Tshirten er i rigtig god kvalitet og super flot, den blev hurtigt leveret og var pakket så fint, så den ikke var krøllet😊
Das sagen Bewerter
Nem online-tilgang, lækker kvalitet med smukt udført tryk og hurtig levering. Datter og svigerdatter blev meget glade for deres T-shirts. .. køb endelig diverse gaver hos Dansk Flygtningehjælp og stø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Støtter med glæde Dansk Flygtningehjælp på flere måder. Især i denne tid med rekordmange flygtninge på verdensplan. Denne gang ved køb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg modtog to smukke plakater, hvoraf den ene desværre havde fået grimme “trykmærker”, formentlig da den blev rullet. Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
DRC Dansk Flygtningehjælp blev grundlagt i 1956. Vi er en af de få NGO'er, som har speciale i at hjælpe fordrevne og mennesker på flugt. Vi er samtidig Danmarks største og en af verdens førende NGO’er. Vores 7.500 medarbejdere er til stede i 40 lande verden over. Her arbejder vi hver eneste dag for at beskytte flygtninge og fordrevne. Dansk Flygtningehjælp støtter flygtninge og internt fordrevne hele vejen. Både under krisen, i eksil, under bosættelse og integration i et nyt land og fortsat efter hjemkomst.
Kontaktinformationen
Borgergade 10, 1300, København K, Dänemark
- drc@drc.ngo
- drc.ngo
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god ide at kunne hjælpe på denne…
Super god ide at kunne hjælpe på denne måde
Tak for det:)

Gode alternative gaver
Gode alternative gaver, hvor overskuddet går til noget godt.

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Julegaver med en lille omtanke
Der var et fint, relevant udvalg af flere forskellige slags julegavemuligheder. Og jeg synes, det giver rigtig god mening at købe nogle af gaverne med et samtidig støtteformål til de alt, alt for mange mennesker i verden, som lider nød, og som derfor - mere indirekte - også får en lille julegave via mit minimale bidrag.

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Super fine plakater ig tøj
Super fine plakater ig tøj. Fik plakater Athen efter bestiling. Meget nemt

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Dejlig konkret.Køb nogen tæpper,huer og…
Dejlig konkret.Køb nogen tæpper,huer og vanter o.s.v.,som du sagtens kan sætte dig ind i ,vil være velkommen af mennesker,der er på flugt i vinterkulden.Det kan de fleste være med til.Edith.

Flot Hans Krull plakat
Hurtig ekspedition af meget flot Hans Krull plakat (Mågekysset) med Ukrainske farver

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Jeres caller/telefonsælger har meget…
Jeres caller/telefonsælger har meget svært ved, at acceptere, at man siger Nej tak til at støtte jer. Det var faktisk først da jeg sagde, at jeg gerne vil have at du respektere at jeg lige har sagt nej tak, at jeg kunne få stoppet talestrømmen og bemærkninger om at det jo kun er små beløb vi spørger om!

Livsnødendig hjælp
Dansk Flygtningehjælp yder livsnødvendig hjælp til flygtninge både i Danmark og ude i den store verden.

Smukke plakater!
Mange valgmuligheder!
Købte smukke plakater til udsmykning på fælleskontor.
De ser rigtig flotte ud i deres rammer.

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Åben og venlig I kontakten.
Åben og venlig I kontakten.
Hurtig levering.

Perfekt
Perfekt! Bestilte fredag kl. 13.40, og modtog pakken lørdag morgen.

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Hurtig levering og forsvarligt pakket…
Hurtig levering og forsvarligt pakket ind

Lækre produkter
Lækre produkter, tjek glimmerkop!

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Hurtig levering og god kvalitet

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.