Dinebilleder Bewertungen 15

4,2

1. Fotodruck-Service
  2. Fotograf

Vom Unternehmen geschrieben

Hos dinebilleder.dk er kun den bedste kvalitet og service god nok. Vi ønsker at skabe et godt samarbejde med kunden. Der er ingen mellemled mellem kunden og os. Vores force er, at vi er nemme at kontakte for vejledning og hjælp, så vi i fælleskab opnår det bedste resultat. Vi står for personlig kontakt i alle faser af jobbet. Kunden skal føle, at vi er der for dem, og at vi kender deres behov - altså nærkontakt.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

15 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bestilling af 3 collage-print

Jeg havde bestilt 3 store collage-print i 50x70 cm, som desværre blev beskadiget under transport. Det håndterede DineBilleder utrolig godt – der var hurtigt svar, og de satte straks gang i at printe nye billeder. Jeg modtog de nye allerede dagen efter.

Super gode kvalitetsprint! Hele bestillingsprocessen er meget nem, og man kan selv styre, hvordan beskæringen skal være.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐ – og bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller.

29. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har med stor glæde benyttet…

Vi har med stor glæde benyttet dinebilleder.dk af flere omgange.
2 x fotobøger og efterfølgende billeder på lærredsprint i svæveramme.
Super og lækker kvalitet - der vil give glæde mange år fremover :)
og så til en meget rimelig pris :)
Dinebilleder.dk kan klart anbefales :)

4. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hjælpsom og imødekommende…

Super hjælpsom og imødekommende oplevelse at være kunde her. 👏
Jeg skulle bruge et puslespil til et ledelsesseminar, hvor 2 virksomheder skulle smeltes sammen, med værdi ord i midten. Jan og teamet fandt en super løsning til mig, også selv om jeg nok pressede dem lidt tidsmæssigt🙈😊
Tak for det.

13. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for hurtig levering!!

Hurtig leveringstid og flotte billeder! Stod akut og skulle bruge nogle prints til en fest og Dinebilleder leverede både hurtigt og med en top kvalitet!

2. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kvalitet!

Virkelig dårlig kvalitet!
Jeg købte billeder fra dinebilleder.dk med det formål at hænge dem op til en barnedåb. Desværre gik den ide hurtigt i vasken, da jeg så resultatet. Kvaliteten er rystende dårlig - farverne er fuldstændig dystre og livløse. I stedet for varme og glade minder, fik jeg noget, der mest af alt lignede stillbilleder fra en gyserfilm.

Farverne er grå og triste, og lyset på billederne får menneskerne til at se helt spøgelsesagtige ud - det ville måske fungere til halloween, men bestemt ikke til en barnedåb! Det her er ikke bare en lille skuffelse, det er en total fiasko. ØV ØV ØV

8. Mai 2025
Dinebilleder-Logo

Antwort von Dinebilleder

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med dine billeder – det er på ingen måde den kvalitet eller det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi ville meget gerne have haft mulighed for at rette op på fejlen, inden du lavede en anmeldelse. Hvis du havde kontaktet os med dit navn og ordrenummer, kunne vi straks have undersøgt sagen nærmere og tilbudt en ny produktion uden beregning. Vi stræber altid efter at levere høj kvalitet og god service, og når det ikke lykkes, ønsker vi at gøre det godt igen.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en løsning. Vi sætter stor pris på alle vores kunder og vil gerne sikre, at du ender med et resultat, du bliver glad for.

Jan Rasmussen
Indehaver af dinebilleder.dk

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Vanvittig hurtig levering og god kvalitet. Jeg har de sidste par år bestilt billeder fra forskellige hjemmesider og det her er det bedste resultat jeg har modtaget. Jeg kommer til at handle her fremadrettet

21. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De havde overset/glemt min ordre den…

De havde overset/glemt min ordre den ene gang (så nåede ikke at modtage det i tide til at kunne give det som 30 års fødselsdagsgave) selvom jeg bestilte i tide ift. deres lovede leveringsdato og da jeg ringede for at høre til ordren var de bare sådan de kunne godt se orden men ikke se eller finde printet (som burde være printet for flere dage siden) eller se ordren den på planen for hvad der skulle printes (så mon jeg nogensinde havde fået noget som helst hvis ikke jeg havde ringet) og printet alt for mørkt her anden gang… synes ganske simpelt servicen er alt alt for dårlig.

20. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon kunderservice og super kvalitet

Ringede til kundeservice. Kom hurtigt igennem og talte med en sød og serviceminded medarbejder. Jeg var alt for sent ude med at bestille billederne, men han lovede at han ville følge op på bestillingen. Den kom afsted samme dag og dagen efter kunne jeg hente den ved GLS. Utrolig flot plakat og mega nemt at lave!
Talte med kundeservice to gange - begge gange hurtigt igennem og jeg talte med en sød medarbejder der ydede service og havde ja-hatten på.

24. April 2024

Bestilte sent en aften

Bestilte sent en aften, dagen efter var de allerede på vej og super god kvalitet på billederne☺️
Kommer helt klart bestille hos dinebilleder igen.

17. April 2024

Fine billeder

Nem og overskuelig hjemmeside. Bestilte tirsdag aften og kunne hente billeder i pakkeboks lørdag formiddag.
Billederne er super fine.

16. Dezember 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr