Sūtījums tika sabojāts, un viņi nekompensē zaudējumus.
Sūtījuma numurs: 05757955429154
Nosūtīšanas datums: 2024. gada aprīlis
Cena: 260 eiro + 20 eiro par piegādi
Es nosūtīju sūtījumu caur "lielisko" DPD, un, protams, biju „patīkami” pārsteigts, kad saņēmu sūtījumu un atklāju, ka VISS ir bojāts! Aploksne bija saplēsta, folija saplēsta, kartons saplēsts, pat papīra dokumenti bija saplēsti — viss bija gabalos! Un tas viss par 260 eiro! Acīmredzot kurjers "atbildīgi" iemeta to pastkastē, pārkāpjot visus noteikumus par citu mantu apstrādi.
Tiklīdz to pamanīju, es nekavējoties iesniedzu sūdzību, un, kā jau bija gaidāms, pēc SEŠIEM MĒNEŠIEM vēl neesmu saņēmis ne centa kompensācijas. Atbalsta dienests ir atsevišķs „šausmu” stāsts. Viņi vai nu vispār neatbild, vai arī velk laiku, cik vien iespējams. Viņi raksta ar kavēšanos, katru reizi nosūta uz citu nodaļu, kas, protams, ir „nekompetenta”, vai vienkārši atbild ar šabloniskām frāzēm: „Lēmums vēl nav pieņemts.” Konkrētību? Aizmirstiet! Katru reizi viņi izdomā jaunu iemeslu, lai liktu man atkal gaidīt. Un tas notiek jau sešus mēnešus ar katru jaunu sūdzību!
DPD, jums ir absolūti nekompetents un necienīgs atbalsta dienests, un jūsu kurjeru dienests ir tikpat nevīžīgs ar cilvēku īpašumu! Bojāt citu mantas un izlikties, ka nekas nav noticis — tas ir jūsu jaunais profesionalitātes standarts? Mēneši gaidīšanas — un viss par velti. Paldies par jūsu "kvalitāti"!
Neizmantojiet DPD — jūs zaudēsiet nervus, naudu un būsiet pilnībā vīlušies!
13. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung