De er alt for dumme det inkasso firma burde jævnes med jorden Turga er bedst til engelsk Jeg har i 2 år prøvet at få den dumme person til at forstå i Danmark taler vi dansk ikke engelsk De snyde... Mehr ansehen
Truet med påkrav af 250.000. Fra min eks kone - som har bortført vores fælles børn. Etik ? ( Pia Pennerum og øvrige - kontakt mig gerne på 53600006 for fælles søgsmål imod EOS ) Idet j... Mehr ansehen
Jeg havde indgået en fordelagtig afdragsordning med Alektum, men min gæld blev overtaget af EOS. Efter at have kontaktet EOS adskillige gange lykkedes det til sidst at få samme fordelagtige vilkår... Mehr ansehen
Jeg undre mig over at et firma som dette er lovligt i Danmark. De lyver opkræver urimelig og uforståelige renter. Man modtager ingen opgørelse alt er skjult og gemt. Når msn henvender sig til dem er d... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
virkelig dårlige medarbejder der på…
virkelig dårlige medarbejder der på ingen måder er villige til at indgå en aftale trods beløbet kun er 53.836,77. tilbød 20.000kr og afdrag på 1000kr månedligt med dette blev afvist da de kunne se jeg havde lavet ny gæld for kort tid siden og de var kun int.i at slæbe mig i fogedretten for at få udlæg i min nye bil. de er så falske og et rigtigt fup firma der kun ude på at prøve at køre en ned og skræmme dem, istedet for at få gælden ud af verden.
BEWARE of this Inkasso company
ERO's forretningsmetoder
Har fået en henvendelse fra ERO vedr. en Hertz billeje fra februar 2019!!! Jeg lejede en bil uden GPS, da jeg bruger mobilen som GPS. Jeg modtog en regning fra Hertz på 120 EU for GPS. Jeg ringede-skrev-ringede til HERTZ, og var af den mening, at sagen var ude af verden. MEEEN nu er der kommet en regning på EOS Solution på 1.436,58 heraf 400 kr. i gebyr. Jeg får simpelthen KVALME over EOS - tænkt at der er nogle der nedværdiger sig til at udskrive den salgs regninger - man kan ikke føle sig stolt over at arbejde i det firma. Der er fuldstændigt lukket af fra argumenter og sund fornuft - på trods af fremsendelse af mailkorrespondance med Herz...USSELT med USSELT på...havde jeg orket havde jeg taget kampen op, men de lever desværre af kundernes magtesløshed....får simpelhen KVALME når jeg læser eller høre om EOS
Det mest korrupte såkaldt inkasso firma…
Det mest korrupte såkaldt inkasso firma jeg nogensinde har snakket med sikke en gang møg firma ja undskyld mig men de er jo slet ikke et inkasso firma det er et Eos Danmark nedkørings firma over for alm mennesker, jeg har været i fogedretten 2019 for en gæld på 40.000kr og jeg får den delt op i to da mig og min x mand ikke er sammen mere og det skal siges vi blev skilt for over 10 år siden ja så kommer der lidt renter fair nok, men jeg tænker 40.000 devideret i 2 det er 20.000kr så er der renter lad os sige 20.000kr fair nok del den i to gælden er så på 30.000kr jeg laver afdrags ordning på 200kr da jeg er igang med mange aftaler, og frem til nu er der så betalt 4800kr
Nu påstår det såkalde Eos Danmark inkasso firma at jeg skylder 89.000kr og jeg har kun betalt 3300kr, det firma har oveni truet med at hvis jeg ikke betaler aftalen ud jamen så kan de bare lægge oveni, hva fan bilder i jer ind, jeg er rasende, jeg skal slet ikke have noget med det FUP FIRMA OG GØRE MERE OVERHOVEDET
Korrupt?
Mistænkelig opbygning af dette firma (Medstiftere/direktører) og til og med dårligt regnskab, hvilket kan virke undrende, når de også administrere Dansk Parkerings service!!!!
EOS burde overveje kundebehandlingskursus for nogle ansatte
EOS Danmark A/S er et inkasso foretagende som IMHO har DK mesterskabet i grov og nedsættende "dialog" med kunder.
Firmaet har sikkert også civiliserede konsulenter men siden changen er at en bestemt kvindelig én tager din sag, anbefaler jeg at du vurderer firmaets evner og opførsel for eksempel her på TrustPilot og for at spare dig selv for grov verbal behandling, prøv at begrænse kommunikationen med EOS for mail eller alm. brevveksling.
Det var vist i børnehave en menneskealder siden, jeg har blevet talt til på denne måde !
Uforståeligt at de retter henvendelse
Der er intet hold i deres påstande.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.