Beställde hundmat. På hemsidan står det leverans 1-4 dagar. Det tog totalt 10 dagar! Sökte efter billigaste pris och fick då upp Djurzoo. 811kr för 11.4 kg Acana adult. Väldigt bra pris!... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Beställde och betalade 27/9 Fortfarande inte fått mina varor eller pengarna återbetalda som jag ville i stället. Har spammat med mail, men givetvis inte fått ngt svar. Nu polisanmäls den som tog emo... Mehr ansehen
Snabba svar från kundservice hjälpsamma och tillmötesgående.
Das haben sich andere Leute angesehen
BLUFF FINNS INGA VAROR
Beställde och betalade 27/9
Fortfarande inte fått mina varor eller pengarna återbetalda som jag ville i stället. Har spammat med mail, men givetvis inte fått ngt svar. Nu polisanmäls den som tog emot swishen och ARN kontaktas.
Ett oseriöst företag som lurar folk på…
Ett oseriöst företag som lurar folk på varor och pengar varnar starkt och använda djurzoo tror inte ens pengarna går till djurzoo utan betalningen går till någon som heter Kevin Ekholm
Besviken kunde
Ett väldigt dåligt företag beställde hundmat den 25 september och inte fått leveransen ännu och nu är det den 12 oktober. Går ej att få tag i företaget det svarar inte på mina mall och telefonnumret blir man kopplad till en telefonsvarare.
Bedrägerivarning
Bedrägerivarning! Såg tyvärr inte övriga omdömen förrän det var för sent. Köpte foder för över 2000 kr, men inget foder har skickats. När jag kontaktade företaget kom först inget svar. När jag skickade igen och meddelade att jag skulle anmäla dem låtsades de att mitt första mail hamnat i skräpkorgen. De skrev att produkterna var slut i lager även om det på hemsidan står fortfarande att varan finns i lager och att återbetalning var gjord och att pengarna skulle vara åter inom 14 dagar. Ingen återbetalning har skett och företaget svarar inte längre. Polisanmälan nästa.
VARNING
VARNING !!!!!!
DET ÄR BEDRÄGERI. DE TAR BETALT OCH SKICKAR INGENTING.
Jag har mejlat dem 4-5 gånger och de svarar inte. Nu är de polisanmälda för bedrägerier.
Verkar ju vara ett bluff företag
Verkar ju vara ett bluff företag, beställde 4/9 dyra saker till min katter, fick bekräftelse email att beställningen var på väg också 4/9, sedan dess har det varit helt tyst. Har mailat både förra v och idag och frågat om min beställning är på väg men får inga svar. Svarar inte företaget är det ju ngt fel det fattar man ju. Enskild firma svårt att kontakta, handla någon annanstans om ni vill ha grejerna...
Did not deliver my hurta sele
Did not deliver my hurta sele, and stopped to answer my emails( what a terrible shop! First, did not deliver in stated 5 working days. Then promised to send to any new desirable date since we were going on vacation for 5 weeks. Promised to send to 2.08, but once I paid Klarna invoice, they stopped to answer my emails. What a terrible experience!
VARNING VARNING VARNING!
Beställde en hundsäng för 1299:- fick aldrig en bekräftelse på beställningen så kontaktade företaget via telefon. Ägaren svarade och lovade att återkomma vilket hon inte gjorde varpå jag mailade istället. Fick till slut som svar att jag skulle få en återbetalning som skulle ta max 14 arbetsdagar. Dessa dagar har nu passerat och jag har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka och hon svarar inte längre. Inget annat än ren bedrägeri, kommer att kräva in pengarna via kronofogden och även anmäla företaget. Ägaren har kanske inte förstått att hon personligen är ansvarig när det är ett enskilt företag.
Suck..
Handla absolut inte här.
VARNING!!
VARNING!!! Oseriösa och bedragare. Beställde hundfoder den 8 juli och har dags datum 17/8 ej fått någon hundmat. Ringt schenker som ej heller fått någon vara av dem som ska sändas till mitt ombud. Ringt c flera men inget svar. Mailat gånger flera men får inte svar. Informerat klarna som pausat betalningen och de kände tydligen til företaget och vet om problemet. Kommer aldrig handla här mer.
Fel vara
Fick fel vara, som kostar en tiondel av varan jag hade beställt.
Svarar inte på telefon.
Beställ nån annanstans
Beställde en produkt, fick svar att den skulle packas. Hör inget på 10 dar efter det och vill inte vänta längre så jag mailar till dem för att makulera ordern. Får inget svar! Mailar igen efter ytterligare en vecka och lyckas då få kontakt. Skämmes!
Leverans tar över 14+ dagar
Leverans tar över 14+ dagar trots att de lovar att leverera mycket snabbare. Oseriösa. Om ni kan välj ett annat företag.
Oseriöst! Oprofessionellt!
Beställde 2st Acana large breed 17kg 1 juli. Det tog över en vecka innan jag fick spårningslänken. Då står det fel ombud som mottagare. Mailat direkt utan svar. Sedan ringt, fått besked av Nellie att Schenker har ändrat mottagarombud. Paketen hamnade ändå fel ca 10 mils omväg för mig. Då hänvisade hon till mailen där någon svarade att jag skulle betala för att de ska ändra ombud hos Schenker. Man påstod också att jag har beställt till fel ombud trots att jag bifogat orderbekräftelsen där rätt ombud står. Jag önskade häva köpet eller få paketen kostnadsfritt till mitt ombud som jag valt vid beställning. Man påstår att man inte kan betala returfrakt för att återta paketen eftersom det inte är lönsamt. Nu har det gått ytterligare en vecka och paketen går snart i retur. Då blir jag debiterad en avgift av Schenker som Djurzoo vägrar betala. Jag hade tyvärr redan betalat hundmaten vid beställning så jag kan inte bestrida någon faktura. Djurzoo svarar inte längre. Idag åkte jag 10 mil och hämtade paketen för att slippa ha mer med företaget att göra. Betvivlar att jag skulle få några pengar tillbaka när maten gick i retur. Beställde 1/7 och fick alltså hämta på fel ombud idag 26/7. Helt orimligt!
Dessutom var emballaget tunn plastpåse runt hundmatsäcken. Ena säcken var trasig och oklart hur mycket av hundmaten som runnit ut.
Beställde en säck hundmat 9juli och…
Beställde en säck hundmat 9juli och idag är det 25juli och dom har fortfarande inte skickat nån mat. Har pausat betalningen hos klarna och beställt mat från vetzoo istället. Där brukar det ta 3-4dagar så har man säcken. Så har ni bråttom så är detta inge ställe att rekomendera. Och verkar som att detta är ett problem som drabbar alla som beställer om man kollar recensionerna. Skulle kollat det innan jag la beställningen
Beställde Acana hundmat den 8 juli
Beställde Acana hundmat den 8 juli. Efter det har det inte hänt någonting. Har mailat deras "kundservice" men får ingen återkoppling. Uppenbarligen bedrägeri så polisanmäler imorgon och kontaktar min kortutgivare. Man blir så trött på dessa idioter...
Varning!!
Varning!!! Beställde för flera veckor sedan och fortfarande ingen leverans. Svarar inte på mejl eller telefon. Fått spårningsnummer men där händer precis ingenting.
VARNING! BLUFF FÖRETAG!
Skulle beställa mat till hunden och hittade djurzoo. Beställd men magkänslan sa att detta inte inte stämde OCH vad jag hade rätt!
Jag ville anullera köpet dagen efter då jag inte fått levernasbekräftelse från schenker vilket för övrigt betyder att man inte ens har börjat hantera varuhantering eller skrivit ut fraktettiketter (jobbar själv med e-handel) så kan lagar regler m.m inom lager och e-handel.
Vad får jag för svar? Att jag ska betala 99 kronor för att ägaren måste betala personal, hanteringkostnad och fraktettiket för att jag anullerat!????
Dåligt bemötande av tjejen som är ägare, dryg och oproffsig.
KÖP INTE FRÅN DETTA STÄLLE!
Anmält företaget uppmanar fler att göra samma
Bedrägeri
Jag beställde en vara för 10 dagar sen. Stod "blixt snabb leverans" så räknade med att få den inom ca 3 dagar. Hördes inget om den efter 9 dagar så jag mailade att jag ville avbryta beställningen. Fick svar på mailet och jag var tydlig med att jag avbröt den. Ändå skickade dom varan som jag inte ville ha och hade avbrutit. 1-2 dagar före. Svarar sedan varken på mail eller telefonsamtal..
Snabba svar från kundservice hjälpsamma…
Snabba svar från kundservice hjälpsamma och tillmötesgående.
10 dagar, istället för 1-4 dagar
Beställde hundmat.
På hemsidan står det leverans 1-4 dagar. Det tog totalt 10 dagar!
Hade jag vetat att det skulle ta 10 dagar att få maten hade jag valt dyrare men snabbare alternativ eftersom hundmaten hemma började ta slut.
Hundmatens emballage bestod av en plastpåse. Jag hade personligen föredragit en papperskartong.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.