Din Gæld hjalp mig med en sanering af min gæld på godt 70 % , virkeligt professionelt arbejde , Nikolaj fra Din Gæld var i kontakt med mig om min sag løbende igennem perioden, indtil Din Gæld fik e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har i det sidste lange styk tid fået hjælp med min gæld af Mads fra din gæld Og det har været en sand fornøjelse alt har bare kørt på skinner uden nogen problemer og kan sige til mig selv at je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har gennem flere år haft et godt samarbejde med din gæld. Trods skiftende rådgivere, har der være god tryg og professionel rådgivning omkring min sag. Min nuværende rådgiver Mads Hansen har et god... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rentefri lån kom i mål Igennem 4-5 år samarbejde med DinGæld, har det alt i alt være en hård kamp for mig. Dette er grundet ens egen skyld, men den situation jeg selv har sat mig i. Mine ønsker og fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
DinGæld skaber overblik over din økonomi. Vi viser dig mulighederne og hjælper dig til at styre uden om faldgruberne, så du kan tage en velovervejet beslutning om, hvordan du skal blive gældfri. Læs mere på vores hjemmeside: https://dingaeld.dk/
Klamsagervej 25, 1., 8230, Åbyhøj, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
De har i meget høj grad hjulpet os igennem en meget svær økonomisk krise og det hele endte godt vi har nu fået Gældsanering og har fået rigtig godt styr på vores økonomi takket være din gæld. Og takken skal rettes til Gezim han har virklig støttet og vejledt os. MVH Hanne og Carsten Nielsen

Antwort von DinGæld
Dingæld har været den største hjælp gennem de sidste år. Min gældsråsgiver Henrik Drewes har favnet opgaven med professionalitet og kæmpe støtte både bag kulissen i forbindelse med forhandlinger af rater og betalinger men også når jeg har skrevet med de spørgsmål der er opstået gennem forløbet. Jeg vil varmt anbefale disse og deres assistance til alle der har brug for dem.

Antwort von DinGæld
Endte i en gældsfælde efter for mange (dumme og hurtige) kviklån, som jeg til sidst helt havde mistet overblikket over.
Over cirka 3 år styrede DinGæld alle mine regninger, indkaldelser til fogedretten, kommunikation og forhandlinger med kreditorer samt en del favorable akkord-aftaler. Man får hurtigt svar på sine henvendelser fra professionelle og forstående konsulenter, som er sat i verden for at hjælpe og ikke dømme folk i vanskeligheder!
Særligt Shout-out til Morten og Kenie, hvis hjælp har betydet, at jeg i dag står et meget stærkere sted rent økonomisk!
Klart 5 stjerner herfra, hvis dine pengesager er svære at overskue, så kontakt dingæld!

Antwort von DinGæld
Det var dejligt at jeg kun skulle betale et beløb til et sted,Aylin min gæld rådgiver, var meget dygtige hun fik sat min renter helt ned
Fra 15% til 8% og 4% hun var også god til at hjælpe med at find en løsning når jeg i nogen måneder ikke kunne betale hele beløbt

Antwort von DinGæld
synes meget godt de hjulpet mig jeg havde mange gæld poster ,vil nok brug dem igen på andet tidpunkt tak til gezim

Antwort von DinGæld
Stor tak til simon Hasle for et kanon godt samarbejde de sidste 4 år.
For 4 år siden var min gæld vokset til nærmest at være uoverskuelig.
Så har været god til at forhandle med kreditorerne mens min fornemmeste opgave var at tjene så meget så muligt ekstra, således at der kunne forhandles.
Simon har jævnligt holdt mig orienteret omkring aftaler og forhandlingerne. Og har kunnet bevare roen hos mig, da det kræver is i maven i opstartsfasen.
Af hjertet tak for hjælpen.
jeg håber i altid vil fortsætte med at hjælpe mennesker med en uoverskuelig gæld. Jeg kan i hvertfald sove godt om natten nu.

Antwort von DinGæld
Jeg fik virkelig hjælp i min sag jeg ringe meget i starten ,da jeg var meget nervøs de havde altid tid og tålmodighed til og lytte og hjælpe ,det gav virkelig ro og god søvn igen

Antwort von DinGæld
Jeg havde igennem tiden fået mig et kæmpe gæld som jeg ikke kunne klare selv længere…: Simon min dygtig rådgiver har været med mig fra start til slut og hjulpet mig med at gøre min hverdag overskueligt igen.Super professionelt. Jeg er evig taknemlig over den hjælp jeg har modtaget

Antwort von DinGæld
Hjælp fra start til slut tak til Henrik Drewes for godt samarbejde.

Antwort von DinGæld
Kan varmt anbefales, har fået al den hjælp og rådgivning man kan ønske sig,gennem et langt forløb. Birgitte

Antwort von DinGæld
Fik den bedste hjælp af den sødeste kvinde. Bare over telefonen fik jeg løst alle mine problemer.

Antwort von DinGæld
Henrik Drewes var professionel, behagelig og tilgængelig. Jeg kom ud af en situation jeg havde oplevet uoverskuelig. Jeg kan varmt anbefale DinGæld.

Antwort von DinGæld
I omkring 7 år har jeg haft en forfærdelig gæld, som jeg ikke selv var herre over. Jeg har været i fogedretten adskillige gange, hvilket mentalt er meget meget hårdt for ens selvværd, men dingæld har hjulpet mig med at fortælle mig, hvordan jeg på bedste vis skal håndtere situationen, så jeg har gået derfra med oprejst pande.
Uden dingæld havde jeg ikke kunne få rentestop på mine lån, men vha rentestop blev mine lån barberet hurtigere af.
Jeg mistede så min mor i år, som gjorde, at jeg fik en arv udbetalt og dermed fik betalt min gæld ud af verden og her hjalp dingæld i skikkelse af Joachim med at forhandle med de forskellige kreditorer, som gjorde, at jeg fik forhandlet gælden ned med omkring 250.000kr. En pæn sjat, som jeg absolut ikke kunne have forhandlet ned selv.
Ja man skal betale et gebyr til dingæld, men det mangler da også bare, når de sidder og snakker med en hvepserede, for kreditorerne er ikke sjove at samarbejde med, så jeg vil slutte af med at sige en kæmpe stor tak til alle de rådgivere, jeg havde før Joachim og selvfølgelig også til Joachim for din kæmpe hjælp i det sidste forløb. Godt gået👍💪. At være gældsfri nu er en enorm befrielse, som jeg nu vil være resten af mit liv. Det er 100% sikkert. Jeg kan kun anbefale at bruge dingæld.

Antwort von DinGæld
Jeg har benyttet Dingæld over en årrække og må konstatere at det som din gæld har givet mig er ro på postkassen og ro på telefonen - men desværre ikke mindre gæld, tværtimod.
Efter 5 år har jeg på eget initiativ afviklet et par gældsposter og de der står tilbage hos dingæld er kun vokset i størrelse.
Det var nok min fejl at forvente forhandlingstekniker hvor der blev hakket store lunser af det skyldige beløb (som man ser i eksempelvis luksusfælden) som for alvor kunne give noget lys for enden af tunnelen men det er absolut ikke tilfældet.

Fantastisk sarmarbejde.
Med min gældsrådgiver Nicolai. Som kyndigt har rådgivet og informeret mig igennem mit forløb er jeg endelig blevet gældsfri. Kan klart anbefales hvis du står og ikke har overskudet til selv at finde rundt i de forskellige ting.

Antwort von DinGæld
Fortjener fuldt ud 5 stjerner for deres gode arbejde. Super god Service og meget hjælpsom.
Kan varmt anbefale “dingæld” til at hjælpe dig hvis du står i økonomiske problemer,
hurtig og effektiv hjælp. Det bedste jeg nogensinde har gjordt, hjælp dig selv hvis du står i økonomiske problemer og kontakt “dingæld” jeg fik en rådgiver ved navn Henrik Drewes rigtig venlig og super dygtig til hans arbejde. Efter 7 måneder fik han helt styr på min gæld og forhandle nogle rigtig gode aftaler med mine sidste kreditor, så jeg selv kunne overtage her fra igen efter der var kommet overblik over det.
Stor ros til Henrik Drewes for det flotte og hurtige arbejde.
“Dingæld” og Henrik fortjener fuldt ud 5 stjerner. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von DinGæld
Har haft 2 rådgivere , har været meget tilfreds med begge 2 . hvis jeg ikke havde haft dem , så var min verden en anden . Din gæld har givet mig ro , så tusinde tak . Har haft et fantastisk samarbejde med June . Kan anbefale dem med topkarakter .

Antwort von DinGæld
Havde tirsdag d. 17-10-23 et telefonmøde med Simon Haslev. Virkelig rart at føre en samtale med et forstående og professionelt menneske, som ikke var ude på at starte et forløb op for at score penge. Så vi blev enige om at vente lidt. Helt sikkert ham jeg vil spørge efter når tid er. Tusind tak

Antwort von DinGæld
Der er super god service. Og har man spørgsmål. Så kan man bare ringe og så er de der for en. Så alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds. Simon er en stor hjælp og bare fantastisk.
Jeg hjalp min far Kjeld med at komme i kontakt med dem og ellers hjælpe. Så nu er han et stort skridt videre med sin gældssanering.
Så en klar anbefaling til andre. Brug dem.

Antwort von DinGæld
Min kone og jeg har haft en masse dumme forbrugslån med vanvittige renter som vi tog da vi var unge og dumme. DinGæld har hjulpet med at vi med ro i sjælen og uden tanke mylder kunne sige der var lys for enden af tunnellen. DinGæld tog sig af alle forhandlinger og sørgede for rentestop hos mange kreditore som har gjort at vi er på den anden side med sund økonomi det har været en lang kamp. De har hjulpet med rådgivning og meget mere. Tusind tak til vores dygtige gældsrådgiver amir han er vild dygtig og en man kan regne med. Det rart at blive taget seriøs når man har været helt ude og skide, samt uden salt til ægget. DinGæld kan jeg kun anbefale. Under forløbet kunne vi leve et normalt liv uden dog uden luksus men med en plan som nu havde gjorde at vi er ude af de mange lån. Nu lever vi med stort rådighedsbeløb til hver måned så man kan bygge nyt fundament. Spare op og ikke behøver at Spare hvis vi vil ud og spise eller feste, rejse eller andet. Dyre lære penge men dejligt at være oven på. Hvor vi er nu er takket være DInGæld

Antwort von DinGæld
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.