Domino’s Pizza Bewertungen 186

TrustScore 1.5 von 5

1,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig opplegg! Fikk beskjed via linken om at pizzaen var levert uten at den var det. Måtte da ringe og spørre om hvor det ble av pizzaen. Fikk beskjed om at den var på vei. Så gikk det 20 minutter o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte kebabpizza fra avdelingen på Gjøvik. Trist, smakløs, og MINIMALT med kebabsaus på pizza'en. Kontaktet kundeservice og klaget. Fikk rabattkode på medium pizza som måtte benyttes innen 30 da... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man bestiller pizza for levering 15 timer frem i tid, så forventer man presis levering. Levering 33 minutter for sent. Gjelder Dominos Kolbotn. Ingen orientering om forsinket levering. Forhåndsbet... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Je commande une pizza à emporter.. à Lisieux..au moment où je viens la chercher… une employée qui faisait le ménage à grandes eaux sans gants.. une heure avant la fermeture de 14 h..🙄.. Bref… me dem... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Pizzeria
  2. Online-Bestellservice
  3. Pizza-Lieferdienst
  4. Pizza-Abholrestaurant
  5. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

i 1960 åpnet Domino's Pizza sin første restaurant i byen Ypsilanti i Michigan i USA. Siden den gang har kjeden vokst til åha restauranter i 77 land og består i dag av mer enn 13.000 enheter. Domino's visjon er å levere kvalitetspizza til en rimelig pris.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Feil i leveranse, dyrt og dårlig

Sen levering. Da de endelig kom, var den ene pizzaen ihjelstekt, ikke mye Helstrøm over den. Og vi oppdaget da vi skulle pakke opp at en stor brus manglet. Ringte, og måtte venter 20 min på svar. En person skulle komme med brusen, men har fortsatt ikke sett noe. Dyrt og dårlig, no more.

14. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bestilte to pizza og to side retter

Vi bestilte to pizza og to side retter. Begge pizza var skuffende og smakløst, deigen syns vi smakte litt søtt.. side rettene var det beste. Skulle tro at kvaliteten og smaken blir mye bedre nå som Dominos får hjelp fra Helstrøm men fremdeles like dårlig.

11. Februar 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte pizza med hentetidspunkt…

Bestilte pizza med hentetidspunkt 18:45. Totalt kaos da vi skulle hente og vi gikk ikke ut med vår pizza før kl 19:30, altså 45 minutter etter hentetidspunkt. Pizzaen (Hellstrøms prima margherita og hvit bacon) var i tillegg totalt smakløs. Blir første og siste gang vi bestiller fra Dominos.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gitt 2 stjerne og begge er for…

Gitt 2 stjerne og begge er for betjeninger og medarbeidere i butikken i Sandvika.
Mye fett på deres pizza, søt og neutral (billig) tomatsaus, pepperoni tørre og kjedelige. Deres pizza deig er bare latterlig, flatt kjedelig og ikke fersk. Den klarer ikke å heve seg og igjen mye sukker og gjær i deigen.
Videre så reklamerte dere for litt siden at det blir 20% mer ost på pizza! Fake reklame. Dere veier ikke noen ting på deres pizza hvordan kan dere påstå da at det er 20% mer.
Dere fortsatt legger pizza rett inn i esken hvor er det brun kartong inni dvs. resirkulert. At mattilsynet reagerer ikke jeg kan ikke skjønne det.
Maismel dere har på bunn er ekstremt tørr og det er ikke polenta brukes i Italia. Den dere bruker er malt så mye at den blir brent og tørr som gjør igjen at pizza blir dårligere enn den er. Lykke til med Helstrøm da! Tror ikke dere skjønner og klarer å bruke hans hjelp. God pizza lages med kjærlighet, kunnskap og fine råvarer det dere ikke gjør dessverre 🙈

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte stor pizza hos dere

Kjøpte stor pizza hos dere, skulle hente den kl 16, så den var ferdig,men fikk den ikke før 16.10. Da var pizzaen smålunken. Deigen smakte deig, for dårlig stekt. Veldig lite fyll på pizzaen, veldig lite ost. Vi var veldig skuffet, pizzabakeren neste gang.

Styr unna Dominos Sarpsborg

Bestllte mat kl 19.00, for å få den levert kl 20.15, maten ble levert kl 21.00
Ikke sendt noen meld om forsinkelse, budet hadde problemer med å finne frem selv om det var i nabolaget, budet sa de hadde mye å gjøre.
Pizza smakte heller ikke godt, var en kvalmende stor mengde av BBQ saus på, samt pizza var lunken.
Dette er dårlig. Har også skrevet til Dominos, men ikke fått svar tilbake.

1. Februar 2021

Veldig synd..

Veldig synd...
Jeg har bodd i London i 6 år og ELSKER Dominos, ble lykkelig når jeg fant ut at de hadde kommet til Norge!
Skjønner ikke hva de har gjort/endret med oppskriften for dette var ikke den Dominos that I know and love..
Ikke la den norske varianten ødelegge selve Dominos for deg, dra til London og spis det heller der.

26. Januar 2021

Dominos på Strømmen - sommel

Dominos på Strømmen, bruker nesten 2 timer på å levere en pizza. Siste gang jeg handler her. Kunne opplyst om at ting tok så lang tid før jeg la inn flere hundre kroner på kontoen deres.

24. Oktober 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dominos Sandvika, en bra opplevelse

Ikke så ofte jeg bestiller Pizza, men når jeg gjør det så er det Dominos Sandvika. Bestiller via den superenkle appen. Maten er klar til avtalt hentetid. Den smaker bra. Trivelige ansatte.
Anbefales.

7. Juli 2020

Elendig Service

Jeg kom inn det sto en i full sykkel utstyr som ville ta bestilling med en gang, men jeg sa at jeg ikke var helt sikker på hva jeg ville ha da forsvant han ut døra uten et ord. han kunne nok ha venta 10 sec, men greit nok. Så jeg spurte hun som jobbet der om det var noen andre som var der å kunne ta bestillingen, jeg skjønte jo at hun mest sannsynlig ikke ville gjort det når hun sto på kjøkkenet, men det er helt åpent der og null problem å snakke. Det var veldig tydelig at hun oppfattet at jeg spurte om noe ettersom at hun så på meg rett etter jeg spurte, men gadd rett å slett ikke avse 2 sekunder på et ja eller nei. Hun så egentlig bare litt brydd ut. Det hadde vært helt greit om det ikke var noen ledig der, men gi i det minste et svar. Elendig Service.
Dominos, Grünerløkka Søndag 22.03.2020 kl: 22:20

22. März 2020

ELENDIG 1/10

Billig skinke, elendig kjøttdeig, osten smakte rølp, pizzasausen smakte veldig lik en blanding av spaghetti saus og billig tomatpuré og den BADET i olje/smør
Dårlig i magen på hele gjengen etterpå.
Det var også veldig skittent og ekkelt på både sitteplasser og kjøkken

300 kr for dette? Rett og slett helt forferdelig.

Dominos vestkanten i Bergen! STAY AWAY

11. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi spiste stor pizza for en stund…

Vi spiste stor pizza for en stund siden. Ok smak men smør/olje svømmet i pizzaen. En pizza fra jallasjappa som koster 99 kr er flere mil foran, hvis man skal veie det med pris. Og ja, vi venta over 45 min...

Andre gang jeg spiste dominos pizza var hjemmelevering. Vi venta 1 time eller mer og på levering fikk vi beskjed om at vi må betale med KUN kort, men vi hadde kontanter og det tok langt tid til sjoføren tok i mot pengene. Og nei kvittering fikk vi ikke. Altfor dyrt også.
Anbefaler IKKE!

23. Juni 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Soggy og kald mat i Drammen.

Bestillte kylling klubber , sto store klubber.. var vanlige små soggy kalde kyllingklubber. Kjempe skuffende ! Pizzaen kald flere ggr. Klager man så får man et tørt svar som beklager. To stjerner for side dishes, de er kjempe gode.

18. Juni 2019

Dårlig matkontroll

Hyggelig service, men jeg ble ganske dårlig av den siste pizzaen jeg spiste. Et eller annet alvorlig feil der og det resulterte i veldig løs mage, kaldsvette og kvalme. Vil aldri kjøpe pizza der igjen!

17. Juni 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god opplevelse

Dominos er soleklart best av alle som leverer pizza. Veldig god nettside, super service, kjapp levering, gode rutiner.
Når jeg kjøper hos Dominos får jeg pizzaen gratis om den bruker såpass tid de andre selskapene bruker.

Har du noe du ikke er fornøyd med får du lett tilbake pengene og ofte noe bonus.

Tipp topp!

18. März 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr