Jeg kan ikke klage over selve jeres legeland i Ishøj, ej heller ikke jeres mad. Men det trækker så meget ned at jeres toiletter er så klamme og beskidte, selv når man henvender sig til jeres persona... Mehr ansehen
Jeg så at lederen i dino land i ishøj lavede min mad lige efter hun havde pillet næse uden at have vasket hænder eller brugt hansker. mAden var også mega kold og uden nogen smag. Der var ikke noget sa... Mehr ansehen
Dinos Legeland, Ishøj kan meget. Børnene elsker det, de er underholdt i timevis og man må medbringe mad. Men hold da op, hvor er der møgbeskidt. Det kan gå an i legeområderne, men cafe-området, og is... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Bare tusinde tak for jeres indsats
Det er meget blandede anmeldelser der kommer herinde. Men. .. nu har jeg tilbragt endnu en dag i Dinos, medbragt mand, 3 børn, snacks og en god portion optimisme. I et legeland der var fyldt til randen med børnefødselsdage, og enormt mange forældre og virkelig begejstrede børn. Der var pænt, rent og dejlig varmt da vi kom (en time efter åbning) og der var løbende rengøring imens vi var der.
Vi købte også frokost. Og Ja, det kostede penge, men faktisk ikke mere end når vi svinger forbi et hvilket som helst andet fast food sted.
Personalet var både venlige og servicemindede, på trods af de insisterende klokke ringninger fra VOKSNE der mente at det bestemt var deres tur lige NU og at det der tålmodighed og kø kultur ikke var på programmet.
Eneste minus jeg havde for besøget, var de mængder af affald der var efterladt ved siden af og oven på skraldespandene. Af voksne... Der ikke lige orkede at klappe de mange papkasser fra deres medbragte caprisonne sammen, eller måske lige presse deres skrald ned, eller måske endda bruge et øjeblik på at læse de meget udførlige sorterings skilte påsat skraldespandene.
Så når nu vi brokker os, så er det sommetider en fin ide at vi som voksne ansvarlige og forbilledlige mennesker kigger på os selv og vores egen adfærd!!!
Tak til jer i Dinos der endnu engang gav vores unger en skøn dag. I fortjener en medalje så stor for jeres arbejde og tålmodighed. Personligt ville jeg sige op efter få timer i ren frustration 😂
Smil og nyd jeres besøg. Det er glæden i børnenes øjne vi måler oplevelsen på.
Klamme toiletter
Jeg kan ikke klage over selve jeres legeland i Ishøj, ej heller ikke jeres mad.
Men det trækker så meget ned at jeres toiletter er så klamme og beskidte, selv når man henvender sig til jeres personale omkring dette sker der ikke noget. Kan også læse andres anmeldelser at det går igen, så det ser desværre ikke ud til at I rigtig gider gøre noget ved det desværre.
Igen i år har jeg holdt min fødselsdag…
Igen i år har jeg holdt min fødselsdag for børn og børnebørn i Dinos legeland i Ishøj og vi har nydt det i fulde drag. Super imødekommende personale både i telefonen før og da vi ankom. Vi havde desværre et par afbud pga. af sygdom men det blev trukket fra. Fint og tilpas mad og vi kommer igen til næste år.
PAS PÅ
Modig og stolt som Kristoffer Columbus
Styrer Hans Peter sin båd
Og fra hans plads i den nymodens skumbus
Lyder der følgende råd:
"Lad vær med at kysse Kaptajnen
Om så det er aldrig så sundt"
Og gør man det alligevel
Så vender båden rundt
For det en gummibåd kun for ham og mig
Den har hverken sejl eller motor ombord
Hva' sku' man dog bruge det til?
Næ er man forelsket er drivkraften stor
Man når nok det man vil
For det en gummibåd kun for ham og mig
Søstøvler kikkert og skæg og det hele
Jo min Hans-Peter er flot!
Bare til søs uden sikkerhedssele
Herregud vand er kun vådt
Og skulle det ske vi punkterer
Det tager vi med knusende ro
For cykelpumpen har vi med
Og en to tre værsgo'!
For det en gummibåd kun for ham og mig
Vi har kommet i Dino’s Legeland i flere…
Vi har kommet i Dino’s Legeland i flere år, særligt i afdelingen i Ishøj. Desværre er der meget beskidt og ulækkert overalt – også ved deres toiletter og inde i selve legelandet.
Vi har gennem flere år gjort dem opmærksomme på problemet og bedt dem om at sætte mere fokus på rengøringen, men der bliver ikke gjort noget ved det, og de virker fuldstændig ligeglade.
Imødekommende medarbejder.
Ørestad - virkelig god oplevelse
Vi havde en virkelig god oplevelse, selvom der kun stod en ung fyr i kassen til en lang kø. Han gjorde sit bedste for at være nærværende og imødekommende over for mine børns begejstring. Rengøringen er ikke helt i top, men så snart man henvender sig til personalet og beder om at få et bord tørret af, kommer de med det samme og klarer det imellem opgaverne.
Tja, øv..
Dino Ishøj.
Tja, 2 stjerner, men kun kun fordi det var en meget kontrastfyldt oplevelse, der kunne være flere stjerner..
Man skal tage skoene af og være på området på strømpesokker, og der var fodkoldt. Børnene havde en fest og var ligeglade, vi voksne i fødselsselskabet ærgede os over at vi ikke var blevet varskoet om lige netop den detalje, for så kunne vi have taget indesko med. Fodkoldt, øv.
Toiletterne var gyselige, håndpapir holderen virkede ikke, og der var ikke toiletpapir i holderen på væggen som ellers rummer 2 ruller. Den var tom.
Så hvor al det papir som flød på gulvet egentlig kom fra ved jeg ikke.
Og helt ærligt; der er sne udenfor, og det har der været i et par dage. Alligevel kan i ikke finde ud af at holde velkomstrummet fri for sjap, det kan altså de institutioner som børnene er i til daglig.
Ærgerligt at jeg ikke kan vedhæfte billeder.
Rengøring
Emne: Meget alvorlig klage over uhygiejniske forhold – Dinos Legeland Ørestaden, København S
Kære Dinos Legeland Ørestaden, København S
Jeg skriver for at klage over de helt uacceptable forhold, vi oplevede ved vores seneste besøg hos jer i Ørestaden.
Allerede lige efter åbningstid var jeres spiseområde stærkt beskidt. Der lå madrester på borde og gulve, stolene var snavsede, og området bar tydeligt præg af, at der ikke var gjort rent inden åbning. Det er uacceptabelt — især et sted, der henvender sig til børnefamilier, og hvor hygiejne burde være en grundlæggende forudsætning.
Når man betaler en høj entrépris for at komme ind, forventer man med rette, at faciliteterne er rene, sikre og i ordentlig stand. Det var de ikke.
Først omkring to timer efter åbningstid kom der en meget ung medarbejder med en lille kost, en klud og en sprayflaske og forsøgte at gøre rent. Det var åbenlyst utilstrækkeligt i forhold til omfanget af snavs, og det fremstod uprofessionelt og dårligt planlagt.
Derudover var selve metoden direkte uforsvarlig. Medarbejderen stod og sprayede rengøringsmidler midt blandt gæster og børn, hvilket indebærer risiko for indånding af kemikalier og kontakt med hud og øjne. Det er i strid med almindelige arbejdsmiljø- og sikkerhedsprincipper og giver indtryk af manglende ansvar for både medarbejdere og gæster.
Som om dette ikke var nok, var jeres toiletter så beskidte, at havde Fødevarestyrelsen været forbi, er jeg ikke i tvivl om, at I ville have fået en sur smiley. Det er ganske enkelt uværdigt for et sted, der modtager så mange børn og familier dagligt.
Det samlede indtryk var, at rengøring og hygiejne ikke prioriteres hos jer — på trods af at I tager en høj pris for adgang. Det er ikke acceptabelt.
Jeg forventer, at I tager denne klage alvorligt, forholder jer konkret til kritikken og sikrer, at både rengøringsniveau, arbejdsgange og ansvar bringes i orden fremover.
Virkeligt god service
Virkeligt god service
Og super søde personale.
Børne har været virligt glad, at lege i dinos legeland ishøj. Det er første gang, vi har været her, og er vitkligt glad for stedet.
Imødekommende og venligt personale, god stemning i lidt fødselsdags kaos ;-)
Har holdt fødselsdag for min datter i dag, der var lidt mange fødselsdage samtidig, og lidt rigeligt med gæster ved nabobordet, men samlet set var det en succes. Glade børn, fair pris. Vi fik bordet før tid, venligt, imødekommende og smilende personale, trods travlhed. Vi havde selv mad og drikke med, hvilket er rart at man kan det.
Jakob i Dinoland er virkelig sød
Jakob i Dinoland er virkelig sød, serviceminded og meget imødekommende. Jeg elsker at være der med mit barnebarn ( var der i går i 6 timer ) - men der mangler virkelig udluftning og åh altså: toiletterne er meget beskidte - gulv - toilet osv. Det er SÅ SKØNT at der ikke er musik 😀😀😀.
er totalt i chok
er totalt i chok
det var min var min fødselsdag, og jeg havde besluttet mig for at det ville være hyggeligt at mig og min kæreste tog i dinos legeland. vi kommer ind mig og ham, og spørg om 2 én dags billeter, ham der står og betjener er ikke meget ældre end os, han spørg hvor gammel vi er, vi er 16 og 17. han siger at han lige skal spørger en om vi må. han kommer tilbage og siger at vi de ikke er sikker på vi må, fordi vi ville gøre børnene fortræd.
ved ikke om det er mig der syntes dette er mærkeligt at sige sådan noget, selvfølig skal man vel tage hensyn for børnene men det er stadig noget mærkeligt at sige. selvfølig ville vi ikke gøre nogen ondt. det kunne bare have været en sjov ide at tage i legeland med min kæreste
Vi valgte ligesom resten af Danmark
Vi valgte ligesom resten af Danmark, at tage derind på sommerens mest regnfulde dag. Legelandet var proppet med mennesker, alle borde var optaget og vi skulle sidde meget langt væk med vores købte mad.
Indeklimaet er fuldstændig ulideligt, det var så varmt at man nærmest blev dårlig når man legede rundt. Vi stod i kø i 40 min til at købe vand. Efter 1 time ville vi så have mad, der stod vi igen i kø i 40 min og fik at vide ved kassen at der var 1 times ventetid på mad. Der var 1 kasse åben til så mange mennesker. Synes ikke legelandet kunne rumme alle de mennesker de havde lukket ind, og efter små 4 timer gav vi op og gik hjem med en dårlig oplevelse. Kommer ikke igen.
Jeg kan rigtig godt li Dinos Legeland…
Jeg kan rigtig godt li Dinos Legeland på mange områder, men der er altså også nogle ting som bare skal rettes op på!
1: det er fedt at man må ta egen mad og drikke med👍
2: i har mange ting man kan👍
3: Jeres TOILETTER er simpelthen for klamme! Jeg ved godt at det koster mange penge at holde sådan et sted åbent, men med de priser, må der simpelthen være råd til at få opgraderet jeres toiletter!
4: opdater jeres pusle områder på ALLE toiletter. Det er et sted for børn, så skal det bare være i orden.
5: Med de priser i har, så skal maden bare være i orden! Lige meget om man er underbemandet, 20 år eller 30.
Måske ha nogle automater med koldt vand, man kan ta af gratis. Det dør i ikke af.
6: Lidt andet udvalg af slik, så der lidt flere aldersgrupper der kan købe guf.
3 stjerner, fordi det er godt men i kan sagtens gøre det bedre! 👍✌️
Forfærdeligt.
Forfærdeligt.
Surt personale og nedslidt. Værst er dog luftkvalitet, man bliver decideret dårlig, hold jeg væk.
Mangler aircondition . Er ulideligt varmt og fugtigt og man har en fornemmelse af også iltfattigt. Det sætter personalet i pernibel situation da vi er flere der klager samtidig
Ekstrem dårlig luftkvalitet og personalet vil ikke lukke vinduerne op da det ellers regner ind. Der mangler i den grad aircondition...det er ikke kun om sommeren problemet er.
Fredericia Dinoland.
Fredericia Dinoland.
Vi var i dag for 4 gang på besøg hos jer sammen med børn og børnebørn..
altid en fornøjelse at være hos jer.
Dejligt at man selv må have forplejning men.
Kommer helt sikkert igen mange gange.
Manager Ishøj skræmte min børn. Hun var sur 😳
Forfærdelig behandling
Jeg plejer går til dinoslegland tit men efter i dag så tvivler jeg på jeg gider tager min børn der.
Mig og mine 2 børn var på vej ud og men børnen skulle lige have en is til bilen
Men en som jeg fandt ud af er åbenbare manager stopper mig rigtig irrerteret og siger jeg skal have strømper på
Jeg siger jeg er på vej ud med mine børn og har lige taget den af fordi den blev våde og leger alligevel ikke længere
Så gentager hun igen uden at lytte hvad jeg sagde at jeg skal købe strømper
Jeg siger nej jeg køber ikke strømper for jeg går lige om lidt og det er mens at mine børn venter på deres is men jeg får ikke lov til at betale og hun bliver ved med at sige jeg skal ud nu og hun var rigtig sur .
Det er virkelig ikke i orden den opførsel og slet ikke foren mine børn som blev bange af den måde hun var på . Jeg blev nød til at gentage mig 2 gang igen og sige vi går nu for hun stopper og ikke genere mine børn . Så står hun der og kigger og jeg blev meget stresset over situationen og glemt min trøj for jeg skulle bare ud og mine børn ikke opleve en og en gang den opførsel .
Jeg synes det er slet ikke i orden
Folk kommer for at hygge sige med sine børn men hun ødelagt alle oplevelsen for mine børn .
Hun kunne jo bare sige det med respekt og Sille og roligt
Kommer ikke tilbage til dinolegeland igen
Jeg syntes godt om legelandet det var…
Jeg syntes godt om legelandet det var stort og godt vores børn hyggede sig. Men maden var ikke særligt godt , halv fordærvet kød som smagte mærkeligt. Og intet smag havde. Pomfritterne var slatne og var ikke smagt til. Jeg fik ondt i maven efter en time vi havde spist jeres oksekød burgere. I Ishøj. Få styr på jeres fødevare og nogle der ved hvad de laver 🤢😡😡
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.