Domene AS Bewertungen 273

3,6

Das sagen Bewerter

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... Mehr ansehen

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruk heller en annen leverandør som du kan stole på

Fremstår som en seriøs bedrift og god nettside. Dette er dessverre en fasade som raskt rivner.

De ringer for å selge produkter pr telefon og setter i bestilling uten aksept. Ordrebekreftelsen ser du aldri noe til, men faktura på det du ikke har bestilt kommer fortere enn du kan blunke!
For å toppe dette tar de opptak av samtalen som bevis med en salgsrepresentant som snakker svenskarabisk uten å opplyse om dette.
Nettsiden og firmaepost kan også plutselig forsvinne fra jordas overflate uten beskjed, SELV om faktura er betalt.

Etter 3 år med mye frustrasjon kryper jeg til korset og bytter til en leverandør som er betydelig dyrere, men også en med gode tilbakemeldinger.

Domene.no skal jeg aldri bruke igjen, og vil sterkt fraråde alle og enhver til å bruke dette «cowboy»-firmaet

Jeg håper at eier av Domene.no tar direkte kontakt med meg, men siden de har stengt alt jeg betaler for er vel det heller litt utfordrende.

21. Mai 2026

Hei,

Viser til hyggelig samtale og løsning formidlet over telefon. Ønsker deg en fin dag videre og god helg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trengte bistand med en litt komplisert…

Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varbehjelpeglig med råd ut over det og! Prima support!

15. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjekk norid.no for bedre alternativer

Sjekk norid.no for bedre alternativer, fordi Domene AS bryr seg ikke om kunden. For over et år siden registrerte jeg en domene hos dem, som jeg til slutt aldri fikk bruke. Ved en feil - som jeg selv innrømmet til selskapet - gikk jeg glipp at tjenesten skulle fornyes automatisk. Med en gang jeg fikk brev om saken på Digipost tok jeg kontakt med Domene AS for å beklage og be om anmode om en alternativ løsning enn å betale nesten 1 000 kr for en tjeneste jeg hverken hadde brukt eller trengte videre. Målet var aldri å nekte min egen feil, men å lande på en mer rettferdig sum som tilsvarte tjenesten som faktisk ble ytet. I kontakt med veldig uhøflige ansatte ble jeg behandlet som en svindler, og det ble aldri rom til fornuft eller rimelighet.

7. April 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Jeg har sjekket saken og jeg ser vi har sendt deg diverse purringer via epost, sms og til slutt brev.

På tidspunktet du tok kontakt med vår support så var saken allerede sendt inkasso, i henhold til de vilkår du godkjente ved bestilling av domenet og tjenesten.

Det kan virke som det har vært utfordringer med epost og mobilnummer som er oppgitt i forbindelse med bestilling, men brevet kom ikke i retur.

😀😃😄😁😆😅😂🤣😍🥰😘😚😙😗😉😭🤩🥳🫠🙃🙂🥲🥹😊😛😋🤤😏🙂‍↔️🙂‍↕️😌☺️😝😜🤪🫪😔🥺😬😑…

😀😃😄😁😆😅😂🤣😍🥰😘😚😙😗😉😭🤩🥳🫠🙃🙂🥲🥹😊😛😋🤤😏🙂‍↔️🙂‍↕️😌☺️😝😜🤪🫪😔🥺😬😑🤫🤔🫡🤐🫥😶‍🌫️😶😐🫢🤭🥱🤗🫣😱🤨🧐😞🤬😡😠😤😮‍💨🙄😒👽⛄☃️👺👹🤖☠️💀🤓😎🥸🤡💩😈👿👻🎉💯🔥🕳️💤💨💢🫯🎊❤️🧡💛💚🩵💙💜💖💝💘🩷❣️♥️💟💌💕💞💓💗🦠🩸🫁🫀🧠💦🫆👣🦷🦴👀👁️👄🫦👅👃🗣️👤👥🫂💋❤️‍🔥💔❤️‍🩹👂🦻🦶🦵🦿🦾💪👏🤛🤜🤲👐🙌🫶👎👍✊👊🫳🫴🫱🫲🫸🫷✌️🤘🤟🖖✋🖐️🤚👋🤞🫰🤙🤌🤏👌🫵👉🙏🤳✍️🖕👇👆☝️👈💅🤝🙇🙋💁🙆🙅🤷🤦🙍🧘🛌🛀🧖💇💆🧏🙎⛹️🤾🤼‍♂️🤼🏃🚶🪂🏂⛷️🧝🧞🧚🧜🤽🏊🚣🏄🧙🧛🧟🧌🫈🦸🦹🧑‍🎄👮👷🧑‍🚀👰🤵🫅💂🥷🧑‍💻🧑‍✈️🕵️👩‍❤️‍💋‍👩🧑‍🤝‍🧑👭👯‍♀️👯‍♂️🧑‍🦱🧑‍🦲🧔🕴️🧑‍🩰💃🕺👩‍❤️‍👩🫄🤱🧑‍🍼👫💐🌹🥀🌺🌷🪷🌸💮🌾🍄🛘🪨🪺🪹🪵🌲🌳🪾⛰️🏔️☃️⛄🌡️🔥🌋🏜️❄️🌬️🌊🏖️🏝️🌄🌅🏞️🌀🌪️⚡☔🌈💧☁️🌨️☀️🌤️⛅🌥️🌦️⛈️🌩️🌧️🌞🌝🌚🌜🌛🌙⭐🌟✨🕳️🪐🌍🌎🌏🌫️🌠🐢🦕🦖🐉🦎🐲🫎🐴🐭🐰🦊🐮🐷🐽🐗🦄🐈‍⬛🐈🐀🐁🐇🐸🐍🐊🐩🐕🦮🐕‍🦺🐖🐎🫏🐄🦙🦌🐐🐑🐏🦬🐃🐂🦥🦘🦓🐘🦣🦏🦛🦒🐿️🐫🐪🦧🦍🐒🐅🐆🦫🦝🦨🦡🦔🦦🦇🪽🐥🐤🐣🐔🐓🐦‍⬛🐦🪶🦅🦉🦜🕊️🦤🦢🦆🪿🫍🦈🦭🐧🦃🐦‍🔥🦚🦩🐬🐋🐳🐟🐠🐡🦐🦞🦂🫧🪸🦪🪼🐙🦑🦀🕷️🕸️🐚🐌🐜🦗🪲🦟🦠🪱🐛🦋🐞🐝🪰🪳🐾🍓🍒🍎🍅🌶️🍉🍑🍊🍈🍋‍🟩🍋🌽🍌🍍🥭🥕🍐🫛🥬🫑🍏🥝🥑🫒🥥🫜🍠🍆🍇🫐🥒🥦🥔🍄‍🟫🧅🫚🧄🫘🌰🥜🍳🥞🧇🥯🥖🥐🫓🍞🥚🧀🥩🥩🍗🍖🍔🌭🥙🌯🌮🫔🍕🍟🥨🥪🧆🥘🍝🥫🫕🥣🥗🍲🍚🥡🍤🍣🦞🦪🍜🍛🍱🥟🍢🍙🍘🍥🍡🥠🎂🍮🍰🥧🍦🍨🍧🥮🧁🍭🍬🍫🍩🍪🍯🧂🥛🧃🧋🥤🫙🧊🍿🧈🍼🍵☕🫖🧉🍺🍻🥂🥢🍶🍹🍸🫗🥃🍷🍾🍴🥄🔪🍽️🛑🚧🚨⛽🛢️🧭🛞🛟🦼🦽🛴🚦🚥🚇🚏⚓🩼🚲🛵🏍️🚙🚗🛻🚐🚕🚓🚑🚒🏎️🚜🚛🚚🛺🚌🚈🚝🚅🚄🚂🚃🚘🚔🚍🚉🚊🚞🚎🚋🚖🚆🚢🛳️🛥️🚤⛴️⛵✈️🚀🛸🚁🚡🚠🚟🛶🛫🛬🛩️🛝🎢🎡🎠🎪⛩️⛲💈🏛️🗻🗿🗽🗼🕍🕌🕋🛕⛪