Onprofessioneel
Ontzettend onbeleefd toen eruit kwam dat het niet meer mogelijk was. Na weken lang gewacht te hebben op steeds nieuwe documenten. Erg onprofessioneel
Geld lenen regelt u geheel online. Bekijk de lage rentes van ons doorlopend krediet en onze persoonlijke lening. Direct online een offerte aanvragen.
Wat een gedoe, 3 weken lang te horen krijgen dat de lening nog niet gegeven kon worden, extra documenten nodig, bewijzen dat ik een regeling heb terwijl ik bezwaar heb ingediend op een groot, onterecht bedrag. En de regeling die ik heb, moet ik laten zien wat er nu open staat.das makkelijk als je een regeling hebt met de belastingdienst, en je snel geld nodig hebt omdat je auto ingestort is en je nu meer reistijd hebt naar werk. En uiteindelijk een offerte voor een lager leenbedrag krijgen. En hun mail om een review achter te laten werk niet eens de link om daadwerkelijk een review achter te laten. Ze weten wel hoe slecht ze bezig zijn. En ja, ze werken met het zelfde systeem als lender en spender, dus mijn tip: Hier geen lening afsluiten!
Partijen als lender en spender hebben betere reviews en veel betere service.
Nog nooit zo snel geholpen, 24 november een lening aangevraagd 26 november stond het al op mijn rekening
Wat een ongelofelijk SLECHT bedrijf is dit. Onvriendelijk en totaal niet meedenkend met de klant...
Een aanvraag waarbij ze minimaal 10 dagen voor nodig hebben???
En van allerlei vragen waar je van denkt...he? Hoe kan dit?? !!! DRAMA !!!
Klantenservice zit je tot 45 minuten in de wacht. Blijf hier ver vandaan!!!
Scheelt je frustratie.
Meteen de aanvraag geannuleerd.
Binnen 24 uur had ik ergens anders wel mijn lening.
Offerte aangevraagd, snel binnen gekregen en ook meteen alles aangeleverd. Nadat je alles heb aangeleverd krijg je een mail met een link naar hoe de lang de aanvraag duurt. Tot mijn verbazing was dit 14 werkdagen! Toch maar gewacht en na drie weken maar is gebeld. Hele onvriendelijke medewerkers die heel bot en kortaf doen. Ze gaven aan dat het nog 2-3 werkdagen zou duren. Sorry maar als ik 3 weken wacht en zo wordt behandeld hoeft het voor mij niet. Gelijk de aanvraag geannuleerd. Ik zou iedereen ook afraden om hier zaken mee te doen.
Niet eens aan beginnen. Je wordt überhaupt niet serieus genomen. Waardeloze dienstverlening.
Hallo.
Directa.nl belooft correct te handelen maar blijft steeds documenten vragen en ondertekenen ook al is dat al gedaan .Toen de vraag kwam om beide te tekenen mijn echtgenoot en ik ging het niet meer door omdat mijn echtgenote al jaren in een verpleeghuis woont en mijn machtiging om voor haar te tekenen is niet voldoende wel heb ik een hypotheek klaar gekregen met de machtiging. Rara hoe kan dit!!!