Donskussen.nl Bewertungen 403

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ruime keuze. Aanvullende videos helpen de keuze te vergemakkelijken. Gekozen voor een medium donskussen van het eigen merk. Binnen een dag keurig netjes verpakt geleverd. Geen spijt van mijn keuze. Ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er was een misverstand met een retourorder, omdat ik zelf iets niet volledig aangemeld had. Koen heeft mij vervolgens opgebeld en keek mee om het samen op te lossen. Ik houd heel erg van bedrijven die... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het kussen was keurig verpakt en heel snel geleverd. Toen ik mijn keuze had gemaakt werden er vragen gesteld; wat voor soort matras ik had en wat mijn gewicht was. Dit om te controleren of het uitgez... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat mijn vriend de dekbedtas heeft weggegooid (heel dom) ontving ik, na dit bij donskusssn.nl gemeld te hebben, vandaag spontaan in mijn brievenbus een nieuwe tas. Gewoon kostenloze service waar vi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Heerlijk slapen

De juiste mix tussen zacht en vormvast stevig

22. August 2023

Hi Anneke,

Bedankt voor je bericht. Fijn dat het kussen de juiste mix heeft tussen zachtheid en ondersteuning. Veel plezier ermee :)

Dons latex kussens.

In eerste instantie was het zachte kussen te dun, maar met het harde kussen is het veel beter opgelost. De kussens zijn vrij dun, maar met 2 kussens ligt het echt goed. Dus ben nu heel tevreden. Verder wordt er heel goed meegedacht en is alles zeer snel, vriendelijk en netjes opgelost.

20. August 2023

Antwort von Donskussen.nl

Goedemorgen Alice, bedankt voor je review. Fijn dat je uiteindelijk toch een goede oplossing hebt gevonden :)

Donsdeken zomer

Donsdeken is lekker licht, goed warm en comfortabel. Snel en goed ingepakt geleverd, veel keuze.

18. August 2023

Antwort von Donskussen.nl

Fijn dat het dekbed goed bevalt. Enorm bedankt voor je review!

goede service

heerlijk kussen, goede kwaliteit.
En een fijne omruil service als het toch niet 100% de goede keuze was.

15. August 2023

Antwort von Donskussen.nl

Leuk dat je zo te spreken bent over onze service. Mooi dat je het juiste product gevonden hebt. Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Passend advies

Passend advies na aankoop welke niet aan de verwachtingen voldeed. Hierdoor was de volgende aankoop een schot in de roos. Levertijd was wat lang maar dat was niet erg omdat we een winterdekbed in de zomer hadden besteld. Het wachten werd beloond met een dekbed dat precies goed is en een mooie attentie. Dank voor de goede service.

15. August 2023

Goedemorgen Marloezy,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je de service zo hebt ervaren. Veel plezier met het winterdekbed.

Goede prijs/kwaliteit

Prima kussen. Fijn dat je op de website kunt zien welk soort kussen bij je slaaphouding past. Kussen was netjes verpakt en werd snel geleverd.

13. August 2023

Antwort von Donskussen.nl

Hi Rachel, wat fijn dat website je opweg heeft geholpen. Bedankt voor je enthousiaste review :)

Heerlijk dekbed

Het is een heerlijk dekbed, lekker licht op mij lichaam, ben er erg blij mee !

11. August 2023

Goedemorgen Sineke,

Wat fijn dat het dekbed zo goed bevalt. Heel veel plezier ermee :). Bedankt voor je review!

Kussen super

Kussen werd keurig, ondanks problemen met de post bezorging in tijd geleverd. Het is tevens een goed product.

28. Juli 2023

Antwort von Donskussen.nl

Hi Peter, bedankt voor je review. Fijn dat het kussen toch oprijd werd geleverd. Heel veel plezier ermee :)

Voor iemand anders gekocht

Voor iemand anders gekocht, die is er erg blij mee. De nekklachten zijn voorbij. Als je brede schouders hebt is dit een heerlijk kussen is mij verteld.

16. Juli 2023

Antwort von Donskussen.nl

Goedemiddag, wat fijn dat diegene er blij mee is. Fijn om te horen. Bedankt voor je review!

Goede kussens

Goede kussens, vlot geleverd ik ben erg tevreden.

5. Juli 2023

Goedemorgen Tijn,

Bedankt voor je 5-sterren review. Fijn dat het kussen zo goed bevalt.

Heel veel plezier met het kussen!

Prima product

Prima product. Duidelijke informatie op de site op basis waarvan je een juiste keuze kunt maken. Een aanrader!

18. Juli 2023

Hi Ronald,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat je zo te spreken bent over de informatie op de site. Veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De kussens voldoen aan alle…

De kussens voldoen aan alle verwachtingen. Ze werden jeurig verpakt en super snel geleverd

18. Juli 2023

Hey Sonja,

Fijn dat je zo blij bent met de kussen. Daar worden wij ook weer blij van. Enorm bedankt voor je review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stevig kussen en toch zacht

Stevig kussen en toch zacht. Eerste nacht even wennen, maar dan heerlijk slapen

16. Juli 2023

Antwort von Donskussen.nl

Goedemorgen Jos, wat fijn dat je een goed kussen hebt gevonden. Heel erg bedankt voor je review :)

Helder en duidelijk

Helder en duidelijk
Op de site wordt helder beschreven zowel met welk materiaal de kussens gevuld zijn als ook de stevigheid.
Deze komt overeen met de realiteit.

6. Juli 2023

Antwort von Donskussen.nl

Goedemorgen Nicole, wat tof dat je zo tevreden bent met het kussen. Fijn ook dat de stevigheid goed overeenkomt. Enorm bedankt voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit kussen is voor mij een schot in de…

Dit kussen is voor mij een schot in de roos, na een lange zoektocht naar het ideale hoofdkussen.
Al veel geprobeerd van goedkoop naar heel duur.
Elke ochtend stond ik op met schouder en nekpijn. Steeds te hard, te zacht, of totaal geen steun.
En ik had de moed al opgegeven en dacht, dit hoort gewoon bij ouder worden.
Na contact met een medewerker gekozen voor een stevig dons-latexkussen, en dit was het helemaal.
Dank je wel.

14. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

het eerste kussen was te hoog en te…

het eerste kussen was te hoog en te hard. Ze hebben het kussen weer teruggenomen en nu heb ik de medium. Slaapt goed.

3. Juli 2023

Antwort von Donskussen.nl

Hi Egbert, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat de medium variant goed bevalt. Heel veel plezier met het kussen :)

Super lekker donzen dekbed

geweldig produkt , snel geleverd en we slapen heerlijk onder ons nieuwe donzen dekbed van duvet platinum 4 seasons

30. Juni 2023

Goedemorgen Jos,

Wat fijn dat je zo tevreden bent met dit luxe dekbed. Heel veel plezier ermee nog. Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr