Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde 2st gitarrer efter samtal med kundservice. Fick jättebra respons och service. Välpackat och fick paketet inom angivet datum. Hade vant mig vid att behöva vänta APlänge som vänsterhänt genom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte en Fiio Mp3 spelare och allt fungerade bra. Har skickat en fråga i kväll till supporten men löste problemet via en grupp på facebook. Så jag har bara beställt och betalat. Har inte haft några... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Paketet aviserades inte varken på SMS/mail/i Postnordappen, och de stjäl 320kr från alla kunder där leveransen går fel/inte plockas ut. Handlat från DJservice många gånger under åren, aldrig igen.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beställde en Pioneer DDJ-400 och fick det levererat av DHL, vid ankomst påpekade den trevliga tjejen vid ombudet (ICA) att jag borde ringa DHL för att anmäla trasig leverans... Hon skojade inte, d... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lång leveranstid

Dubbla leveranstiden än vad som fanns angivet på sidan. Fick ingen förklaring till varför.

22. Mai 2022

Antwort von DJ Service

Tack för ditt omdöme. Tråkigt att höra att leveransen tog längre tid än angivet.
Vi försöker alltid att ange leveranstiderna på hemsidan så korrekt vi bara kan.
Ibland går det snabbare och ibland kan det tyvärr ta lite längre tid, vilket vi också anger på hemsidan.
Om du hör av dig till oss på info@djservice.se så kollar vi gärna upp vad som ställde till det med just din order.

Mycket långsamma leveranser

Mycket långsamma leveranser och en kundtjänst som inte är särskilt tillmötesgående. Jag beställde en vara från Thomann samma dag, de levererar sina varor från Tyskland och var trots det mycket snabbare än Djservice som skickar inom landet. Jag valde hemleverans, vilket tydligen försenar beställningen, och när jag sedan skulle undersöka möjligheten att i stället hämta ut paketet och få det lite snabbare stod det att det fanns att hämta hos ett DHL-ombud 3 mil bort i stället för mitt närmaste (2 km bort). Och om du inte hämtar ut paketet så debiteras du hela _340_ kr av Djservice. Blir inga fler beställningar här.

4. Mai 2022

Antwort von DJ Service

Tack för ditt omdöme. Det är självklart tråkigt att du är missnöjd och det tar vi självklart till oss. Vi försöker alltid ange leveranstiden så korrekt vi bara kan på våran hemsida. I ditt fall så var leveranstiden 2-7 dagar då varan fanns på externt lager. Den skickades från oss den 4:e dagen och borde egentligen ha varit framme på den 5:e eller 6:e, men vi kan se att paketet blivit försenad hos DHL. Vi skall självklart ta upp detta med DHL för att försöka reda ut vad som hänt. Vi ber självklart om ursäkt att det tog lång tid.

Bästa

Oj, kan inte bli bättre än detta. Snabb leverans, rätt produkt, bra packat. Inga som helst problem. Många ++++

30. April 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, trevlig personal och gick bra att göra retur.

24. April 2022

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inga problem och snabb leverans!

Beställde ett digitalpiano tisdag kväll och hämtade ut det på torsdag EM. Rätt grejer och snabb leverans, kan absolut bli fler köp i framtiden!

18. April 2022

Sämre kundupplevelse finns ej

Sämre kundupplevelse får man nog leta efter. Skickar fel produkt till mig o jag fick själv stå för frakten tillbaka. Men det stannar inte där, djservice hämtar inte ut paketet trots att postnord menar att man skickat två aviseringar. Så då får jag stå för en straffavgift plus frakt tillbaka igen. Nu anser jag att postnord tabbade sig lika hårt som djservice men spelar mindre roll. 390kr kostade det mig att skicka tillbaka en felaktig vara. Inga stora summor men hur absurt är inte det?

Rekommenderar ingen att handla från djservice. Har redan fått ett par bekanta att avstå från att beställa från dem. Känns som riktiga skojare och fattar inte hur de kan fortsätta vara verksamma.

23. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köp INTE från detta företag DJ Service. Passa er!

Passa er för detta företag DJ Service,
djservice.se, Sveavägen 139 Stockholm.
Dom gör allt för att lura kunderna. Och dom är inte service minded överhuvudtaget.

Köpte julklapp hörlurar på CDON i november för att vara säker på att dom kom fram till jul, och för att vara säker på att dom inte tog slut.
Det var DJ service som tydligen levererade hörlurarna.
Det stod ingenstans att man inte kunde returnera direkt efter jul. Inte ens på orderbekräftelsen man fick via mail.

Den 25/12 , efter jul, så ville vi returnera dessa hörlurar.
Men NU säger DJ Service att det minsann inte går. Man kan bara returnera i 14 dagar!
I julklappstider!?

Hur ska man kunna returnera en julklapp innan jul…..!!??

Köp från konkurrent istället.

26. Dezember 2021

Antwort von DJ Service

Vi välkomnar omdömen vare sig de är bra eller dåliga då det är något man lära sig av. I ditt fall så har du köpt en produkt hos CDON (och godkänt deras villkor) men skrivit ett omdöme hos DJSERVICE. Det är även till CDON du betalt din beställning.

Att du ville ha 60 dagars öppet köp även fast de har 14 dagar är ju självklart tråkigt, men det står klart och tydligt i deras villkor. Det är även skrivet på den följesedel som medföljer din order för att förtydliga ytterligare.

Om du kontaktar CDON, vilket borde ha varit det ställe där du lagt ditt omdöme, så kanske du kan påverka så att de kan förtydliga deras villkor ännu mer.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kom hem med en produkt som var defekt

Kom hem med en produkt som var defekt. Hörde av mig omgående. Otroligt långsam svarstid. Jag vill häva köpet men som det ser ut nu så verkar det som jag behöver gå via konsumentverket om jag ska få mina pengar tillbaka…

9. Dezember 2021

All went well

All went well
Order came in, everything is fine.
Reasonable shipping time, I'm pretty happy :)
Not sure what the bad reviews are for, I had zero issues.

29. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr