Tingene kom hurtigere end forventet, men jeg var meget overrasket over det kom fra aliexpres, havde jeg vist det var fra dem havde jeg ikke købt der
Unternehmen hat geantwortet
God hjemmeside, nemt at bestille, gratis fragt, herre urlænken jeg købte , var til min fulde tilfredshed, der var ovenikøbet 2 stk special værktøjer med til tilpasning og montering af lænken på urkas... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Misvisende - det bliver bare sendt direkte fra Ali-express. Produkterne kan bare findes derinde. Kvaliteten er derefter. Men prisen er langt højere.
Firma ok...men alt for lang forsendelsestid, havde nær glemt hvad jeg havde bestilt, hvis ikke det var pga de 2 emballeret pakker (glasplader) stod og fyldte op i entreen....var ikke klar over, at de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Are you on the lookout for an online store where you can find everything you need – from electronics and home appliances to clothes, decoration, and even car details? Look no further than Grandado! Grandado has an extensive range of products to cover all your needs. Need assistance with product selection or have questions about your delivery? Our customer support is at your service 24/7 via live chat or email. So, dive into the convenience of finding all your essentials in one place and enjoy the peace of mind that comes with knowing support is just a message away.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 95 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Jeg giver 5 stjerner, forde min pakke kom 8 dage for den skulle, og den passer perfekt, Hilsen, Ove Jørgensen..

Antwort von DNK Grandado
Det er rigtig godt og godt ting i har
Hilsen Solvej

Antwort von DNK Grandado
Fik hvad jeg bestilte inden for den tid jeg blev lovet.

Antwort von DNK Grandado
Det tog lidt tid, men aftale og levering var som aftalt.

Antwort von DNK Grandado
Godt og rimelige priser. Hurtig levering.

Antwort von DNK Grandado
Fup, svindel, og sender ikke varen, og pengene er tabt
Her er et firma der hurtigt trækker pengene på din konto og oplyser at der kan være op til 25 dages levering. Derefter påstår de varen har været forsøgt leveret, hvilket ikke er i overensstemmelse med post Nords oplysninger. Jeg tænker de blot trækker pengene og aldrig sender. Jeg købte endda forsikring på forsendelsen. Hold dig langt væk fra dette firma og køb dansk på danske hjemmesider.
Den 7 -10 24 skrev i at i vil sende mine penge 485+485 kr det er kun sendt 485 kr så gemma er du blevet syg siden jeg ikke har fået resten af mine penge. Jeg ser frem til at de er på min konto senest i morgen den11-10 24 hvis ikke så bliver det en politianmeldelse og en indberetning til min bank så jeg derigennem får mine penge tilbage.Gemma svarvenligst her
Watch out! This is a scam site, that is trying to mimic the successful dk.grandado.com.
The only difference is that this one is dnk.grandado.com - with the n’.
They count on people to miss the difference.
Sites looks suspiciously similar. I would not touch it with a 10 feet pole.
Stay away.
Fik en anden og meget billigere vare end bestilt og betalt for!!
Bestilteen vare for 1 1/2 måned siden,og har rykket for den,får besked ,at det er landet i Danmark,men post nord kender ikke til sagen,da jeg forelægger meddelelsen for firmaet får man den besked det er bare ærgelig.Hold jer langt væk fra det firma,det er det største svindelfortagende du kan handle med.
Største svindelfortagende, købte lommetørklæder som vist på nettet. Der kom 1 stk. til kr. 105,-
Hold jer langt væk fra dette firma.
Svindlere…, intet modtaget,
Bestilt lommetørklæder ca 2 mdr siden. Ifølge følg pakke sidder den i luften på vej til DK!!"meget langsomt fly har været i luften 1.5 md."
Ifølge jer andre snyd! Tror på jer,!
Baaad, I was preparing a bad review but after I have read what the reviewers wrote then I just want to add one more thing DONT DEAL OR BUY FROM THEM THEY DONT DESERVE A HALF STAR
Dårligt firma uden respekt for andre mennesker
Det piner mig, at jeg SKAL give en stjerne. De fortjener ingen.
Jeg bestilte en bolero, som jeg fortrød 10 minutter efter. Så jeg skrev til dem meget hurtigt, at de skulle se bort fra min bestilling. Alex fra Grandado skrev, at han ville kigge på det, men vendte tilbage og sagde at det kunne de ikke, fordi den allerede var sendt. Sendt?!? På 10 minutter??? Vi snakker om et firma der skal sende ordren til Kina, og få deres lager til at sende den afsted. Det kan ikke lade sig gøre på 10 minutter, og han ville altså ikke annullere min ordre. Dagen efter blev pengene trukket. De skriver på deres hjemmeside, at de først sender varen, når de har modtaget pengene. Det vil sige, at han sagtens kunne have annulleret min ordre, når jeg nu bad om det. Jeg har bestilt min vare hos et andet reelt firma i stedet, og skulle min pakke dukke op, så vil jeg nægte at modtage den, da jeg reelt set har annulleret den. Mine penge får jeg aldrig igen.
Så hvis I har jeres penge kær, så spild dem ikke på dette firma. De er et fusker firma, og betaler folk for at give dem pæne anmeldelser. Føj siger jeg bare.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.