DR SMILE NL Bewertungen 1.768

TrustScore 3 von 5

2,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lees ever door de volgende reviews ik sta er een paar keer tussen. Het verhaal nu: 900€ lichter, een automatische incasso waar ik niet onder uit kom, 4 maanden verder. En nog steeds geen beu... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Best tevreden over mijn behandelingen. Alleen had ik een betaalregeling, waar er geen inzicht wordt gegeven over wat is afgelost en wat er nog betaald moet worden en tot wanneer de betalingen lopen. H... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf het moment dat ik Dr. Smile binnenliep, werd ik begroet met precies wat hun naam belooft – warme, vriendelijke glimlachen! Mijn bezoek verliep soepel en aangenaam, dankzij het oprechte en profe... Mehr ansehen

1. Klinik für Zahnmedizin
  2. Zahnarzt
  3. Kieferorthopäde

Vom Unternehmen geschrieben

Zichtbaar rechte tanden vanaf 3 maanden Onze onzichtbare beugels zijn veilig, discreet, en de snelste weg naar rechte tanden. Bespaar tot wel 60% vergeleken met een vaste beugel. Indien gewenst kun je nu tijdens je behandeling gebruikmaken van een onbeperkt aantal tandartscontroles bij onze eigen tandartsen.

2,8

1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De service is zeer slecht

De service is zeer slecht. Heel moeilijk contact te krijgen met dr smile… ik ben al sinds begin 2024 bezig met mijn behandeling en ben nu bij mijn 3e set alligners omdat ik niet tevreden ben. De vorige set heeft niks veranderd. Nu ben ik al 3 maanden aan het wachten totdat ze mijn 3e set alligners kunne leveren. Je hoort dit goed, een levertijd van 3 maanden!! Schandalig dat ze zo met klanten om gaan. En ik kan nergens een factuur krijgen van mijn betalingen, ook erg jammer allemaal. De service zou echt moeten verbeteren. Maarja je ziet het al aan de meerdere slechte reviews.

11. März 2026

Hallo Pierrii,

Bedankt dat u contact met ons opneemt en uw ervaring deelt. We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om ons feedback te geven, en het spijt ons zeer te horen dat de dingen niet helemaal goed zijn gegaan. Om ons te helpen uw probleem beter te begrijpen en op te lossen, zou u ons wat meer details kunnen geven? U kunt ons bereiken via patient.nl@smile2impress.com. We kijken ernaar uit om u te helpen en de zaken voor u in orde te maken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 dagen terug een review geplaatst waar…

2 dagen terug een review geplaatst waar snel op werd gereageerd door iemand op Trustpilot. Helaas is dat het enige en nog steeds geen terugkoppeling. Ik kan niet op die reactie reageren dus nogmaals een review. Kan er met spoed iemand reageren?

25. Februar 2026

Hallo Lisanne,

bedankt dat u ons hierop heeft gewezen. We hebben uw verhaal gehoord en nemen uw zorgen zeer serieus. We sturen uw feedback onmiddellijk door naar het verantwoordelijke team dat dit onmiddellijk zal onderzoeken. We willen ervoor zorgen dat uw probleem volledig wordt aangepakt en opgelost. We stellen uw geduld op prijs.

OPLICHTERS !!!

Lees ever door de volgende reviews ik sta er een paar keer tussen.

Het verhaal nu: 900€ lichter, een automatische incasso waar ik niet onder uit kom, 4 maanden verder. En nog steeds geen beugels mogen ontvangen. Vandaag 70x gebeld niet 1x beantwoord. Pas toen ik me voordeed als nieuwe klant werd de telefoon opgenomen. Weer een BS verhaal. Geld terug krijgen hou maar. Ondertussen een advocaat er moeten opzetten.

Contact persoon onbereikbaar
Klantenservice onbereikbaar
Namen onbekend

GA NIET MET HUN IN ZEE, HET ZIJN OPLICHTERS.

24. Februar 2026

Hallo Vicky,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zo enorm bedonderd door hen

Zo enorm bedonderd door hen. Doe het niet. Ga voor iets meer geld naar een echte tandarts. Deze lui nemen je in de maling. Ik wacht al vanaf 18 juli op een extra set omdat mijn tanden nog niet recht staan. Er is elke keer iets. Eindstand nog steeds geen nieuwe set
Telefoon wordt slecht beantwoord, op diverse klachten mails wordt niet inhoudelijk gereageerd. Wel zegt men het vervelend voor mij te vinden.
Eindstand, veel geld armer en nog meer frustratie.

18. Februar 2026

Hallo Karen,

Oplichters!!

Oplichters!!! Let op mensen
Zij doen alleen maar aansmeren en marketing. Zodra jij betaalt, Word je nooit geholpen!!! zij komen hun afspraken en behandelingplan niet na

13. Februar 2026

Hallo George,

schandalige service

Na een succesvolle behandeling bij Dr. Smile wilde ik een fixed retainer (spalkje) laten plaatsen, de eerste brak in 2 weken na het plaatsen. Hierna meerdere afspraken gehad en maanden gewacht.

Uiteindelijk kwam de mededeling dat de retainer niet geplaatst kan worden, dan maar nachtbeugels. Een prijsverschil van €200,-, dit zou teruggestort worden.

Dit traject loopt nu sinds september 2023 en tot op heden geen terugbetaling.

Het gaat niet zozeer om het geld, maar om de schandalige service van dit bedrijf.

12. Februar 2026

Hallo Rick,

Al sinds september bezig

Al sinds september bezig. Elke keer slecht contact. Dan eindelijk contact en moeten ze alles uitzoeken. Daarna lang geen antwoord.
Bevestiging gehad dat ze nog niet in productie zijn omdat ze ene scan missen. Toen gelijk een annulering van mijn order doorgegeven. Dit mag contractueel als ze nog niet in productie zijn.

Krijg ik nu weer een 3e persoon die zegt dat dit niet kan omdat ze in behandeling zijn. Dit kan weer niet want ze hebben geen 3D scan. Terwijl ik daar al 2 x voor ben geweest.

Wie ka mij helpen om aangifte te doen? Waar moet ik wezen.

11. Februar 2026

Hallo Indar,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Trap niet in DR. Smile/Impress!!

Een afspraak gehad in Den Bosch in oktober, tot heden NIETS ontvangen, behalve aanmaningen. Met daarop verschillende bankrekeningnummers waarop de deelbetalingen kunnen worden gestort.
Totaal geen vertrouwen meer in dit bedrijf, niet bereikbaar, houdt zich niet aan afspraken en probeert je €2265,- uit de zak te kloppen zonder enige tegenprestatie!!

2. Februar 2026

Hallo,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slecht contact of bereidheid tot helpen

Zodra ze je betaling binnen hebben zijn ze niet meer bereikbaar. Aan het begin van de behandeling al zo en nu bij de refinement ook weer. Wacht al bijna 3 maanden. In november de afspraak gehad en daarna verkeerde aligners opgestuurd gekregen. Nu wederom bijna geen contact te krijgen en al helemaal niet met iemand die je inhoudelijk kan helpen.

30. Januar 2026

Hallo Emmy,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I started an orthodontic treatment with…

I started an orthodontic treatment with Impress in September 2025. I paid the initial fee and have been charged monthly since then.
I attended my first scan in Maastricht on 17 September 2025 and, after long delays, was told I needed a second scan, which I attended in Eindhoven on 19 November 2025. I was told I would only need to wait a couple of weeks.
As of January 2026, I have still not received my aligners and the treatment has never started.
I submitted a formal complaint requesting cancellation and a full refund, but I have received no response.
Very disappointing experience and lack of communication.

27. Januar 2026

Hello Isabel,

We appreciate you sharing your thoughts and taking the time to leave a review. We're genuinely sorry to hear that things didn't meet your expectations. To help us better understand your situation and find a resolution, could you provide us with a bit more detail by writing to us at patient.nl@smile2impress.com ?

We're here to assist you and make things right.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er valt nog veel te verbeteren bij Impress…

In december 2025 ging ik naar een Impress vestiging Amsterdam voor een intake en prijsopgave voor de onzichtbare beugel. De intake verliep snel en binnen 45 minuten was een 3d scan gemaakt van mijn gebit en kreeg ik uitleg over de behandeling en de kosten ervan. Ik besloot ervoor te gaan en heb een betalingsregeling getroffen om te betalen in 4 termijnen. Dat zou van mijn creditcard worden afgeschreven. Al snel bleek dat de twee termijnen (dus de helft van de totaalrekening) werden afgeschreven. Ik heb 6 weken moeten wachten voordat ik de set kreeg toegestuurd. Op 19 januari was het zover, ik kon naar de vestiging om de beugel te laten plaatsen. Bij binnenkomst schrok ik, er was een boze klant die de zaak uitliep. Ik ging mee met een vrouwelijke medewerkster die zonder uitleg begon aan de behandeling. Ik ben mij kapot geschrokken!!! Er werd zonder het mij mee te bespreken ruimte gefreesd met een soort mini zaagje om ruimte te maken tussen tanden en kiezen. Dat was mij vooraf niet verteld dat ze dat zouden doen. Ik kreeg een soort mondspreider in mijn mond gezet wat zo’n pijn deed, mijn lippen scheurden open en ook mijn tandvlees was helemaal open en donker rood. Er werd ook iets op mijn tanden geplaatst, dat was ook niet uitgelegd waar dat voor was. Terwijl ik op de stoel lag viel de apparatuur uit en moest er eerst iets gerepareerd worden voordat we verder konden. Dat heeft 20 minuten geduurd. Het was ook erg koud in de behandelkamer, en ik lag met ijskoude handen te wachten tot het klaar was. Toen vertelde deze dame, die alleen Engels sprak, dat ik met mijn nagels de alighners uit mijn mond moest halen. Dat lukte niet en ik vroeg of ze daar hulpmiddelen voor hadden, maar die hadden ze niet zei ze. Ik moest maar naar de Etos of iets bestellen via Amazon. Ik was helemaal onder de indruk van de behandeling waar ik niet op was voorbereid. Terwijl ik bij de balie terug kwam was er nog een vrouw die klachten had over Impress. Dat was met mijzelf meegerekend, de derde persoon op maandagochtend die een probleem had. In mijn kit zat ook niet de toegezegde en wel betaalde bleekset. Ik heb toen aan de manager gevraagd waarom het niet compleet was geleverd, en waarom er geen hulpmiddelen worden geleverd om de alighners makkelijk uit de mond te kunnen halen. Hij maakte zich er van af met smoesjes. Uiteindelijk heeft hij de bleekset toch nog meegegeven en gaf hij een haak mee om de beugels uit te kunnen nemen. So far so good. Dacht ik. De volgende dag werd ik wakker met enorme pijn in mijn mond. Mijn tandvlees was donkerrood en ik had allemaal pijnlijke witte bulten op mijn tandvlees en tong. Mijn lippen vertoonden blauwe plekken en mijn kaak was gezwollen. Ik kon niet eens eten, zoveel pijn deed het. Via de huisarts heb ik verdovingsspray met lidocaine gekregen om de pijnlijke plekken te behandelen. Ik hoop maar dat de pijn de komende dagen afneemt en de pijn vermindert. Inmiddels heb ik meerdere mensen gesproken die bij andere bedrijven alighners behandelingen hebben gehad. Zij wisselden elke week met een nieuwe set, bij Impress moet je er twee weken mee doen. Ik weet nog niet hoe het bij mij gaat lopen, ik hoop dat het goed komt, al heb ik met deze ervaringen tot nu toe wel mijn bedenkingen. Ik heb ook gevraagd naar een factuur, die had ik ook nog steeds niet ontvangen. Er is wel geld afgeschreven van mijn creditcard. Ik heb de factuur nodig om tandartskosten bij de belastingdienst in aftrek te brengen op inkomstenbelasting. Het is erg vreemd dat ze dat niet meteen netjes regelen voorafgaand aan de behandeling. Al met al kom ik tot de conclusie dat er bij Impress, voorheen dr. Smile, nog heel wat te verbeteren valt. Niet alleen in het aankoop proces, maar zeker met de uitleg en begeleiding van de behandeling. Mijn vrienden die ergens anders alighners hadden aangeschaft kregen het hele behandelplan vooraf toegestuurd. Inclusief de 3-scan en de stappen daarbij. Dat heb ik ook niet gekregen. Het wordt tijd dat er een Nederlands sprekende customer succes manager wordt aangesteld om fouten, onduidelijkheden en klachten te voorkomen. De directie van Impress mag mij bellen om deze review te bespreken.

19. Januar 2026

Hallo Sylvia,

Scam scam scam!!!

Scam scam scam!!!! Wat een waardeloos bedrijf met de slechtste klantenservice ooit. Mijn behandeling is mislukt, valse beloftes. Beloofd mijn geld voor mijn spalk terug te krijgen, maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. En bij de klantenservice kom je er nooit doorheen. Vreselijk. Weggegooid geld.

9. Oktober 2025

Hallo Hester,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie en verkeerde beloftes

Ik ben daar in november geweest en moest al 1,5 uur wachten voordat ik aan de beurt was en er is gezegd dat ik boven en onder zou krijgen. (Ik wilde alleen boven, maar dat kon niet ivm verandering van bijt)
Ze lieten een mooie box zien wat ik zou ontvangen.
Ik heb ze zaterdag ontvangen alleen voor boven (maar betaal wel voor beiden), zonder reiniging, zonder whitning, in andere doos, geen uitleg en ook geen behandelplan.
Ik heb meerdere keren gebeld ze verwijzen mij door en vervolgens wordt de lijn verbroken, als ik meteen terug bel wordt er niet meer opgenomen.
Ik vind dit echt heel slecht. En ook geen service.

Ik heb hm gister ingedaan en toen ik net wilde eten kreeg ik hm niet meer uit.(ook geen removelkit gekregen)
Ik heb gebeld en er zou worden nagevraagd en de verbinding werd wederom weer verbroken.
Nadat ik eindelijk weer iemand aan de lijn had werd mij verteld dat ik ze nog helemaal niet in mocht doen. Ik moest eerst op afspraak voor IPR.
Ook dat is mij niet verteld.
Heb net een mail ontvangen met de app die ik moest moest gebruiken. Ook dat wist ik niet.
Ik vind dit geen goed bedrijf.

19. Januar 2026

Hallo Miranda,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

I had a plan that eventually didn’t…

I had a plan that eventually didn’t meet my expectations l, I have been emailing them with several email addresses but I don’t get a respond. I lost my retainer a couple of weeks ago and asked for a new one. They still haven’t replied. I’m paying a lot, over a thousand dollars for this. Now that I don’t have my retainers my teeth are already moving since they recommended me to get rid of the iron behind my teeth. I’m very disappointed my teeth were even prettier before I started this whole process. They keep demanding money but they don’t respond to anything or help with anything m. Wish I’ve never started this

15. Januar 2026

Hello ,

We appreciate you sharing your thoughts and taking the time to leave a review. We're genuinely sorry to hear that things didn't meet your expectations. To help us better understand your situation and find a resolution, could you provide us with a bit more detail by writing to us at patient.nl@smile2impress.com) ?

We're here to assist you and make things right.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ZEER SLECHTE ERVARING GEEN ALIGNERS GEEN GELD TERUG.

Zeer slechte ervaring met de Impress Kliniek in de Pijp, vanaf het begin fouten gemaakt met het bestellen van de aligners, die waren nooit besteld en willen beweren dat het geleverd was. Ik heb €2800 euro betaald en ik heb geen cent terug. De kliniek kan je aannemen als patiënt maar als je alle recht heb uit je contract te willen sturen ze je naar de klantenservice die alles eraan doet om je in je contract te houden zelfs als je gelijk hebt en alle bewijzen kunt leveren van fouten.
Ik ben nu vanaf 15 oktober bezig met ze en tot nu geen resultaat ik wacht een belletje af van de klantenservice die zegt dat ik nu een medische reden moet hebben om uit mijn contract te komen. Doe dit nooit van je leven dit is het slechte bedrijf dat ik in mijn leven ben tegen gekomen en als ik niet geholpen word ga ik ook aa gifte doen zoals meerdere hier en schakel ik de consumentbond in.

Amir - O

12. Januar 2026

Hallo Babz,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NIET AAN BEGINNEN oplichters!!!!!

Aanbetaling in september. Nog steeds niks ontvangen, niet bereikbaar na 100 mails, niet telefonisch etc. 0 contact. Nog steeds geen liners.....maar wel rekeningen. Ik heb aangifte gedaan.

12. Januar 2026

Hallo Anke,

Nooit aan beginnen

Nooit aan beginnen! Heb €2.500 betaald, geen passende beugels gekregen en nog steeds bezig mijn geld terug te krijgen. Niemand geeft thuis en wordt steeds van het kastje naar de muur gestuurd.

10. Juli 2025

Hallo Cynthia,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Initially the treatment and service was…

Initially the treatment and service was good, I couldn't fault it. Then as few months in I was incorrect invoiced an amount of €490- after months of back and forth I was asked to pay it, and then request a refund, what is exactly what I then did. Paid everything in full, and requested the refund, after a few weeks my refund was approved (July 2025) it is now January 2026 and I still have not received my refund. This is extremely frustrating, for me it is a lot of money, and I would appreciate my refund being paid to me immediately, as it was stated in an email in July 2025 it will be paid within a 60 day period. I have send the entire email thread to both Dr smile and care capital (accounts) with no luck and no solid feedback. I really just want my money that is owed to me. I am able to show all email proof of all the communication. This is basically theft....

17. Juli 2025

Hello ,

Thank you for bringing this to our attention. We regret to hear that your experience with us hasn’t been positive. We've taken note of your experience and understand the issues you faced.
We're immediately forwarding your feedback to the appropriate team, who will look into this right away. Our goal is to ensure your issue is fully addressed and resolved. We appreciate your patience.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

zitten er meteen bovenop met boetes en…

zitten er meteen bovenop met boetes en incasso's maar als ze zelf kort van tevoren afzeggen dan moet je gewoon inschikken. hiermee geconfronteerd weet men niets anders te zeggen dan dat dat dit anders is voor de tandarts. zou fijn zijn als dit soort instanties snappen hoe duur ze zijn. en tandartsen snappen hoe bijzonder het eigenlijk is dat ze zoveel beter betaald krijgen dan andere handwerk-beroepen (kok, vuilnisman,schilder).

1. Dezember 2025

Hallo Job,

Enorm slechte ervaringen

Enorm slechte ervaringen.
Er ontbreken alligners.. ik werd uit de app gegooid! Niet eens goed kunnen beginnen en alsnog rekening ontvangen. Contact krijgen is onmogelijk! Al 100 mailtjes gestuurd en belletjes gepleegd maar ik krijg geen goede reacties! Alleen automatische berichtjes.. meer als €3000 moet ik betalen voor iets waar ik niet aan ben kunnen beginnen. Slechte zaak.
Dus doe het absoluut niet!!

7. Januar 2026

Hallo Consumer,

- DR Smile X Impress Team

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr