Dansk Privat Rengøring Bewertungen 41

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringede til Dansk Privat Rengøring, og fik fat på Victoria - fantastisk service. Jeg bestilte en hovedrengøring til første besøg, derefter rengøring hver anden uge. Jeg var ikke tils... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestilt rengøring til afkalkning af badeværelse og vask af fliserne fra gulv til loft. Derudover til rengøring af døre og skabslåger udvendig og indvendig i hele huset. Dette blev udført så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dansk Privat Rengøring’s personale gør ting som det skal gøres 100 % , springer ikke over , hvis man spørger om der lige kan gøres noget ekstra bliver det bare gjort , ikke noget med , det må vi lige... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Højt niveau & professionelle medarbejder Super god service og altid et godt stykke arbejder der bliver leveret. De kommer altid tid tiden, og gør altid hvad der er aftalt. Kan varmt anbefales hvi... Mehr ansehen

1. Reinigungsfirma

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Dansk Privat Rengøring har vi fokus på at udføre rengøring, som vi er stolte af. Det gælder alt inklusiv kundeservice, resultater, medarbejdere og produkter.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Rengøring

Jeg har haft vor første rengøring efter vor aftale blev indgået. Det har været meget tilfredsstillende.

25. Oktober 2021

Hej Hans

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du giver dig tid til - at udfylde det. :)

God dag.

Godt tilfreds

Vi er godt tilfreds med den service vi får fra DP rengøring. Vores faste rengøringshjælp er altid sød og smilende. Det eneste negative punkt er at der ikke kommer en afløser når ens faste rengøringshjælp holder ferie.

25. Oktober 2021

Hej Sonja

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er super glade for, at du er tilfreds med rengøringen.

Vi tager naturligvis din feedback til overvejelse, men igen, så er det for at sikre - at rengøring altid er i top hos jer. Men jeg kan sagtens forstå dine tanker.

God dag.

Dejlig rent :-)

Rigtig god kundeservice og rigtig fornuftig rengøring til en absolut fair pris.
Kan bestemt anbefales

21. Oktober 2021

Hej David

Vi siger mange tak for din anmeldelse! :)

God weekend.

Højt niveau af rengøring

Højt niveau af rengøring og rigtig sød og imødekommende personale. Tager imod feedback og retter øjeblikkeligt. Kan varmt anbefale dette firma.

24. September 2021

Hej Thomas

Tusinde tak for dine fine ord! :)

Arbejdet er gennemgående…

Arbejdet er gennemgående tilfredsstillende men aftalte mødetider svinger lidt.

13. September 2021

Hej Jørn

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi tager selvfølgelig imod dine ord med kyshånd og løbende forbedre. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget glad for den service, som jeg får hos Dansk Privat Rengøring.

31. August 2021

Hej Fariboz

Tusinde tak fordi, at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse. Tak for dig.

Virkelig god service

Den første gang var vi ikke tilfredse med kvaliteten af rengøringen, men da vi ringede og fortalte det til DPR, var der handling med det samme. Vi fik en ny super rengøring, endda uden beregning, og siden har vi været mere end tilfredse med kvaliteten. Virkelig god og venlig service, anbefales herfra.

11. August 2021

Hej Tina

Tusinde mange tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid med, at sætte handling bag vores ord. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst positiv oplevelse med Dansk…

Yderst positiv oplevelse med Dansk Privat Rengøring. Alt er ydført til punkt og prikke.
Vi glæder os til at få dem på besøg igen.

5 Stjerner her fra.

28. April 2021

Hej Peter

Vi takker og bukker mange gange for din anmeldelse.

top service !!!

Altid super service, og et smil på læben fra dem som kommer - men VIGTIGST af alt, så er det bare super nemt og fungere.
jeg har brugt Dansk Privat Rengøring nu en del gange. både fast hos mig selv, og hvis jeg har andre steder jeg skal have gjort rent, og to gange som gaver til andre. Det er altid dejlig nemt at få fat på dem, og bede dem om at gøre noget bestemt rent, f.eks. køleskab, redt seng eller andet man ikke selv får gjort. og så er det altid gjort ordenligt, ordenlig kvalitet til aftalt tid og pris, man skulle tro det var simpelt, men har desværre mødt mange der ikke kan det- men det KAN DPR - helt klar stor ros, og min største anbefaling.
Ring til dem nu - du bliver kun glad for at du gjorde det.

27. April 2021

Hej!

Hold da op! Tusinde fantastiske mange tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget! TAK FOR DIG!

Rengøring

Altid smilende og gode folk der kommer og udfører arbejdet.
Jeg kan kun give Dansk Privat Rengøring mine varmeste anbefalinger.
De er servicemindet, grundige og overholder alle aftaler.

26. April 2021

Hej Thomas

Tusinde gange mange tak for din anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er meget tilfredse med Dansk Privat…

Vi er meget tilfredse med Dansk Privat Rengøring, de kommer altid og udfører et grundigt stykke arbejde. Der er altid øje for detaljen og de kan selv se hvor der trænger mest. Vi giver de varmeste anbefalinger til dette firma og deres dedikerede medarbejdere.

26. April 2021

Hej Ida

Tusinde mange gange tak for din fine anmeldelse, det betyder virkelig meget.

Super rengøring

Super rengøring - sødt og professionelt personale - kommer altid som aftalt og er grundige og gør det bare super godt....kan varmt anbefale dem....

25. April 2021

Hej Charlotte

Rengøring der fungerer

Super rengøring, der kom til tiden og gjorde det der var aftalt.
Meget tilfreds med niveauet.
Badeværelser blev helt perfekte.

24. April 2021

Hej Michael

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har nu brugt Dansk privat Rengøring et par måneder. Alt er stadig i top kvalitet, når de har været på besøg, ingen slinger i valsen. Kommer hver gang😊

24. April 2021

Hej Anja

Tak for din fine anmeldelse. :-D

Flot rengøring

Flot rengøring til aftalt tid og pris

23. März 2021

Hej Jørgen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grundig og passer på tingene ...

Diana har i et par måneder hjulpet med rengøringen. Hun er grundig og passer på tingene. Jeg kan varmt anbefale hende og Dansk Privat Rengøring til andre.

22. Februar 2021

Hej Lisbeth

Tusinde mange gange tak for din anmeldelse. :-D

Alexander

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr