Fantastisk service. Jeg havde i første omgang købt over nettet men forkert størrelse. Efter ca 10 dage, hvor jeg havde afprøvet puden, tog jeg ned i deres fysiske butik og blev tjekket ud mht størrels... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Topmadras og sidde pude der er tryk aflastende. Specielt madrassen mærkes tydelig aflastning af tryk. Den eneste gene er at madrassen har en frygtelig kemisk lugt som er svær at ånde uden gener den fø... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik en rigtig god oplevelse hos Tempur i Vestergade, Odense. Per var utrolig dygtig til at finde de helt rigtige madrasser til vores behov, uden at forsøge at oversælge noget. Professionel, ærlig o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.
Vestergade 11, 5000, Odense, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Nem bestilling og hurtig levering.
Deres formsyede lagen passer perfekt.

Antwort von Tempur Danmark
Vi skulle vælge en madras og det var rigtig svært, men vi fik super god hjælp til at vælge det vi har brug for.

Antwort von Tempur Danmark
TEMPUR® Original SmartCool pude er ikke pengene værd. Efter 3 uger med elendig nattesøvn og mange smerter har jeg nu opgivet puden og lagt den væk. Sejs Dyner vil ikke tage puden retur, hvilket jeg har en vis forståelse for. Surt spildte penge.
Troede ellers ud fra pris og omtale det var en god pude men nej.

Antwort von Tempur Danmark
Kvaliteten står slet ikke mål med prisen.
Havde købt en pude til min kone, men hun får ondt i nakken af at bruge den.
UPDATE: Tempur tilbød os at komme ind og få puden byttet

Antwort von Tempur Danmark
Har brugt Tempur madrasser og puder i 25 år. Andre madrasser føles som at ligge og få tæsk hele natten!
Der er en verden til forskel. De er dyre men holder et helt liv. Tak!

Antwort von Tempur Danmark
Hurtig og effektiv handel og levering, og man sover virkelig godt på jeres madrasser 😀

Antwort von Tempur Danmark
Jeg har købt hovedpude denne gang hos Tempur hvor jeg også tidligere har købt madrasser og senge. Første gang jeg købte Tempur var for 20 år siden og vi har stadig de gamle senge og madrasser og de fungerer stadig fint. Også ved det seneste besøg var der fin kundeservice og produktet fungerer som forventet, men husk at det tager mindst 14 dage at vænne sig/tilpasse specielt madrasserne men så fungerer de også i årtier efter

Antwort von Tempur Danmark
Jeg tror, jeg bliver glad for puden. Den ligner den, jeg desværre glemte i et fly

Antwort von Tempur Danmark
Jeg er meget godt tilfreds med min varer og rigtig god service og hurtig service jeg vender tilbage når jeg skal købe en ny kilde på et tidspunkt

Jeg syntes foredragene var super godt : 5 stjerner
Mad og drikkelse var rigtigt godt ❤️
Bagefter foredrag og mad gik vi rundt og kunne prøve og føle på tingene i butikken , og vi kunne spørge snakke med medarbejderne hvis vi havde nogle ting - men den medarbejder jeg spurgte om noget , syntes åbenbart andre var mere interessante og bruge tid på , det var ikke særligt rart for mig !
Og hvorfor var det gratis for nogen , og ikke for andre?
Goodie bagen glædede jeg mig meget til , men det er altså ikke alle der har sønproblemer - så ja , ved ikke hvad man skal bruge den til , også at jeg har prøvet at slippe af med den til mine venner , men de har heller ikke brug for den , så lidt spild for jeg at give for så mange penge væk , til nogen der ikke kan bruge det .
Vh Anni

Antwort von Tempur Danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.