En ze geven zelf aan dat dit maandelijks gebeurt dus wel handig om hier even voor te waarschuwen. Gelukkig kwamen ze wel snel te hulp toen dit gebeurde.

Normaal gesproken zit in een huurauto ook altijd een instructieboekje van de auto zelf. Toen we aangaven dat dit volgens ons gebruikelijk was, gaven ze van de autoverhuur aan dat er nooit een instructieboekje van de auto in huurauto's zit.

Mankementen
De auto had veel mankementen of dingen die lastig waren in het gebruik. Normaal gesproken krijg je bij autoverhuur een formulier waarin eventuele mankementen staan vermeld en/of waarin je mankementen kan vermelden. Ook dit werd niet gedaan.

Enkele zaken die stuk waren:
- de veiligheidsgordel. Deze werd pas naar anderhalve dag vervangen, terwijl je problemen met de verzekering kunt krijgen als deze het niet goed doet;
- de spanningsmeter van de accu;

Zaken die slecht functioneerden waren:
- de versnellingsbak kraakte enorm bij het schakelen;
- het frontje van de autoradio lukte ons niet omdat eraf te krijgen;

Betaling
Ons werd 250 euro in rekening gebracht, terwijl de kosten 220 euro waren. We zeiden hier iets van en zeiden ook waarom het bedrag volgens ons niet klopte. De medewerker belde toen met de eigenaar en vertelde ons vervolgens dat het bedrag wel 250 euro was. Toen we nogmaals aangaven dat het bedrag onjuist was, kregen we het te vee betaalde terug.

De betaling kon alleen cash wat ik voor zo'n hoog bedrag vreemd vindt.

Pluspunten
Toen we met een lege accu langs de weg stonden doordat we de lichten hadden laten branden was er 's avonds snel iemand ter plaatse om ons te helpen. Hierbij werden we vriendelijke te woord gestaan en hiervoor werden geen kosten in rekening gebracht.

Kortom het zou een mooie ervaring kunnen zijn, maar de organisatie erachter werkt niet professioneel, waardoor het voor ons een tegenvaller was.

18. Juni 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr