Ruime keuze. Aanvullende videos helpen de keuze te vergemakkelijken. Gekozen voor een medium donskussen van het eigen merk. Binnen een dag keurig netjes verpakt geleverd. Geen spijt van mijn keuze. Ku... Mehr ansehen
Er was een misverstand met een retourorder, omdat ik zelf iets niet volledig aangemeld had. Koen heeft mij vervolgens opgebeld en keek mee om het samen op te lossen. Ik houd heel erg van bedrijven die... Mehr ansehen
Het kussen was keurig verpakt en heel snel geleverd. Toen ik mijn keuze had gemaakt werden er vragen gesteld; wat voor soort matras ik had en wat mijn gewicht was. Dit om te controleren of het uitgez... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nadat mijn vriend de dekbedtas heeft weggegooid (heel dom) ontving ik, na dit bij donskusssn.nl gemeld te hebben, vandaag spontaan in mijn brievenbus een nieuwe tas. Gewoon kostenloze service waar vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ariënsplein 1, 7511JX, Enschede, Niederlande
- info@donskussen.nl
- donskussen.nl
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Erg blij met mijn kussenvullingen
Snelle levering en goede vullingen voor mijn kussens. Prijs/kwaliteitverhouding is goed

Antwort von Donskussen.nl
Snel en geleverd wat gevraagd en…
Snel en geleverd wat gevraagd en beschreven is.

Heerlijk fluffie gansendons dekbed
Heerlijk gansendons dekbed. Ik heb de light versie; nog steeds heel warm. 220 cm lengte is heerlijk. Past in iedere standaard dekbedhoes (bv Ikea) en kan dan helemaal niet meer schuiven. Ook erg fijn.

Mooi product
Mooie kwaliteit.
Jammer dat sommige knopen niet blijven zitten

Antwort von Donskussen.nl
Ik was op zoek naar een specifiek donskussen
Ik was op zoek naar een specifiek donskussen. Hij was hier te koop als tweedekansje. Heb het besteld en het kussen kwam een dag later al. Zo goed als nieuw. En ik slaap er heerlijk op.

Antwort von Donskussen.nl
Elke ochtend fris uit de veren.
Prima functioneel kussen van goede kwaliteit.

Antwort von Donskussen.nl
Kende de website niet en was aan het…
Kende de website niet en was aan het begin huiverig, toch besteld en zeer tevreden. Heb na veel twijfelen (ivm hygiëne) een Tweedekans donsdeken gekocht en deze werd/was eerst professioneel gereinigd en kwam aan alsof deze nieuw was. Zeer tevreden over de verzending en zal zeker nogmaals bestellen.

Zeker waar voor je geld
De levering duurde een paar weken, maar dat weet je van tevoren. Mijn dekbed is heerlijk, precies wat ik had verwacht. Heb er lang voor moeten sparen maar ben er ontzettend blij mee!

Goed kussen en goede snelle service
Goed kussen en goede snelle service
Beetje duur maar wel kwaliteit.
Het produkt was in orde
Het produkt was in orde, maar de manier van reviews pushen niet.
Ze doen er duidelijk alles aan om slechte reviews te vermijden. De "tevreden" knop gaat naar trustpilot, de "ontevreden" link naar hun eigen website. Dat hebben ze liever niet dat je dat de wereld vertelt.

Antwort von Donskussen.nl
Geweldige kwaliteit en super service
Buiten dat het heerlijke kussens zijn (Dons & natuurlatex kussen Prestige stevig) en de gewatteerde hoes met rits ook van een hogere kwaliteit dan ik verwachtte, was de geboden service ook van topkwaliteit. Helemaal dik tevreden!

Fijn dik kussen (medium)
Fijn dik kussen heb de medium variant gekozen. Is nog best stevig.
Had dit kussen gekocht omdat ik een zijslaper ben en vaak nekklachten heb.
Kussen slaapt stevig. Enige nadeel is dat mijn hoofdafdruk (deuk) erin blijft wanneer je je omdraait. Kussen vult zichzelf dus niet direct op.

Erg fijn kussen
Erg fijn kussen. Ik ben een buikslaper en heb weinig tot geen tijd nodig gehad om te wennen.

Antwort von Donskussen.nl
Er was een probleem met een kussen, na telefonisch contact is het professioneel opgelost.
Goede service.

Antwort von Donskussen.nl
Goed advies voor n heerlijk, betaalbaar donsdekbed!
We hadden een ander donsdekbed op t oog maar door n email van donskussen.nl.nl werden we geadviseerd een andere keuze te maken. Dit omdat de veertjes door t tijk zouden komen van onze 1e keus! Het prijsverschil werd gedeeld. Dat noemen wij nog eens service!

Antwort von Donskussen.nl
Slaap als een donzig eendje
Goede afhandeling, goede prijs kwaliteit verhouding

Antwort von Donskussen.nl
Kwaliteit aan een correcte prijs.
Enkele jaren geleden kochten we al een vierseizoenen dekbed bij donskussen.nl. Aangezien we hier zo tevreden over waren kochten we nu nog een extra zomerdekbed. Je krijgt kwaliteit aan een zeer correcte prijs en de levering loopt steeds correct en snel.

Antwort von Donskussen.nl
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.