Dragkrokskungen Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köpte en Audi e-tron 55 på Carla och valde till dragkrok + bra pris + bra kommunikation med verkstad + dragkrokxsexperten löste problemet med att verkstaden saknade möjlighet att koda bilen ef... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fel dragkrok monterades, kan ju hända, med sedan blev det värre. Först 4_e reklamationen besvarades och sedan tog det nästan 4 månader innan rätt krok sattes på, sades bero på leveranssvårigheter. Had... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Var noga med att välja en dragkrok som fanns i lager. Skickas inom 24h stod det. Får sedan ert mail som ber om ursäkt att kroken var restnoterad och kunde skickas först 9 dagar senare. Precis samma sa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var orolig över ups leverans då jag haft mest negativt med dom historiskt men dom kom exakt på utsatt tid vid början på tidsspannet så bara bra! De ända negativa var att jag fick inte mail att ordern... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Werkstatt
  2. Kfz-Reparatur und -Wartung

Vom Unternehmen geschrieben

Idén till Dragkrokskungen föddes 2012 efter många år inom verkstadsbranschen och med stor förundran över varför det behövde vara så dyrt att montera en dragkrok. Sedan starten har vi levererat över 20 000 dragkrokar och utfört över 5 000 monteringar åt privatpersoner och företagskunder runt om i vårt avlånga land.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

La en order men ville makulera den

La en order men ville makulera den. Inte ett svar från dom.
Helt plötsligt 4 dagar senare stod det ett paket på min trapp.
Har gått 13 dagar nu utan att dom s svarat.

23. Juni 2024

Levererade till fel adress

Levererade till fel adress. Enda anledningen till att jag fann leveransen är för att en annan firma levererat fel dom med och skickade en bild på sin misslyckade leverans. Fick köra och hämta själv. Nästa gång läs adressen ordentligt.

19. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Två försök utan krok och dålig kommunikation

Bokade montering av dragkrok, betalade hela summan och lämnade bilen kvällen innan som överenskommet. Efter ingen kommunikation från verkstaden dagen efter så åkte jag personligen dit då dom inte längre svarade i telefon. Efter lite prat med dom på plats så framgick det att verkstaden inte var informerade alls, och att dom inte ens var medvetna om att det låg en bilnyckel i deras inkast. Hade jag själv inte åkt dit hade jag alltså inte fått tillbaka bilen alls, då dom inte ens visste vilken bil nyckeln tillhörde eller vem som ägde den.

Efter kontakt med kontaktpersonen på dragkroks kungen med upprepade påståenden om att "detta aldrig skett förut" och förlåt så bokade jag en ny tid där dom lovade en gratis biltvätt som plåster på såren.

Lämnade bilen kvällen innan som överenskommet, och dagen efter ringer kontaktpersonen igen och förklarar att verkstaden inte kunnat utföra arbetet för att själva kroken inte hade levererats än. Ännu en samtal med tomma ursäkter och "detta har aldrig hänt förut" med lovandet att "vi kommer återkomma med en rabatt för att göra rätt för oss".

Efter att dom inte hört av sig på en vecka ringde jag tillbaka och frågade när offerten skulle komma med fler ursäkter som svar. Där dom inte kunde gå lägre än att dra av en tusenlapp.

Har vid detta lag gått till en annan företag, då denna otroligt bristande kommunikation mellan både kund och verkstad är pinsamt dålig.

17. Juni 2024

Köp gärna draget

Köp gärna draget, men be någon annan montera.
Värsta fusk/felmontaget jag sett ...
Vi får göra om det själva, så pickupen går att använda.
Väldigt trevlig montör, men helt oduglig.
Gäller Verkstaden i Örebro, hoppas verkligen dom andra är bättre.

28. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde montering på plats!

Beställde montering på plats! Dragkrok och elsats levererades i förväg till dörren av UPS/Jetpack! Montören kom på utsatt tid och allt var klart på en dryg timme! Trevlig montör!

16. Mai 2024

Hej Åke!
Stort tack för er recension.

Vi blir otroligt glada över er positiva feedback, nöjda kunder är vad vi strävar efter.
Vi önskar er många fina mil med er nya dragkrok.
Välkomna åter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Saknades brickor till montering och…

Saknades brickor till montering och jack i godset. Ställer till det.

28. April 2024

Hej Peter!

Ni är varmt välkomna att kontakta vår reklamationsavdelning på reklamation@dke.se så hjälper de er vidare på bästa sätt i detta ärende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett bra bemötande samt ett helt perfekt…

Ett bra bemötande samt ett helt perfekt utfört jobb. Verkstaden i Bromölla skall ha beröm.
// Johan

15. April 2024

Hej Johan!
Stort tack för din recension. Det glädjer oss att ni är nöjda med vårt utförda jobb!
Vi önskar dig många fina mil med din nya dragkrok.
Välkommen åter!
Mvh Dragkrokexperten

Falsk marknadsföring

Det mest oseriösa företag jag har beställt reservdelar av
Beställde dragkrok till min bil ,skickade in regnr och fick ett kostnadsförslag på dragkrok inklusive 7-polig elsats, betalde paketet direkt.
Dagen efter fick jag ett meddelande att elsats ej passade och ville ha 1955kr till

10. April 2024

Hej Jörgen,
Ni blev rekommenderade en bilspecifik elsats då er bil kräver detta för att ni ska slippa felkoder sen är det upp till er om ni väljer att lägga till den satsen eller inte. Hoppas detta gav er en större inblick till varför situationen blev som den blev.

Peugeot Boxer 3,0

Köpte kroken med tillhörande elsats och monterade själv, mycket bra passform, helt ok monteringsbeskrivning. Snabb leverans via bring, även om kartongen var skadad.

15. März 2024

Antwort von Dragkrokskungen

Stort tack för er recension. Det glädjer oss att ni är nöjd med oss i helhet.

Uruselt !

Fått omfattande elfel efter montering i Sollentuna. De har satt canbus system och strömtjuvar vilket förstört elsystemet på min bil totalt! Tar heller inte ansvar för repetition.

11. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra trevligt bemötande allt gick…

Mycket bra trevligt bemötande allt gick smifigt.

5. März 2024

Antwort von Dragkrokskungen

Stort tack för er recension. Det glädjer oss att ni är nöjd med oss och vår tjänst i helhet.

Mycket bra jobb

Mycket bra jobb

6. März 2024

Antwort von Dragkrokskungen

Stort tack för er recension, vi önskar er många fina mil med er nya dragkrok!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köp gärna en dragkrok från företaget…

Köp gärna en dragkrok från Dragkrokskungen då det är bra produkter från kända leverantörer, men undvik verkstaden i Sollentuna då det för min del slutade med en verkstadsräkning om närmare tiotusen kronor i reparationskostnader för återställande av skadat fordon och massor med besvär. Jag har nu fått ersättning för skadorna och får härmed bekräfta att företaget tagit sitt ansvar, men min rekommendation är fortfarande att undvika verkstaden i Sollentuna.

1. März 2024

Hej Markus,

Alltid tråkigt när olyckan är framme men vi hoppas du känner att vi tagit vårat ansvar och att du blir nöjd med jobbet hos skadeverkstaden.
Samt att du får mycket nyttja och glädje av din nya dragkrok.

Trevligt och service inriktat

19. Januar 2024

Hej Bengt!
Stort tack för er recension, det glädjer oss att ni är nöjda med vår service.
Vi önskar er många fina mil med er nya vara och välkomna åter!

Allt flöt på bra

Allt flöt på bra. Trevlig och snabb montör som gjorde ett bra jobb.
Kan lätt rekommendera Dragkrokskungen.

10. Januar 2024

Hej Göran!
Stort tack för er recension, det glädjer oss att ni är nöjda med vårt utföra arbete.
Vi önskar er många fina mil med er nya dragkrok och välkomna åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra mottagande trots att jag var…

Mycket bra mottagande trots att jag var försenad. Bra att man fick lånebil, var klart i tid. Och kroken för det den ska.

Trevlig personal.

Ett minus, det var väldigt svårt att hitta dit. Men vi skyller på Google Maps.

Så på det hela mycket nöjd.

Tobbe

15. November 2023

Hej Torbjörn,
Stort tack för din recension.
Det glädjer oss att du är nöjd med oss i helhet trots svårigheterna med att hitta dit.

Vi önskar dig många fina mil med din nya dragkrok, välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabbt och bra service bra pris så jag…

Snabbt och bra service bra pris så jag är helnöjd.

4. Dezember 2023

Hej Kent,
Stort tack för din recension.
Det glädjer oss att du är nöjd med oss i helhet.

Vi önskar dig många fina mil med din nya vara från oss, välkommen åter!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket snabb och bra service

12. Januar 2024

Hej Ulf,
Tack för din recension.
Det glädjer oss att du är nöjd med oss och vår service.

Mvh Dragkrokskungen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr