D-K Trafik Bewertungen 40

TrustScore 5 von 5

4,8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik kørekortet her for en uges tid siden. Virkelig god oplevelse med Leise, super sød og lærerig forløb. Både til køretimer og teoritimer - Bestod alle ting første gang, så ingen “ekstra” betalinger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling herfra. Hos D-K Trafik er man sikker på høj faglighed, grundighed og tålmodighed. Der er stort fokus på den enkeltes behov, og undervisningen er pædagogisk og nærværende og f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale D-K trafik, hvor jeg netop har taget mit kørekort. Både den teoretiske undervisning i teorilokalet, og den praktiske undervisning på vejen, er rigtig god, klar og tydelig. Deru... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

D-K Trafik servicerer hele Vestegnen og har 4 faste kørelærere tilknyttet. I over 37 år har vi levet af tilfredse elever der, selv længe efter at de har bestået køreprøven, anbefaler os til venner og bekendte. Med andre ord får du hos os en god behandling, solid undervisning og ikke mindst hjælp, hvis der er problemer – vi yder gerne en ekstra indsats for elever med vanskeligheder. Køreskolens lokaler ligger i Albertslund Centrum, let tilgængeligt med S-tog og bus. Vi har faste træffetider, der giver dig mulighed for at møde os, inden du tilmelder dig.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige blevet færdig og kun gode ting at sige

Fik kørekortet her for en uges tid siden.
Virkelig god oplevelse med Leise, super sød og lærerig forløb. Både til køretimer og teoritimer - Bestod alle ting første gang, så ingen “ekstra” betalinger. Kan kun anbefale, hvis du vil have et fast og overskueligt kørekortsforløb med venlige kørelærer

30. April 2026

Professionelt forløb

Professionelt forløb, både teori, som jeg havde med Torben, og kørsel, som jeg havde med Leise.
Kan klart anbefales.

10. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale D-K Trafik og…

Jeg kan varmt anbefale D-K Trafik og især Leise som kørelærer. Leise var virkelig dygtig, rolig og professionel gennem hele forløbet. Jeg har følt mig tryg fra start til slut, og hun var altid tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå.

Hun skabte en behagelig stemning i bilen, også når jeg var nervøs, og hun havde en fantastisk evne til at bevare roen og give konstruktiv feedback. Det gjorde, at jeg udviklede mig hurtigt og fik mere selvtillid bag rattet.

Jeg er meget taknemmelig for et godt og trygt forløb – og kan kun give mine varmeste anbefalinger. 🚗✨

4. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale D-K trafik

Derudover skriver de den reelle pris på hjemmesiden, inklusive hvad man kan forvente at betale til f.eks. sundhedstjekket hos lægen.

15. Januar 2026

Fantastisk kørelærer

Jeg kom fra en anden køreskole, og Torben tog imod mig med åbne arme. Han var super død, tålmodig og hjalp mig virkelig til at blive tryg og god bag rattet. Takket være Torben bestod jeg alt første gang. Tusind tak for alt kan 100% anbefales at starte her!

20. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dk-trafic, er den bedste køreskole ifølge min oplevelse

Jeg er virkelig glad for jeg har fået tildelt den her formidabel køreskole, de har styr på deres ting og de er god til at lære når man begår fejl, hvis du har problemer med ting indfor dit kørekort, eller har spørgsmål, så kan du altid ringe til Torben som er ham der styre køreskolen, så af hvad jeg har oplevet på denne fantastiske køreskole kan jeg anbefale det til din søn/datter som skal have sit kørekort

24. Oktober 2025

Støttende og dygtig kørelærer

Jeg havde en rigtig god oplevelse med min kørelærer Leise . Hun var utrolig tålmodig, støttende og forklarede altid alting klart, hvilket gjorde mig meget mere tryg bag rattet. Hun var ikke kun professionel, men også oprigtigt venlig og opmuntrende, hvilket virkelig hjalp mig med at holde mig rolig og fokuseret under mine køretimer. Jeg er meget taknemmelig for hendes vejledning og vil varmt anbefale hende og D-K Trafik skole til alle, der skal lære at køre bil.

25. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtig kørelærer og styr på tingene

Jeg har haft et fantastisk forløb hos D-K Trafik og bestod begge prøver første gang. Der er styr på dokumenterne og processerne, tydelig, god og hurtig kommunikation og Torben er en ekstremt dygtig kørelærer, som hurtigt ser, hvor du har brug for støtte i din kørsel. Tak for en virkelig god oplevelse 😊

21. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste køreskole af alle

Den bedste køreskole af alle, mit forløb har taget ca. 3 år, pga. min egen forhindringer. Deres tålmodighed og støtte er guldværd, man får alt for de penge man betaler og meget mere til. Enorm dygtige undervisere, 🙂

5. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste køreskole du kan få

Jeg blev anbefalet at tage kørekort hos D-K Trafik og det har jeg ikke fortrudt er øjeblik.

De har virkelig styr på tingene og det har været en super positiv oplevelse fra start til slut. Hele forløbet har båret præg af at det er erfarne mennesker man har med at gøre, som er virkelig dygtige til det de laver.

Teoriundervisningen var slet ikke kedelig, som jeg havde forventet. Torben er sjov og hyggelig og enormt god til at forklare tingene, så alle kan være med.

Da jeg begyndte at tage kørekort var jeg faktisk meget utryg ved at skulle køre i bil og havde udskudt det i mange år, men det fik Torben og Leise hurtigt lavet helt om på med deres rolige måde at være på.

Nu sidder jeg her 4 måneder senere med mit kørekort i hånden og forstår slet ikke hvad det var jeg var så bange for.

Hvis du ønsker at starte på en seriøs køreskole som brænder for at hjælpe dig trygt og godt igennem dit kørekortforløb, så skal du vælge D-K Trafik.

3. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan helt klart anbefale D-K Trafik til…

Kan helt klart anbefale D-K Trafik til alle der skal starte på at tage kørekort. Der har været styr på alt fra start til slut og min kørelærer Leise har sørget for at teorien blev forklaret grundigt og sikrede også den gode stemning på holdet. Det har været en fornøjelse at tage til teori hver gang.
I bilen følte jeg mig godt tilpas fra den første køretime. Leise er tålmodig og har et godt blik for udfordre på den rigtige måde. Og så har vi haft mange gode snakke undervejs - tak for dem.

10. Juli 2025

Fremragende køreskole

Jeg er igennem fem måneder kørt fra Valby til Albertslund et par gange om for at tage kørekort hos D-K Trafik.
Det fortryder jeg ikke et øjeblik.
Super søde, imødekommende, og først og fremmest dybt professionelle mennesker.
Der er stor fleksibilitet ift. køretider, og så er der ikke noget fnidder med prisen, ingen forsøg med skjulte gebyrer, og fuldstændigt klare linjer.
Tak for et sjovt og lærerigt forløb 🙏

2. November 2024

D-K Trafik Review

Det var en fed oplevelse I D-K Trafik.
Man lærte alt hvad man skulle lære, og alle kørelærerne var hjælpsomme og flinke.
Jeg kan klart anbefale denne køreskole.

25. April 2025

Kanon køreskole!

Super fed oplevelse at tage kørekort hos D-K Trafik. Interessante og lærerige teori- og køretimer, hvor der også er plads til humor.

Jeg havde kørelærer Torben i både teorilokalet og ude på vejen, og her er det tydeligt at mærke hans engagement og passion for det, han underviser i, og hermed også at få det formidlet videre til eleverne, så alle forstår det.

Derudover har Torben også et godt overblik over hvad man er god til, og hvad der halter lidt. Her sørger han for at øve det, der halter, med dig, indtil du kan det udenad, så du bliver klar til køreprøven.

Hos D-K Trafik vil du møde venlige, smilende og imødekommende kørelærere, og du vil altid føle dig velkommen.

27. Februar 2025

10/10 would kørekort igen

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos D-K Trafik!

I teorilokalet sørger kørelærer Torben for en god stemning – han er venlig, smilende og har altid en sjov bemærkning klar, hvilket gør teoriundervisningen både lærerig og underholdende.

På vejen var jeg så heldig at have Leise som kørelærer. Hun er altid glad, utroligt tålmodig og kommer med gode kommentarer, der virkelig hjælper med at forbedre ens kørsel. Man føler sig tryg og godt vejledt hele vejen igennem.

Kan varmt anbefale D-K Trafik til alle, der vil have en positiv og tryg oplevelse med at tage kørekort!

18. März 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr