het is een zeer goede website met alle handwerken en een stukje goedkoper dan ergens anders
Er werd wederom snel geleverd. Het product voor de tweede keer besteld. Dit omdat de eerste keer grotendeels de verkeerde steentjes erbij zijn geleverd. Moest een foto opsturen van het canvas. Hier... Mehr ansehen
Enige tijd geleden een diamond painting besteld van een eigen foto bij Doezelf.nl voo ca. €135,- De plaklaag is slecht en de kleuren komen niet mooi overeen. Op 8 aug heb ik hierover gemaild, maa... Mehr ansehen
Diamond painting van een eigen foto laten maken, eerst gevraagd of dat mogelijk was, lay-out gekregen. Heel vriendelijk geholpen. Na ongeveer een week de echte gekregen. Hij is prachtig, mooie kleur... Mehr ansehen
Doezelf.nl is een gespecialiseerde hobbywinkel uit Schagen met een groot assortiment diamond paintings, borduurpakketten en creatieve hobbymaterialen. Klanten kiezen voor Doezelf.nl vanwege de snelle levering uit Nederland, scherpe prijzen en persoonlijke service. Zowel online als in de fysieke showroom staat kwaliteit, betrouwbaarheid en hobbyplezier centraal.
De Fok 15A, 1742 PC, Schagen, Niederlande
- info@doezelf.nl
- doezelf.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Communicatie en service zijn top!
Na 2 "kant en klare" pakketten voor diamond painting nu een bestelling van eigen foto gedaan.
Niet helemaal binnen de beloofde 5 tot 10 werkdagen geleverd, maar chapeau voor de communicatie vanuit dit bedrijf!
Op mijn eerste mail werd binnen een werkdag keurig gereageerd en toen ik na ontvangst nog een vraag had over mijn bestelling en een mailtje stuurde op zaterdagavond om kwart voor 7 (in de hoop daar maandag een reactie op te krijgen) was mijn verbazing groot toen ik 20 minuten later op diezelfde zaterdagavond nog een duidelijk en geruststellend antwoord kreeg!
Topklasse service noem ik dat!
beter opletten met de steentjes veel…
beter opletten met de steentjes veel verschillende diktes en grootte
PERFECT
Supersnelle levering, verpakking uitstekend en canvas is heel duidelijk te lezen.... Zeker een aanrader
Snelle levering
Snelle levering, keurig verzorgt, in de bekende doos van DP met die fijne en handige doosjes voor de steentjes. TOP
Snelle levering
Klantvriendelijk en behulpzaam …
De dame in de winkel waar ik mijn bestelde artikelen ging ophalen was erg vriendelijk en hulpzaam. Een topper👍
Snelle levering
Het was optijd goede informatie dat het…
Het was optijd goede informatie dat het wat later kwam
Fijne en snelle service
Fijne en snelle service. Heb 1x mee gemaakt dat er iets fout ging maar gezien de hoeveelheid dat ik hier bestel kan dat gebeuren. Werd snel opgelost en werd door vriendelijke mensen geholpen.
Het is snel thuis
Hele snelle levering van het bestelde!
Het was een goede ervaring om bij DoeZelf iets te bestellen. Het werd snel geleverd, dus ik ben een hele tevreden klant.
Alles was goed
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering. Ook qua prijs is het goed. Altijd netjes ingepakt! Het is net een kadootje voor jezelf!
Gewoon zo doorgaan!
Snel geleverd en verpakking was heel…
Snel geleverd en verpakking was heel goed verzorgd
Gewoon goed en vlug geleverd
Snelle levering
Snelle levering, keurig verpakt, goed product. Doorgaan op deze manier . Veel succes.
Snel netjes en voordelig