døstrup landevejskro er desværre blevet et dårligt sted at spise da vi ankom var vi de eneste gæster, maden var ikke særlig god for ikke at sige elendig min datter og kone ville have mørbradgryde... Mehr ansehen
Virkelig dårligt sted. Det eneste gode ved kroen er Hanne. Hun var mega sød og imødekommende, frisk, sjov og hyggelig. Alt andet var ulækkert, snasket, snusket, nedslidt og gammelt sengetøj hån... Mehr ansehen
Kan man give minus stjerner? Havde booket på motellet. Alle ruder er punkterede, og det er ikke sket for nylig. Værelset var tarveligt, gammelt og slidt. Fjernsyn ubrugeligt pga dårlig forbindelse.... Mehr ansehen
Har netop haft 3 overnatninger med morgenmad. Bliver ikke meget bedre. Super. Udmærkede værelser og fantastisk morgenmad. De 2 gange vi spiste aftensmad var også en rigtig god oplevelse. Godt menuko... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Find et andet overnatningssted
Hvis jeg kunne give mindre ! Havde jeg gjort det . Overnatning .
Godt råd ;
find et andet overnatnings sted . Hvis du ønsker renlighed og hygge .
Som ikke blev til en overnatning .
Virkelig ulækkert - klamt - beskidte billige lagner - gammel håndklæder - sengetøj virkede som om det ikke var skiftet .
Madras var mildest talt ulækker og total plettet - af hvad???
Møbler kunne nemt opgraderes for meget lidt kr samt nyt sengetøj.
Det kan osse gøres for billigt, at have et motel . Det må man sige at det her er.
Standarden er li med nul -
Skulle tro at man var på ophold udenfor dk .
Har helt kuldegysninger ved tanken om, at skulle sove der - kan ikke få det billede ud af hovedet som mødte os da vi låste døren op .
Vi ringende til ejer - fortalte hvordan det var- han mente at rummet var tjekket ud for sent og rengøringen ikke havde nået det rum. Tilbød dere’s egen lejlighed - hvilket vi kiggede på , men nej tak - osse klamt - indelukket.
Vi kørte derfra og fandt et andet sted til samme pris . Det var dejligt - hyggeligt - og ikke mindst rent med dejligt sengetøj !!
Samme pris !
Ejer havde så valgt at indløse Vores go Dream ophold inden vi ankom- hvilket man ikke kan ! Man skal vel lige have lov at tage overnatningen først !!!
Godt råd
; book overnatning et andet sted !!!!!!!!
Autentisk Landevejskro i Morten Koch…
Autentisk Landevejskro i Morten Koch stil der servere dejlig Mormor mad :-)
En hyggelig kro
En hyggelig kro, super betjening og virkelig et dejligt sted.
Vi følte os meget velkommen, og maden var bare så lækker! Maden var rigtig god gammeldags kromad, smagte så lækkert!
5 stjerner herfra, og på gensyn!
Aldrig oplevet noget så “usselt”
På de søde unge pigers vegne er jeg meget ked af at skrive denne anmeldelse.
Det er helt fint med genbrug, men så kræver det altså at blive gjort lækkert og indbydende. Værelset i det tilstødende motel var direkte usselt. Sengetøjet var så krøllet og gråt og lignede noget, nogen havde sovet i i flere dage - vi ville ikke lægge os i de senge, så vi afleverede nøglen igen til de søde unge piger, som beklagede meget.
Det værelse, vi skulle have haft, havde deres “manager” Birgit åbenbart udlejet til andre uden at booke det i bogen, så vi brasede bare ind til fremmede mennesker. Måske deres “manager” skal have mere styr på tingene - vi havde ihverfald ondt af de unge mennesker. Kan absolut ikke anbefales !
Ikke en stjerne værd
Vi havde booket hvad vi troede var et kro ophold med et Go dream gavekort. Det var det så ikke. Vi blev indlogeret på et tilhørende motel som langt fra levede op til vores forventninger om et kro ophold. Virkelig tarveligt værelse med senge der var ulidelige at ligge i - man lå i et dybt hul. På deres hjemmeside står der at værelserne er indrettet i en klassisk kro stil samt at der er the og kaffefaciliteter på værelserne på kroen — kroen har bare ingen værelser og det var ikke det vi oplevede i det skur vi fik tildelt. Vi havde to overnatninger men en var mere end rigeligt. Vi sætter ALDRIG vores ben der igen.
Det var mildt sagt en skuffende…
Det var mildt sagt en skuffende oplevelse at overnatte på Døstrup landevejskro
Værelset kedeligt og på ingen måde charmerende sengene var redt op med sengetøj der var fugtigt og meget krøllet
Vi havde en overnatning med et måltid mad efter kokkens valg og morgenmad
Vores aftensmåltid var temmelig intetsigende dog på ingen måde dårligt, men kedeligt og morgenmad var skivet brød et lyst og et rugbrød og 4 slags pålæg kaffe og juice.
Alt på kroen er slidt og brugt lige fra lister om vinduer til alt interiør det var et sted der trænger til en kærlig hånd over alt.
De billeder der ligger på booking er så langt fra min oplevelse at jeg føler mig taget ved næsen
Koldt og fugtigt
Kom til overnatningsstedet. Værelset var koldt og der lugtede af fugt. Gulvet var forskudt og ujævnt. 4 forskellige håndklæder, 2 forskellige lagner, som lignede noget, der var kaster på sengene.Totalt blottet for hygge. Kroen lå øde og mørklagt hen. Vi var der kun i få minutter, så havde vi booket et andet sted for overnatning. Kan absolut ikke anbefales, hvis man ønsker et hyggeligt sted at overnatte.
Super god modtagelse
Super god modtagelse. Venlig og imødekommende værtinde.
Rent og pænt i krostuen.
Super dejlig wienerschnitzel med det hele.
Virkelig dårlig service
Havde bestilt 2 værelser da vi ankom og i forvejen havde fået kode til dørene men det ene værelse kunne vi ikke komme ind på da der ingen nøgle var, og kiggede ind af vinduet det var i brug. Det andet værelse kunne vi komme ind på men der havde lige været en og ikke gjort rent eller skiftet sengetøj eller noget, det var møg beskidt og vi havde fået af vide der var morgenmad med men der var helt lukket og kunne se ind af vinduet de var ved og lave om!
SÆTTER ikke mine ben der igen sikke dårlig service
Aldrig mere døstrup kro
Min kone og jeg ankom til Døstrup kro skærtorsdag kl. 16,30 til overnatning, bestilt 10 dage i forvejen. På vores booking stod at vi kunne ankomme fra kl. 15,00. Vi blev anvist et motelværelse hvor døren stod åben. Det havde den gjort, iflg. naboer siden kl. 14,00.Der var hundekoldt og fugtigt, idet skærtorsdag havde budt på heldagsregn og 6 gr. varme. Der var INGEN varme på værelserne. Vi fik lovning på at der ville sendt bud efter en smed eller varmemester som skulle gøre forsøg på at få varme i fyret, som var gået i stå. Hvor meget tid der ville gå kunne der ikke oplyses om. Vi blev derfor enige om, at der kunne gå en rum tid før en reparatør ankom og fik gang i fyret? Om der kom varme på værelset og sengetøj osv. igen blev brugbart kunne ingen sige, så vi valgte at køre igen med det samme. Hellere sætte forudbetalingen til end at sidde på et klamt værelse i flere timer med måske efterfølgende forkølelse m.m. Vi fravalgte af samme grund spisning på kroen.
SÅ ALDRIG; ALDRIG MERE DØSTRUP KRO.
Kvalitet i top
Super venlig service.
Lækker lækker mad og masser af det. Kok i verdensklasse 🌞🤗👍
Gode priser.
Kan kun varmt anbefale kroen.
Vil ikke anbefale dette sted.
Maden smagte virkelig ikke godt!
Beskidte tallerkener og bestik.
Vil ikke anbefale dette sted.
Søger på kroen på find smiley og får en…
Søger på kroen på find smiley og får en sviner af messenger besked. Jeg har hørt, at der har været rigtig mange problemer og ville lige tjekke om det havde ændret sig. For vi kører ofte forbi og har talt om at vi kunne tage derind og spise. Men efter den messenger besked jeg fik, så føler jeg mig ikke velkommen.
Vi takker for et dejligt ophold på…
Vi takker for et dejligt ophold på motel og kro.
Pænt rent værelse.
Betjening var i top - ung frisk tjener hvilket gav en god stemning.
Flere gange blev vi spurgt om vi var tilfredse.
Også fin service fra kokken - sød og nærværende.
Stedet er en ældre kro men den havde bestemt også sin charme.
De bedste anbefalinger herfra.
Besøg ikke dette sted før de har fået…
Besøg ikke dette sted før de har fået nye ejere.
Advarsel!!!
Advarsel!!!. Spis der på eget ansvar og bliv alvorlig syg. Kroen er notorisk beskidt og har over 12 anmeldte dårlige smiley, for bla. udtalt skimmelsvamp i køkkenet, dårlig og klam rengøring samt udtalt støv alle vegne. Der laves mad af gamle råvarer, og risikoen for at du bliver syg er meget høj. Bliv væk!.
Jeg fra råder dette sted jeg var til…
Jeg fra råder dette sted jeg var til sønderjydsk kage bord der der var næsten ingen kage jeg fik stegt flæsk med persille sovs jeg blev så høne syg jeg havde voldsom mave pine og kraftig dirre det meste af natten og opkast også
Ændring af værelse
Havde booked en lejlighed og fået bekræftelse. Ved ankomst var lejligheden optaget til anden side og vi fik værelse på moteldelen af kroen. Var ikke orienteret via mail eller tlf. Ok værelse men uden de faciliteter der er i lejligheden. Ejeren af kroen sagde at han mente vi hellere ville have et andet værelse end aflysning. Vi ville gerne selv vælge
Det absolut dårligste sted jeg…
Det absolut dårligste sted jeg nogensinde har været ingen varme på værelsetog møjbeskidt kan ikke anbefaledes ej heller til dyr.Havde den frækhed at påstå vi ikke havde været der
Havde bestilt bord
Havde bestilt bord, så fødevarekontrollen, hvor der var 3 sure smiley, valgte at køre igen, pga, vi kunne blive syge😰
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.