💒🏩🏯🏦🏟️🏪🏬🏭🏢🏗️🏰🏫🏨🏣🏤🏥🏚️🏠🏡🌇🌆🏙️⛱️🏕️⛺🛖🏘️🌃🌉🌁🛤️🛣️🗾🗺️🌐🧳💺🎉🎊🎈🎂🎀🎁🎇🎆🎎🎏🎐🪩🪅🪔🧧🧨🥎⚾⚽📢🏆🎖️🏅🥉🏀🏐🏈🏉🥅🎾🏸🥍🛼⛸️🎿🛷🥌🏒🏑🏏🩰🛹⛳🎯🏹🥏🪃🪁🏓🎱🥊🥋🎽🩱🤿🎣🎳♟️🪀🧩🎮🕹️👾🔫📷🎩🪄🃏🀄🎴🎰🎲📸🖼️🎨🫟🖌️🖍️🪡🧵🎻🪕🎸🪊🎺🎷🎹🎹🧶🪉🪘🥁🪇🪈🪗🎤🎧📽️📹📺📻📼🎙️🎛️🎚️🎥🎞️🎬🎭🎫🎟️📱☎️📞📟📠🔌🔋🪫⌨️💻🖥️📀💿💾💽🖲️🖨️🖱️🪎🪙💎💸💵💴🛒⚖️🧮🧾💰💳💷💶🛍️🕯️💡🔦🏮🧱🪟🪞🧻🚽🛁🚿🛋️🛏️🪑🚪🪠🧸🪆🧷🪢🧹🧴🧽🧣🧤🧦🧺🪮🪒🪥🧼👖👕🎽👚👔👗👘🥻⛑️🦺🥼🧥🩲🩳👙🩱🪖🎓🎩👒🧢👑💍💄☂️🧳💼👜👛👝🎒🪭🌂🥾👢👠🩴👟👞🥿🧪🧫⚗️🥽👓🕶️🦯👡🌡️💉💊🩹🩺🩻🧬🔭🪝🪣🪜🪓🧯🛰️📡🔬🧲🧰🗜️🔩🪛🪚🔧🔨⛓️🔗⛓️‍💥⚙️🪏⛏️⚒️🛠️📎🖇️✂️📏📐🖌️🖍️🖊️📑📃📄🗒️📝✏️✒️🖋️📋🗃️🗄️📒📔📕📓📗🗂️📁📂🔖📖📚📙📘📊📈📉📇🪪📌📍🗑️✉️📨📩📥📤🏷️🗞️📰💌📧📫📪📬📭📦📯🕰️⏰🪧🗓️📆📅🗳️📮⌛⏳⏲️⌚⏱️🕛🕧🕐🕔🕟🕓🕞🕒🕝🕑🕜🕠🕕🕡🕖🕢🕗🕣🕘🔈🔔🛎️🕦🕚🕥🕙🕤🔉🔊📢📣🔍🔎🔮🧿💣🚬🪦⚰️⚱️🏺📿🪬🪤📜⚔️🗡️🛡️🗝️🔑🔐🔓🔒🔏🔴🟠🟡🟢🔵🟣🟤⚫🟫🟪🟦🟩🟨🟧🟥⚪⬛⬜❤️🧡💛💚💙💜♦️♥️🩶🩵🩷🤍🖤🤎♣️♠️♈♉♊♋♌♍♀️⛎♓♒♑♐♏♎♂️⚧️💭🗯️💬🗨️❕❔🚳🚫❌⭕‼️⁉️❓❗🚭🚯🚱🚷📵🔞🔕⛔🛑🆘🆑🅾️🅱️🆎🅰️📛♨️🔻🔺🉐㊙️㊗️🈴☢️📲📳🛜📴⏏️⏺️⏹️☣️⚠️🚸⚜️🔱〽️🔰✳️✅❎🈯💹💲💱♻️❇️🚼♿🚺🚹🚻🚾Ⓜ️🏧🛗🚮🚰🛂🛃🛄🛅⚕️☪️☯️☮️☸️🕉️🛐⚛️💟🪯✝️☦️✡️🔯🕎♾️🆔🏁🚩🎌🏴🏳️🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🏴‍☠️🇦🇲🇦🇱🇦🇮🇦🇬🇦🇫🇦🇪🇦🇩🇦🇨🇦🇴🇦🇶🇦🇷🇦🇸🇦🇹🇦🇺🇦🇼🇦🇽🇧🇭🇧🇬🇧🇫🇧🇪🇧🇩🇧🇧🇧🇧🇦🇿🇦🇿
Sargsyan Mher
Отправить
Справка/Отзывы

3. Mai 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øker prisen helt sinnsykt ut av intet etter ett år

Sikkert generelt flinke folk! Men nærmer seg nærmeste svindel det de driver med. Viser én pris og etter ett år øker de prisene med mange hundre prosenter! Mitt råd er å finne utenlandske leverandører istedenfor. Når norske selskap er såpass møkk er utenlands bedre.

29. April 2026

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Jeg beklager at det er opplevelsen du sitter igjen med. Det er uheldig hvis du opplever bestillingen som utydelig, og jeg tar det med videre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Burde være ulovlig slik de opererer.

Burde være ulovlig slik de opererer.

Bruk heller godaddy for norske .no domener. Jeg bruke domene.no for å kjøpe 2 .no domener som jeg endte opp med å IKKE bruke. Jeg fikk ikke noe varsel på at disse domene skulle fornyes og hvor mye dette ville komme på. Når jeg får fakturaen sendt på mail så sier jeg at jeg ønsker IKKE å fortsette å betale for noe jeg ikke bruker. Da får jeg mail tilbake som sier at det er 1 måned oppsigelsesfrist, noe jeg ikke ble informert om i det hele tatt? Ikke merkelig at driftsinntekts kurven ser ut som en e^x graf når dere lurer absolutt alle kundene deres med skjulte kostnader.

Edit etter kommentar: Daniel, du har ikke prøvd å tatt kontakt. Dere raner studenter for 4 sifret summer og sender gebyrer helt til de må sette matbudsjettet sitt på spill for å gjort opp for seg! Gleder meg til vann og knekkebrød resten av April!

2. April 2026

Hei,

Jeg vil gjerne prøve å hjelpe i denne saken og jeg har prøvd å få mer informasjon fra deg, men uten hell.

Du må gjerne sende en epost til support og be om at den videresendes til Daniel, så skal jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg.

Villedende praksis og skjulte kostnader

Villedende praksis og skjulte kostnader

Tjenesten fremstår som et klassisk lokketilbud: svært lav pris på domenet i starten, etterfulgt av automatisk fornyelse av tilleggstjenester til en betydelig høyere pris.

Webhotell ble ikke tydelig presentert som en separat abonnementstjeneste som ville fornyes til full pris. Resultatet er at jeg ble fakturert for tjenester jeg verken trengte eller aktivt brukte.

Oppsigelsesprosessen er uklar, og dersom man ikke stopper fornyelsen i tide, blir man automatisk belastet for neste periode.

Dette virker som en bevisst utformet modell for å forvirre kunder og generere uventede kostnader.

Jeg vil sterkt advare andre mot å bruke denne leverandøren.

25. März 2026

Hei,

Jeg synes det er kjedelig at du opplever våre tjenester på den måten. Jeg har prøvd å få mer informasjon fra deg, men uten hell.

Domene AS

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr