Varmeste service fra Dennis. Han gør det så utroligt godt. Du møder ham altid glad, smilende og super energisk. Det er simpelthen den bedste service Dennis kommer med. KÆMPE ROS HERFRA.
Vom Unternehmen geschrieben
DS Ejendomsservice er en virksomhed, som sætter grundighed, stabilitet og kundetilfredshed i højsædet.
Kabbelejevej 26, 2700, Brønshøj, Dänemark
- info@ds-ejendomsservice.dk
- ds-ejendomsservice.dk
Bedste service altid.
Intet mindre end fantastisk service
Intet mindre end fantastisk service. Viceværten Dennis giver sig tid og ro til at hjælpe og er glad og positiv. Han er god til at forklare og hjalp mig tålmodigt med at skrive de nødvendige ting ned som var nødvendige. Hvor er vi heldige med ham i ejerforeningen!!
Så god oplevelse og hjælp
Så god oplevelse og hjælp. Dennis er simpelthen den bedste vicevært man kunne ønske sig! Han kommer indenfor kort tid, og løser altid problemet med et smil:)
Den bedste mand til opgaven
Dennis er visevært i vores ejendom - og den bedste af slagsen. Ud over at være kompetent, er han også et skønt væsen. Altid den bedste mand til opgaven.
Den bedste behandling jeg har oplevet
Den bedste behandling jeg har oplevet. Dennis er et utroligt dygtigt menneske. Det kan man bare ikke komme udenom
Anbefales varmt!
Effektiv, grundig og venlig! Løste problemet meget hurtigt, men grundigt.
Dennis er den vicevært alle drømmer om
Dennis er bare den vicevært vi alle drømmer om. Som bestyrelsesmedlem var jeg selv med til at ansætte Dennis og det er det bedste der er sket for vores ejendom længe. Dennis og ikke mindst hans team, er altid glade, imødekommende og venlige. Man fornemmer den gode stemning der hersker hvor Dennis færdes. Dennis yder ikke kun den nødvendige, aftalte service, men ser sig omkring, og yder ekstra service, hvor der er behov. Også uden ekstra betaling. En vicevært som Dennis, burde alle have :)
Dennis' gode energi og hjælp er uvurderlig
Én ting er, at Dennis er super dygtig og altid overholder sine aftaler. Noget helt andet – og mindst lige så vigtigt – er den energi og det smil, man altid bliver mødt med. Det smitter!
Når jeg kontakter Dennis med et problem, vender han lynhurtigt tilbage – altid glad og positiv i telefonen.
Det gør mig ekstra for at bo, hvor jeg bor, for der er både tryghed og hjælpsomhed hele vejen igennem.
Fantastisk service altid fra den altid…
Fantastisk service altid fra den altid gode Dennis!
Er altid klar på telefonen og altid klar til de diverse udfordringer 😉
Jeg har kendt Dennis og virksomheden i snart 4 år, og har mere end tilfreds med hans service og altid gode humør - kæmpe anbefaling herfra!
Verdens bedste vicevært findes i…
Verdens bedste vicevært findes i Danmark. Dennis og hans kollegaer er fantastisk hjælpsomme udover det sædvanlige - vi kan af vort bedste hjerte her i Andelsboligforeningen Ellebo Vangede kun give dem 5 stjerner da alle medarbejdere i DS Ejendomsservice er og bliver de bedste :)
Den bedste vicevært
Jeg vil gerne give en varm anbefaling til Dennis og hans virksomhed. Dennis er en utrolig hjælpsom og grundig professionel, der virkelig er dygtig til sit arbejde. Han er altid venlig og imødekommende, og det er en sand fornøjelse at samarbejde med ham.
Han er altid villig til at give gode råd og vejledning, og han går aldrig på kompromis med kvaliteten af sit arbejde. Hans faglighed er helt i top i hans felt.
Jeg håber, at denne anmeldelse kan hjælpe fremtidige kunder med at vælge Dennis og hans virksomhed. Jeg kan med sikkerhed sige, at kvaliteten er i top, og man vil ikke blive skuffet over det resultat, han leverer. Dennis er simpelthen en sand mester inden for sit felt, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Kan absolut anbefale DS Ejendomsservice
Jeg kan absolut anbefale DS Ejendomsservice, som vi i 10 år + har samarbejdet med i vores andelsforening. Dennis er en super vicevært, der altid velkommer nye beboer med entusiasme og så er han en super problemløser.
Ejendomsservice i topklasse
DS Ejendomsservice er et firma, der går above and beyond for beboerne. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med hverken Dennis eller hans ansatte. Tværtimod er de altid venlige, behjælpsomme og imødekommende.
Rigtig god service
Rigtig god service. Altid tilgængelige. Kommer hurtigt og hjælper efter man har ringet. Medarbejderne er meget venlige og hjælpsomme.
En af de få der er pålidelige
En af de få der er pålidelige, hjælpsomme og resultatorienteret på effektiv og hurtig måde.
Nå ja, og super venlig. Man bliver altid mødt med smil.
Når man møder Dennis i opgangen er det…
Når man møder Dennis i opgangen er det altid med et stort smil og et højt “hej”. Dennis er en flink mand som altid har tid til at hjælpe og give et godt råd. DS ejendomsservice er uden påklagelighed og gården/trapperne samt alle andre områder er altid ryddet og alt ser ordenligt ud.
Med andre ord er DS ejendomsservice en virksomhed som både leverer kvalitet og “styr-på-tingene-hed”, men er også en virksomhed hvis ansatte, herunder Dennis er utrolige grundige og venlige.
DS-Ejendomsservice is a fantastic…
DS-Ejendomsservice is a fantastic company.
Dennis has been taking care of our property for over 10 years. The service he gives is more than 5 stars.
Dennis has made our property clearer, made improvements to internal systems such as the boiler systems and has really improved all areas of the property.
Dennis is always available to help me and always finds a solution to any maintenance problems I have.
I can strongly recommend DS-Ejendomsservice they really are great.
Vi er så glade for DS Ejendomsservice…
Vi er så glade for DS Ejendomsservice og for Dennis, som har gjort rent på vores arbejdsplads i mange år. Vi er tilfredse hver dag!
Særdeles god service & hjælp fra DS-Ejendomsservice
Dennis er vicevært i vores forening på Hulgårds Plads og yder et fantastisk stykke arbejde med at fikse- og vedligeholde vores ejendom. Desuden er han altid særdeles villig til at give en hjælpende hånd, hver gang man ringer til ham.
Jeg kan derfor klart anbefale Dennis.
Vi bruger DS Ejendomsservice i vores andelsforening på Frederiksberg
Vi bruger DS Ejendomsservice i vores andelsforening på Frederiksberg, og er meget tilfredse med dem.
Varm anbefaling herfra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.