Wat een fijn bedrijf Vrijdags besteld en de volgende dag album huis zodat we meteen aan de klus konden beginnen. We werden netjes op de hoogte gehouden van de tijd van aankomst en alles werd keuri... Mehr ansehen
I.v.m. onze verbouwing hadden wij snel een binnendeurkozijn en deur nodig. Hierbij via whatsapp in de avond een bericht achtergelaten, die dezelfde avond al beantwoord werd! Hiermee konden wij snel sc... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Direct Bouwen – Jouw groothandel in bouwmaterialen. Bij Direct Bouwen weten we hoe essentieel snelle en betrouwbare leveringen zijn voor ieder bouwproject – groot of klein. Als gespecialiseerde groothandel bieden wij een breed assortiment aan bouwmaterialen: van hout en plaatmateriaal tot isolatie, ijzerwaren en funderingsmateriaal. Dankzij onze strategisch verdeelde loodsen door het land maken wij iets mogelijk wat andere bouwmarkten niet kunnen: echte spoedleveringen. Een offerte aanvragen? Dat doe je eenvoudig via onze website. Of neem contact op via telefoon, e-mail of onze handige WhatsApp-service. Binnen no-time ontvang je een scherpe prijs, zodat je direct kunt vergelijken en bestellen. Direct Bouwen – sneller, slimmer, direct geregeld
Erg tevreden
Erg tevreden! Besteld en dezelfde dag geleverd. Bedankt Gudo!
Echt een aanrader!
Echt een aanrader!
Fijn contact gehad.
Ze helpen daar waar ze kunnen.
De jongens die de levering kwamen brengen waren vriendelijk. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Nette club
Nette club. Een vensterbank besteld van 4 meter. Voor het huis afgeleverd, duidelijke communicatie en ik wist van te voren waar ik aan toe was.
Wat een fijn bedrijf
Wat een fijn bedrijf
We werden netjes op de hoogte gehouden van de tijd van aankomst en alles werd keurig gelost op locatie
Op naar de volgende bestelling
Super aardige contactpersoon goede…
Super aardige contactpersoon goede uitleg en supersnelle spoedlevering!
Echt een aanrader voor iedereen
Super service
Super service. Via whatsapp duidelijk bericht over levering omdat wij de aankoop snel nodig hadden. Ze waren heel duidelijk en op de dag zelf kregen we netjes een bericht met exacte levertijd. Daarna belde ze bij levering bij de zaak opnieuw met ons, omdat we er zelf niet waren. En ze leverde het binnen op de juiste plek. Erg blij mee dus! Gaan we vaker doen!
Goede klantenservice en levering
Goede klantenservice en levering
Had snel materialen nodig
Had snel materialen nodig en door een feestdag was dit allemaal erg krap. Meeste partijen geven aan binnen 2-7 dagen.
Even geappt in de avond en binnen 5 minuten antwoord terug.
Geen probleem kon gewoon geleverd worden de volgende werkdag.
Echt super.
Ook netjes via de app op de hoogte gehouden wanneer ze zouden komen.
Kortom perfect geregeld
Helpful and quick
Helpful and quick - delivery was made the next day and they were able to help with substitutions where the original product was not immediately available. good communication, also in English.
Goede communicatie en snelle service
Heel goed in de communicatie en goed meedenken en snelle service
Grote voorraad materialen
Grote voorraad materialen. Nadat is de bestelling had geplaatst werd ik gebeld om de bestelling door te nemen en tevens te overleggen voor de levering. Voor de levering kreeg ik nog netjes een app met een indicatie en op de dag zelf, werd ik gebeld om de exacte tijd door te geven. Materialen netjes verpakt en op locatie gelost. Tot service en als ik weer wat nodig heb, ga ik zeker weer bij hun bestellen.
Super snelle en goede service
Vandaag de bestelling van Direct Bouwen binnen gekregen.
Alles netjes verpakt en super snel geleverd. Dat tegen een concurrerende prijs.
Volgende keer denken we weer aan jullie.
Tnx voor de snelle en super goede service.
Top service met prijskaartje
Snel geholpen door team van direct bouwen. Spoedoedlevering 150€ is geen grap - maar ze staan er wel binnen 3 uurtjes. Top service.
Duidelijke communicatie
Duidelijke communicatie, goede levering, prachtige kwaliteit
Besteld zelfde dag geleverd top!
Top ervaring
Goede, snelle en duidelijke communicatie. Vriendelijke medewerkers bij levering! Goede kwaliteit en snelle levering. Helemaal top.
Geweldige dienst
Geweldige dienst en altijd consistent. Combineer dat met een uitstekend product en je hebt een echte winnaarsformule. Ik zal hier zeker en vast opnieuw bestellen.
Uitstekende service!
Snel geleverd, goed gecommuniceerd, compleet, zeer behulpzaam alle materiaal binnen gebracht. Helemaal goed!
Snel besteld, afspraken die nagekomen worden
Nadat ik een bestelling geplaatst had, werd ik vrij vlot gebeld door Gudo. We namen kort de bestelling en de leverdag door. Later wilde ik toch iets wijzigen. Ik stuurde in de avond een appje en ik kreeg gelijk bericht terug dat het geregeld werd. De wijziging was ook goed doorgekomen. De afgesproken aflevertijd werd netjes nagekomen en alles werd netjes binnenin de garage gezet. Zo goed geholpen en fijn contact. Daar hou ik van. Iemand die afspraken nakomt en zorgt dat je bouwproject geen vertraging op loopt. Voor herhaling vatbaar!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.