Samuel er en ægte vinder. Ung, dedikeret og dygtig. Super service, gode tilbud, mesterlig kommunikation og en abonnementsservice, der bare spiller maksimalt. Kan ikke anbefale ham og DSH nok 💪🏼🏆
Kære Samuel, Tusind tak for det flotte arbejde på vores terrasse. Vi er vildt imponerede over hele forløbet. Positiv og tydelig kommunikation. Alt er gået 100% efter aftalen, og der er ingen tvivl... Mehr ansehen
Vores gamle og medtagne fliser fik nyt liv og står så flot. Din Service Hjælp er 100% pålidelige og udfører arbejdet til topkarakter. Fem fede stjerner fra mig - og mine varmeste anbefalinger af firma... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
"Har du brug for fliserensning, algebehandling, facaderens eller noget helt fjerde? Hos DSH har vi erfaringen og redskaberne til at klare enhver højtryksopgave – gør noget godt for din ejendom, og kontakt os i dag!"
Sværtegade 5, 1118, København, Dänemark
- kontakt@dinservicehjaelp.dk
- dinservicehjaelp.dk
Kæmpe anbefaling
Hej Samuel
Hej Samuel
Dejligt med en glad og smilende ung mand der virkeligt har gjort et flot stykke arbejde.Vil varmt anbefale dig
Bjørnsvej 4
Høj kvalitet!
Samuel udfører et mega flot stykke arbejde også er han dygtig og god til at kommunikere inden og efter udførelsen og er et behageligt menneske. Anbefaler hans arbejde til alle 👌 Tusind tak Samuel!
Flot resultat!
Kære Samuel,
Tusind tak for det flotte arbejde på vores terrasse.
Vi er vildt imponerede over hele forløbet. Positiv og tydelig kommunikation. Alt er gået 100% efter aftalen, og der er ingen tvivl om at vi vil anbefale jer til naboer, venner og familie. Samt at vi vil bruge jer igen til andre opgaver.
Dejligt at kunne nyde vores flotte “nye terrasse” allerede her i påskedagene.
Bedste fliserens jeg har fået
Bedste fliserens jeg har fået, jeg har efterhånden haft en del ude og rense mine fliser, og har aldrig kunne se den store effekt, men efter Din service hjælp har været forbi har jeg virkelig kunne se en forskel, som jeg forstår så det helt sikkert en kæmpe anbefaling herfra til andre der skal have renset fliser
Det var en klasse oplevelse
Det var en klasse oplevelse!
Samuel som var ejeren var selv ude for at måle op, han kom med råd og vejledning og fik forventningsafstem for hvordan resultatet ville se ud efter behandling.
Service, behandling og pris var i top!
Super godt arbejde
Super godt arbejde, ingen glemte hjørner, fliserne er blevet rigtigt flotte. Meget fin service og god kundebetjening. Klart anbefales😊
220 m2 flerfarvede fliser som nye
Folkene var gode til at passe på omgivelserne, som udestue, varmepumpe, osv.
Det var meget overraskende at de 18 år gamle fliser fremstod som dengang de blev købt.
Flinke unge mennesker som kan anbefales.
De gamle misfarvede fliser blev SÅ flotte
Vores gamle og medtagne fliser fik nyt liv og står så flot. Din Service Hjælp er 100% pålidelige og udfører arbejdet til topkarakter. Fem fede stjerner fra mig - og mine varmeste anbefalinger af firmaet
Fantastisk stykke Arb
Fantastisk stykke Arb, søde mennesker og alle aftaler blev overholdt. Stor anbefaling herfra
Høj kvalitet!
Samuel repræsenterer alt vi som privat forbrugere ønsker os af en virksomhed; 1. Ejeren kommer selv og udfører arbejdet som om det var hans egne fliser, han er dedikeret, dygtig til sit fag, god til at kommunikere inden og efter udførelsen og er et behageligt menneske. Anbefaler hans arbejde til alle jeg kan komme til! Tak Samuel!
Super service og resultat👌
Super service og resultat👌 Helt sikkert, at vi bruger din service hjælp igen.
Mega god service og de levere et flot…
Mega god service og de levere et flot stykke arbejde. Nemme at komme i kontakt med og super flinke!
Very happy with the results
Very happy with the results. Super efficient and very service minded service.
Super recommended.
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra. Mega god service, rigtig godt arbejde og rigtig søde og venlige. Vi er flere rækkehuse der fik renset fliser og vægge. Alle er super tilfredse. 🤩
Jeg har fået renset 120 kvm2 fliser af…
Jeg har fået renset 120 kvm2 fliser af Samuel og resultatet er blevet kniv skarpt! God service hele vejen igennem. - Kan klart anbefales herfra
Her får du et godt stykke arbejde
Her får du et godt stykke arbejde, til overkommelige priser. De leverede en fremragende service og efterlod mine fliser som nye.
Fantastisk service
Fantastisk service! Din Service Hjælp var punktligt og gjorde et fremragende arbejde med at rense mit tag. Jeg kan varmt anbefale dem for deres professionalisme og kvalitetsarbejde.
Rigtig lækkert at komme hjem til en…
Rigtig lækkert at komme hjem til en renset terrasse og rene fliser. Gutterne fra din service hjælp havde været forbi, mens at jeg var på arbejde. Da jeg kom hjem, var hele opgaven klaret. Jeg nåede ikke engang at takke dem for det gode arbejde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.