Nijverheidsstraat 13, 1704RA, Heerhugowaard, Niederlande
- +31 6 18243569
- info@dnsanitary.com
- dnsanitary.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Kwaliteit 👌
Mooi materiaal en super geholpen
Mooi materiaal en super geholpen. Ze hebben het achterin m’n kar geladen en dat voor een mooie prijs. Zeker een aanrader
Mooie platen goeie kwaliteit voor een…
Mooie platen goeie kwaliteit voor een schappelijke prijs vriendelijke gasten en super service ik zou iedereen aanraden die opzoek is naar panelen of platen even hier langs te gaan!!!
We top bedrijf!
Hele fijne ervaring! Goede communicatie & service.
Duidelijk snel contact geven
Duidelijk snel contact geven, eerlijk antwoord op vragen. Materiaal is zoals aangegeven. Alleen maar m’n complimenten.
Ik heb wandplaten
Ik heb wandplaten, kraan en een toiletpot opgehaald.
Snel, flexibel en vriendelijk.
Zelf op zondag kon ik nog enkele platen ophalen die ik tekort had.
Top service
Top service! Scherpe prijzen en een goede communicatie. Producten waren binnen 2 dagen bezorgd in Harderwijk! De kwaliteit van de producten zijn erg goed! Contact via whatsapp liep soepel, korte lijnen ook. Mocht ik in de toekomst nog producten nodig hebben ga ik zeker aankloppen bij DNSanitary.
Ik wil de jongens van DNSanitary graag…
Ik wil de jongens van DNSanitary graag bedanken voor het installeren van mijn nieuwe bad. Wij zijn er hartstikke blij mee.
Erg Tevreden!
Ik heb hier onlangs een vrijstaande badkuip besteld en ben echt super tevreden! De website is overzichtelijk en het bestelproces ging heel soepel. Mijn bestelling werd snel geleverd en de kwaliteit van het bad is top – precies zoals op de foto’s. Het staat prachtig in mijn badkamer en ik geniet er elke dag van. Absoluut een aanrader!
top prestatie!
Uitstekende service en kwaliteit
Uitstekende service en kwaliteit!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe badkamermeubel en vloer! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik eerlijk advies over de beste materialen en indelingen. De kwaliteit van het meubel is top: stevig, stijlvol en precies zoals ik het voor ogen had. Ook de vloeren zijn prachtig gelegd en tot in de kleinste details afgewerkt.
DNSanitary levert topkwaliteit…
DNSanitary levert topkwaliteit sanitaire producten en biedt uitstekende service. Alles werd snel geleverd en de materialen voelen stevig en betrouwbaar aan. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar duurzame oplossingen voor badkamer en keuken!