Dokterjan Bewertungen 28

4,4

Echt een professional dokter Jan, hij geeft goed en eerlijk advies! Het resultaat is heel mooi, ontzettend blij mee.

Dokter Jan neemt uitgebreid de tijd en laat je op je gemak voelen. Snelle reactie, goede begeleiding en service. Mijn nieuwe adres heb ik gevonden! Omdat er meerdere locaties beschikbaar zijn kan ik... Mehr ansehen

Goededag nooit naar een dokter gaan die de ziekte kk heeft mensen ga naar een ervaarde kliniek aub heel mijn lippen zijn verkloot wat een afloop nou dus bij deze nooit meer meneer chemo schande

1. Arzt

Dokter Jan Injectables.

4,4

Hervorragend

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Kundig vriendelijk top resultaat!

Hele goeie ervaring bij Dr. Jan, nu voor de 2e keer geweest. Ik doe heel lang botox maar bij Dr. Jan het beste en langste resultaat. Kundig en ontzettend vriendelijk. Aanrader!

25. Oktober 2025

Antwort von Dokterjan

Dank je wel. Dit kan ik waarderen

Wat een fijne ervaring

Wat een fijne ervaring! ✨ Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me op mijn gemak. De sfeer is professioneel maar tegelijk warm en persoonlijk 🕊️. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd, met veel aandacht voor detail 💬. Je merkt meteen dat er gewerkt wordt met passie en kennis van zaken 💉📚.

22. Juni 2025

Antwort von Dokterjan

Dank je wel Femke voor review

Top behandeling met het beste resultaat

Meerdere klinieken gehad voor botox maar Dokter Jan geeft toch de beste zichtbare resultaten. Hij werkt hygiënisch en neemt de tijd!

23. Juni 2025

Antwort von Dokterjan

Dank je wel Rosan voor jou echte review

Jan is een echte Topper

Jan is een echte Topper! hij geeft duidelijk advies en luistert goed naar wat je wensen zijn of dit ook reëel is. Volgende keer neem ik mijn vriendin mee die nog twijfelt, om zich goed te kunnen laten informeren. Hier kom ik zeker terug!

17. Juni 2025

Antwort von Dokterjan

Hoi Kelly Bedankt voor je echt review

Super fijne dokter

Super fijne dokter. Denkt mee en luistert goed naar wat je wil.
Werkt hygiënisch en met kleine naalden. Vandaag alweer voor de derde keer geweest! Beste resultaat.

15. Juni 2025

Antwort von Dokterjan

Dank je wel voor je eerlijke review

5 sterren voor Dokter Jan

Ik ben maandag 12 mei bij Dokter Jan geweest. Ik was wel erg sceptisch maar bij aankomst bleek het een gezondheidscentrum te zijn. Een plek met een Fysio met tandartsen met artsen. Dit gaf mij hoop.

De hal de ruimtes zijn schoon zoals je hoort te verwachten bij een medisch centrum.

Dokter Jan heeft netjes zijn legitimatie laten zien en zijn registratie nummer. Hij en Dokter Eva stelde mij gerust.

Ik heb 3 zones botox laten spuiten en voelde er niks van.

Na 3 dagen begon het te werken en ik ben erg tevreden. Mijn zus is vrijdag geweest.

5 sterren voor de plek
5 sterren voor Dokter Jan
5 sterren voor de botox
5 sterren voor de behandeling

12. Mai 2025

Antwort von Dokterjan

Dank je wel Carmen. tot snel weer