Hei Bestilte skyvedparti med 4 dører 10mm Veldig god kvalitet og då eg sende mail å spørre om feste materiell fekk eg svar med èin gang Total opplevelsen er veldig bra:-)
Das sagen Bewerter
Kjøpt 2stk trekant vinduer. Levert som avtalt. Ikke den beste konstruksjonen og finish. Vann som eventuelt vil komme i bunnen av rammen som skal dreneres ut gjennom drenshull, vil også renne ut... Mehr ansehen
Ved første kontakt var responsen kjapp og konsis. Tilbudet var meget godt, bestilling satt og leveringsdato angitt. Men, det som virkelig imponerte var leveransen, både pakking, kvalitet på dører og... Mehr ansehen
Meget bra produkt. Fikk mine skyve vinduer levert nærmest på døra til avtalt tid. Produktene virker veldig bra, var eksakt produsert etter mine mål. Meget enkle å montere, og jeg er faktisk imponert o... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi leverer hovedsakelig hagestuer, anneks, redskapsboder, innglassing av veranda, balkong og terrasser, skyvedører og andre typer aluminiumskonstruksjoner etter skreddersydde mål. Vi har ytterdører, verandadører, foldedører, vinduer og andre varer tilknyttet hus, hytte og hage. Komplette løsninger ferdig montert etter kundens ønske. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som kan stå for hele eller deler av monteringen. Alt etter kundens ønske.
Kontaktinformationen
Kjeppestadveien 4, 1400, Ski, Norwegen
- +47 986 05 357
- info@dmvarer.no
- dmvarer.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Skyvevinduer
Bestilte 3 stk. måltilpassede skyvevinduer, leveringen var på tid. Lett å sette sammen med gode forklaringer.
En av vinduene hadde fått en bulk ved ett hjørne, sendte mail om saken, fikk svar bare en time etterpå med tilbud om ny.
Utmerket service!
Vår nye utestue
Dmvarer er en seriøs og imøtekommende bedrift.
God kvalitet, utmerket service og oppfølging. Gode monteringsvideoer.
DMV leverte som forventet og litt til.
Vi er veldig fornøyd med vår nye utestue.
Innglassing av overbygg på terrasse
Hei Dainius.
Takk for rask og grei levering.
Jeg har nå montert alle glassene og jeg er godt fornøyd med varene jeg kjøpte av deg. Alt passet bra og fargen ble som ønsket. Nå gjenstår kun litt fuging og maling. Sender deg om noen dager bilder av den ferdige installasjonen. (Bildene kan du gjerne legge ut på hjemmesiden til DMV dersom du ønsker det.)
MVH. Rolf H. Engebretsen
(Tangerudbakken 4A, OSLO)
Fant DMVarer tilfeldig på nett
Fant DMVarer tilfeldig på nett, sendte Mail på spørsmål om produktet jeg var Interesert i og fikk lynraskt svar tilbake. Og det har vært opplevelsen senere også, rask tilbakemelding. Produktet er upåklagelig fint og bra.
Utrolig fornøyd.
Kjøpte vinterhage i fjor høst,alt …
Kjøpte vinterhage i fjor høst,alt svarte til forventningene. Levering til avtalt tid og et meget bra produkt.
Monterte vinterhagen selv.
Monterte vinterhagen selv.
Super kundeservice og rask respons dersom jeg lurte på noe.
God veiledning i monteringsvideo.
Fornøyd kunde i Elgfaret 10 9440 Evenskjer.
Veldig grei kontakt ved bestilling og hurtig tilbud.
Leveringstid etter avtale.
Grei montering av to snekkere på 2 dager.
Bygget fungerer utmerket etter isolert gulv.
Brukes daglig til kosestund under stjernene.
Viser til tilsendte foto.
Proffe
Proffe, hyggelige, ryddige og raske, leverer også det dem lover. Anbefales til alle som skal ha vinterhage.Vi innhentet tilbud fra flere som leverte vinterhage, vi valgte DMV og det angrer vi ikke et sekund på. Billigere enn de andre var de også

Antwort von Dmvarer
Jeg kjøpte skyvedører til hagestuen
Jeg kjøpte skyvedører til hagestuen, og rameløse skyveglass til en gapahuk . God service hele veien, varene kom også før lovet. Det var enkelt å montere. Har allerede anbefalt til flere.

Fantastisk service og kvalitet
God dialog rask levering og super…
God dialog rask levering og super kvalitet😊👍🏼
Rot med forsendelsen
Rot med forsendelsen. Fikk en del levert en uke. Resten uka etter. En liten bulk i skinnen nede. Regner med snekkeren klarer å rette den ut.

Antwort von Dmvarer
Bra service og rask levering
Bra service og rask levering. Produktet er som lovet. Lett å montere og akkurat slik som bestilt.
Leverte til og med på søndag.
Drivhusdrømmen gikk i oppfyllelsen!
Jeg er veldig fornøyd med drivhuset jeg kjøpte hos dere på DMV. Dere er hjelpsomme, hyggelige, og er profesionelle. Fra bestillingen helt til montering var det problemfritt.
Jeg anbefaler dere til det sterkeste til alle som drømmer om fint drivhus.
Var i kontakt med DMV ang
Var i kontakt med DMV ang. div. spørsmål om skyvedører fra DMV. Fikk veldig gode svar på det jeg lurte på og sendte inn bestilling like etterpå (28.05.2020)
Skyve vinduer/dører
Skyve vinduer/dører, kom tidligere en forventet. Transporten gikk fint til Bergen ingen skader, glasset var meget bra pakket inn.
Enkelt å montere
Er super fornøyd med servicen
Skyve vinduene var helt…
Skyve vinduene var helt greie.Monterings anvisningen burde vært bedre.
Ellers ok.
Bra kundeservice så langt i hvert fall…
Bra kundeservice så langt i hvert fall 👍🏻 Svarer raskt og tydelig. Litt utfordringer med levering - kom litt før avtalt klokkeslett og ringte kun 10 min. før, så vi måtte endre planene våre i siste liten. Sjåføren var dog hyggelig og hjelpsom, til tross for at tydelig presisering om at lossing var vårt ansvar, så bidro han. Det var svært vanskelig i og med at alle glassene var pakket (forsvarlig) i ett kolli - og det veide så mye at vi måtte plukke ut ett og ett glass. Det var blitt lastet inn med truck, men det har ikke vi som privatpersoner. Så det er kanskje lurt å tenke på å avtale pakking i mindre kolli. (Har ikke kommet lenger i prosessen).

Flott service
Flott service, rask levering, bra priser, rask respons ved henvendelse. 5 stjerner :)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.