21 september bestelling gemaakt. Nog steeds niks binnen. Als ik de website wil bezoeken, dan is die offline gehaald. Mijn bestellingen van bijna 200 euro kan ik wel vergeten nu!
Ik heb hier in Januari een shirt besteld en heb niks ontvangen. Ze reageren ook niet op mijn berichten. Ik had hiervoor wel een keer succesvol besteld. Ik zou hier niet bestellen!
Das haben sich andere Leute angesehen
SCAM
Arsenal Home 2025/2026 costing £31 was purchased 5th January and order confirmed 6th January with Order #1816 and tracking number IW314249286GB were provided.
I emailed to ask about the update but there was no response to the email.
Till date, no order was delivered and tracking number now stated expired.
This is a SCAM!
Shirt nooit ontvangen
Bad product way to small and when you…
Bad product way to small and when you speak with them they say they will send a new shirt but never do. After a while they just Block you or ignore you and dont reply. Never buy there again
20-12-2025 een bestelling geplaatst
20-12-2025 een bestelling geplaatst. Niets ontvangen en ze reageren niet op mails. Mijn advies: bestel hier niet!!
PSV uit shirt gekocht
PSV uit shirt gekocht, duurde een paar weken, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden over waar het shirt zich bevond. Prima kwaliteit en niet te onderscheiden van het echte shirt.
Bestelling geplaatst op 28 oktober we…
Bestelling geplaatst op 28 oktober we zijn al een maand verder geen reacties op de mails helemaal niks. vuile oplichters!!!
Bestelling word niet geleverd
10 september een bestelling geplaatst en betaald.
Nu, 22 okt, nog steeds niets geleverd.
Website is offline, mail wordt niet beantwoord
21 september bestelling gemaakt
Ik krijg een verknald shirt,
Ik krijg een verknald shirt,
ze zetten zomaar lukraak ergens een naam neer zonder te kijken wat de juiste plaats is.
En probeer hun klantenservice maar eens te bereiken,
alleen waardeloos via Whatsapp.
Mooie shirts voor de prijs
Mooie shirts voor de prijs en snelle levering! Ben erg tevreden.
Chinese namaak troep oplichting 1e klas
Chinese namaak troep oplichting 1e klas
Zelf tevreden maar ook verbaast
Het verbaast mij iedere keer dat deze site zo'n slechte beoordelingen krijgt. Ik heb 4 keer wat besteld en 4 keer zonder problemen iets ontvangen. Heb 1 keer iets langer moeten wachten maar dan alsnog binnen een maandje ontvangen. Die andere 3 keer heb ik maar 2 weken hoeven te wachten. Ik vind het prachtige shirts+broekjes voor de prijs die je betaald. Niet iedereen kan zomaar een shirt van 100 euro betalen dus is dit de ideale oplossing. Ik ben er erg tevreden mee!
Geen product, geld kwijt
Mensen, trap hier niet in. Het zijn oplichters!
Ook de site RPDL is van hun, pas op!
BESTEL HIER NOOIT WAT.
BESTEL HIER NOOIT WAT.
OPLICHTERS.
PAKKETJES KOMEN NIET AAN
NIET BEREIKBAAR.
VIA FB MESSEGNER EINDELIJK CONTACT.
WORD IK GEBLOKKEERD!!!!
80 EURO WEG!!!!
Heb heel vaak al besteld en is super…
Heb heel vaak al besteld en is super goede kwaliteit, 1 keer was de rugnummer en de naam beschadigd maar we stuurden een bericht naar Dribblingstore en er werd een nieuwe op gestuurd! Geweldige site als je opzoek bent naar goedkope voetbalshirts
Chinese troep
Chinese troep! Alles behalve zoals beschreven “ hoge kwaliteit “ en kan ook niet retour verzonden worden!
top site
De shirts zijn goede kwaliteit en de bedrukking is ook mooi en blijft lang zitten. De verzending van de shirts duurt ongeveer 1 maand
Kwaliteit perfect aanrader om hier te…
Kwaliteit perfect aanrader om hier te betellen.
Maradona retro shirt
26 maart besteld 5 April ontvangen. Tracking via 17 track en Dhl. Shirt is van een prima kwaliteit. Past perfect
bestel hier niet!!!
bestel hier niet! het zijn oplichters. ze zeggen dat het geleverd is maar het is er niet en ze doen hier helemaal niks aan! is een goedkope inkopper maar de rotzooi komt uit China