Droptowncph Bewertungen 93

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En lille men mega cool og hyggelig shop med det vildeste udvalg af Jordan’s og virkelig behagelig betjening med god service hvor man fik lov at prøve dem… En god mulig måde at få mere omsætning og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig flabet og dårlig kommunikation. Jeg skulle sælge et par sko til dem og bliver mødt af en mur af flabethed, hvilket ikke fremviser noget godt. Synes det er ærgerligt man ikke kan give mindre e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I ordered a pair of UGGs and emailed asking how long delivery would take; email response was immediate saying in about 10 days. I responded that earlier would be appreciated as it was a gift. One hour... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service, ud over det normale Hurtig levering og du får altid svar hvis du skriver

1. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi stræber efter at tilbyde dig de mest eksklusive sneakers til overkommelige priser, og vi garanterer 100% autentiske varer uden risiko for kopivarer. Vores lidenskab er at styrke dit sneaker-spil, og vi arbejder hårdt for at opfylde den passion.

4,4

2 Sterne
1 Stern

Great customer service

Great customer service
Kept me updated on my order and answered all my questions quickly. Product was exactly what I wanted.

25. September 2024

Antwort von Droptowncph

Thank you so much for your wonderful feedback! I’m thrilled to hear that you received great customer service and that all your questions were answered promptly. It’s fantastic to know that the product met your expectations. We look forward to serving you again soon!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Masse fede sko til gode priser

Masse fede sko til gode priser. Rigtig god service i butikken også!

24. September 2024

Hej Magnus

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du finder vores udvalg af fede sko til gode priser, og at du har haft en god serviceoplevelse i butikken. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart!

Venlige hilsnen

Worth a visit!

Very nice Sneakerstore! Worth a visit. Was there on holiday and bought a pair. Super friendly staff! Will come back, thank you!

19. September 2024

Hej Kalfo

Thank you so much for your kind words! I'm delighted to hear that you enjoyed your visit to our sneaker store and found our staff super friendly. We're thrilled you found a pair you liked during your holiday. We look forward to welcoming you back next time!

Nice and quick service

26. September 2023

Hej Philip

Thank you for your feedback! I’m glad to hear that you experienced nice and quick service. We appreciate your support and look forward to serving you again soon!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En lille men mega cool og hyggelig shop…

En god mulig måde at få mere omsætning og endnu bedre flow i shoppen vil være at få et par stativer med shorts, tee’s, sweat’s og hoody’s fra Jordan kollektionen.

14. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen og placeringen er god jeg kan…

Servicen og placeringen er god jeg kan godt lide stedet og de sko de har er rigtigt gode og fede og er glad for butikken

9. August 2024

Antwort von Droptowncph

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er glad for både vores service og placering. Vi er glade for, at du kan lide vores udvalg af sko, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen i butikken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega god service og gode sko

9. August 2024

Hej Joachim

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder mig at høre, at du har haft en mega god serviceoplevelse og er tilfreds med vores sko. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god butik kan anbefales godt…

Meget god butik kan anbefales godt tilbud på sko og mange fede sko hvis i skal have sko så skal det være her fra 5/5

6. August 2024

Hej Alexander

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at du mener, vi er en meget god butik med gode tilbud og et spændende udvalg af sko. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at se dig igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte et par Adidas Campis i str…

Jeg købte et par Adidas Campus i str 39. Skoens farve i bunden er hvid når den burde være gul, kom også med små snørrebånd når de burde være tykke, jeg bliver gjort grin af i skolen nu fordi jeg er blevet scammet, og fordi mine sko er fake. Anbefaler ikke denne butik.

23. Juni 2024

Lörte butik

Har stadig ikke fået mine sko. Bestilte dem d 27/5 lörte butik

26. Mai 2024

Antwort von Droptowncph

Det anden gang du skriver en dårlig anmeldelse som ikke passer og du vil ikke oplyse dine oplyser eller ordre nummer så vi kan finde dig. Vær sød at lade være med at skrive ting som ikke passer

Mvh Mohammad fra droptowncph

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan virkelig anbefale droptown

Jeg kan virkelig anbefale droptown. Fede sko med gode priser og self venlig personale. Så det er i hvertifald ikke sidste gang jeg køber mine sko derfra🤩

12. Juni 2024

Hej Jasmin

Tusind tak for den flotte anbefaling! Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vores udvalg af fede sko og de gode priser. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores venlige personale. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du skal købe sko!

Kæmpe anbefaling👏

Efterspurgte et par populære sneakers, og fik den bedste service og den hurtigste levering👍👏

13. Mai 2024

Hej Gülüzar

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik den bedste service og hurtigste levering, da du efterspurgte et par populære sneakers. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at betjene dig igen snart!

Droptownph

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr