Følte meg presset og dårlig behandlet som kunde
Min opplevelse med DNB Eiendom var dessverre svært skuffende.
Kommunikasjonen fra både megler og daglig leder opplevde jeg som lite imøtekommende og til tider unødvendig krass. Etter at megler var hjemme hos meg og vi signerte oppdragsavtalen, valgte jeg etter noen dager å avslutte samarbeidet. Jeg opplevde at holdningen endret seg betydelig da jeg ga beskjed om dette.
Kort tid etter mottok jeg en faktura på over 50 000 kroner for arbeid som angivelig var utført i mellomtiden. Det som skuffet meg mest var mangelen på dialog, forståelse og profesjonalitet rundt situasjonen. Jeg opplevde ingen forsøk på å finne en løsning eller forklare kostnadene på en god måte.
I stedet følte jeg meg presset av gjentatte fakturaer og krav, noe som gjorde at jeg gikk i forsvarsmodus. Til dags dato mottar jeg fortsatt fakturaer som jeg opplever at jeg har fått mangelfull informasjon om.
Jeg forventer at en profesjonell eiendomsmeglerkjede møter kunder med respekt, tydelig kommunikasjon og god kundebehandling – også når et samarbeid avsluttes. Dessverre er dette ikke den opplevelsen jeg sitter igjen med etter min kontakt med DNB Eiendom.