Tshirten er i rigtig god kvalitet og super flot, den blev hurtigt leveret og var pakket så fint, så den ikke var krøllet😊
Das sagen Bewerter
Unternehmen hat geantwortet
Støtter med glæde Dansk Flygtningehjælp på flere måder. Især i denne tid med rekordmange flygtninge på verdensplan. Denne gang ved køb af en smuk plakat, som enten bliver brugt som gave eller til for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg modtog to smukke plakater, hvoraf den ene desværre havde fået grimme “trykmærker”, formentlig da den blev rullet. Jeg kontaktede DFH, som straks anerkendte fejlen, og to dage efter modtog jeg en... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
DRC Dansk Flygtningehjælp blev grundlagt i 1956. Vi er en af de få NGO'er, som har speciale i at hjælpe fordrevne og mennesker på flugt. Vi er samtidig Danmarks største og en af verdens førende NGO’er. Vores 7.500 medarbejdere er til stede i 40 lande verden over. Her arbejder vi hver eneste dag for at beskytte flygtninge og fordrevne. Dansk Flygtningehjælp støtter flygtninge og internt fordrevne hele vejen. Både under krisen, i eksil, under bosættelse og integration i et nyt land og fortsat efter hjemkomst.
Kontaktinformationen
Borgergade 10, 1300, København K, Dänemark
- drc@drc.ngo
- drc.ngo
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg købte en plakat
Jeg købte en plakat, både for at støtte, og få den pæne farverige plakat jeg valgte. Tak for hurtig levering.☺️
Takker for pænt svar. Jeg er glad for at kunne hjælpe. Har hentet plakat hos Glarmesteren folieret og rammet ind og hængt op 🤗

Hurtig levering og fint produkt 👌
Hurtig levering og fint produkt 👌
Rigtig god oplevelse at handle her - og samtid støtte gode og vigtige projekter😊

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Jeg har i flere omgange købt t-shirts…
Jeg har i flere omgange købt t-shirts og andet til mig selv og som gaver. Det er altid god kvalitet, budskab på varen er vigtigt og samtidig støtter det Dansk Flygtningehjælp vigtige arbejde. Meget tilfreds.

Skøn T- shirt
Nemt at handle og skøn T-shirt i samarbejde med Planet Nusa.

God oplevelse, hurtig levering
Jeg bestilte en plakat til støtte for mennesker på flugt. Plakaten kom efter et par dage, forsvarligt pakket ind. Nu pryder den min væg. 6 stjerner fra mig

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Hurtig levering og tilfredsstillende…
Hurtig levering og tilfredsstillende produkter

Super flotte produkter
Super flotte produkter - hurtig levering - altid oplagte gaver.

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Hurtig levering lækker kvalitet og…
Hurtig levering lækker kvalitet og design

Nem online-tilgang
Nem online-tilgang, lækker kvalitet med smukt udført tryk og hurtig levering. Datter og svigerdatter blev meget glade for deres T-shirts. .. køb endelig diverse gaver hos Dansk Flygtningehjælp og støt en god sag. Mvh. Eva Berg Madsen, Ringsted

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
Ville bare støtte et godt formål.
Ville bare støtte et godt formål.
Købte derfor to t-shirts, de var i forhold til kvaliteten temmelig dyre. Kunne ikke bruges som gave i hvert fald. Næste gang vil jeg hellere bare donere et beløb til velgørenhed.

Antwort von Dansk Flygtningehjælp
En god måde at bidrage til det globale…
En god måde at bidrage til det globale fællesskab på

Vigtig
God sag at støtte, og et superfint produkt til mig

So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.