DINBygning ApS. Bewertungen 31

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Firmaet fremstår meget professionelt, fra første kontakt og det blev de ved med til slutfasen. Nok et mindre projekt, der drejede sig om lovliggørelse af et ældre sommerhus vi skulle sælge. Mindre p... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi anvendte DinBygning til hjælp ifm. vores totale ombygning af et dødsbo vi overtog. Henrik var en rigtig god sparringspartner og ressource for os i beslutningsfasen og han var i stand til at te... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Henrik har hjulpet os med opdatering af en byggetilladelselse i forbindelse med en brandmur. Henrik og jeg havde første møde på byggeudstillingen Huset i Middelfart, og ret hurtigt fik jeg e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bauunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

DINBygning yder byggerådgivning til, og projektering af dit byggeprojekt. DINBygning rådgiver i alle faser af byggeprocessen, således at du kan tage de bedste beslutninger i dit byggeprojekt – og for din bygning. DINBygning har fokus på, at du er beslutningstageren, fra idéen til et byggeprojekt, til udførelsen og det endelige resultat. DINBygning guider og inspirerer dig i de beslutninger som skal tages, og hjælper med at afdække de behov som du og din bygning har. En rådgivning fra DINBygning, fører til den bedste samlede løsning for dit byggeprojekt, med respekt for din tid og økonomi. DINBygning samarbejder med, og anvender øvrige aktører indenfor byggebranchen som rådgivere og til kvalitetssikring. Det sikrer sikkerhed og kvalitet i dit byggeprojekt, at projektet respekterer konstruktioner og materialers egenskaber, efterlever myndighedernes krav og er bygbart for entreprenører og håndværkere i udførelsesfasen. DINBygning kan generere rammebudgetter, rammetidsplaner, skitse- og byggetegninger til anvendelse for byggetilladelse og udbud. DINBygning ejes og drives af Henrik Bang, som har en faglig baggrund som tømrer og bygningskonstruktør.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

31 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Firmaet fremstår meget professionelt

Mindre projekt men særdeles vigtigt for os at få gjort korrekt, - incl. alle kontakter til kommunen og BBR registrering.
Lidt sen anmeldelse men det gør den ikke dårligere.

19. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

fakturering for ikke udført arbejde

Jeg har haft DinBygning til at udføre flere opgaver for mig.
Jeg må først sige, at der er tale om meget venlige mennesker, som er behagelige at tale med.

Første opgave som jeg er tilfreds med var opmåling af mit hus i forbindelse med salg. Jeg fik en opgørelse over mål på hele huset efter at der havde været en medarbejder ude i huset og måle det hele op.
Dernæst havde jeg behov for hjælp til registrering af det opmålte ved BBR og dermed også bygningstegninger. Det blev mig informeret, at man ville gå i gang med arbejdet efter 3 dage. Da jeg efter 7 dage ikke havde hørt noget tog jeg kontakt til kommunen, og tog herefter over selv angående BBR anmeldelsen. Jeg fik kontaktet DinBygning, som efter lidt overtalelse sendte mig tegningerne af huset, som allerede forelå uden at det var sket yderligere. Jeg havde allerede forinden, efter kommunens anbefalinger, oprettet en byggesag for at få registreret opmålingen af huset i BBR. Efter adskillige mails, oploading af bygningstegninger i min byggesag og telefonsamtaler med medarbejdere i kommunens BBR afdeling og byggesagskontoret, kom BBR registreringen på plads. Alligevel fik jeg en faktura fra DinBygning angående BBR arbejdet.
Der har helt sikkert været kontakter til relevante enheder fra DinBygning, men det har hele tiden været en postgang for sent, hvilket jeg kan påvise ved flere mails. Det undrer mig derfor, at jeg skal betale DinBygning for arbejdet med at anmelde BBR, når jeg nu selv har gjort arbejdet. Arbejdet med at anmelde til BBR kunne helt sikkert være gjort mere elegant af DinBygning, men det blev bare ikke gjort og det der blev gjort kom for sent.
Angående den del af fakturaen som angik tegninger af mit hus, så mener jeg, at den er ude af proportioner. Da der allerede forelå mål på hele huset og også tegninger af huset i kommunens weblager, mener jeg at mere end 3000 kroner selv med en meget høj timeløn er i overkanten. Der har i min sag ikke været tale om arkitekt tegninger, men blot påvisning af de målte kvadratmetre.
For at komme kommentarer fra DinBygning i møde om eksempelvis, at jeg ved mindre om bygningstegninger end din DinBygning, kan jeg undre mig over at det med moderne software skal tage adskillige timer at lave en tegning, når alle data om kvadratmetre, opmålinger, vinkler mm allerede foreligger.
Og hvis DinBygning kommenterer at jeg selv bad om hjælp til BBR indberetning, så kan jeg informere om at jeg efter dialog med DinBygning fik den opfattelse at det var meget bøvlet, og jeg fik ikke nogen information om at man selv gratis kan gøre arbejdet.
Giver det mening med denne anmeldelse i forhold til fakturaens størrelse? For mig giver det ikke rigtigt noget, men jeg mener at DinBygning tangerer "den kloge narrer den mindre kloge" og det kan måske komme andre til gavn.

23. Oktober 2025

Hej Rikke.
Tak for din anmeldelse – jeg er fortsat oprigtigt ked af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.
Jeg må dog indrømme, at jeg er en smule overrasket over din vurdering, da jeg netop har forsøgt at imødekomme dine spørgsmål og bekymringer ved at give en grundig forklaring på fakturaens størrelse. Jeg har også tilbudt dig en telefonisk gennemgang, så vi kunne tale tingene igennem i en mere direkte og konstruktiv dialog – et tilbud, som stadig står åbent.
Det er vigtigt for mig at sikre, at alle vores kunder føler sig hørt og behandlet fair. Derfor undrer det mig, at du vælger at gå til Trustpilot, frem for at tage imod muligheden for en samtale. Jeg kan ikke lade være med at få det indtryk, at anmeldelsen måske bruges som et presmiddel for at opnå en reduceret faktura – hvilket selvfølgelig ikke er en rimelig tilgang.
Jeg står stadig til rådighed, hvis du ønsker at tage en snak og finde en løsning i fællesskab. Min dør (og telefon) er altid åben for en respektfuld dialog.
Henrik Bang

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft den store glæde at have…

Vi har haft den store glæde at have dinbygning hyret til at lovliggøre flere bygninger.

Vi har oplevet et dybt dedikeret og kompetent firma. Søren, Casper og Henrik har som team løst opgaven til punkt og prikke. De har beredvilligt besvaret alle spørgsmål og skabt en fuldstændigt tryg proces. Med et nærvær, en venlighed og en tilgængelighed, der er betryggende i en stressende proces. De har på deres yderst behagelige og venlige facon fundet løsninger på alle udfordringer og har gjort, at vi kan overdrage vores solgte hus vidende, at alt er i orden. Som ordentlige mennesker er det en skøn viden at have.

Vi kan på det varmeste anbefale dinbygning, hvilket vi selv allerede gør til vores omgangskreds.

Med de venligste hilsner
Rune Strøm

3. März 2025

Hej Rune.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at vi kunne hjælpe jer med at opdatere BBR-meddelelsen og lovliggøre de forskellige bebyggelser.
Held og lykke i de nye omgivelser. :o)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Byggerådgiver alle pengene værd!

Vi har brugt Henrik som byggerådgiver ifm. vores nybyg. Teamet bag DINbygning har udført et yderst kompetent arbejde, og Henrik har været en kæmpe støtte i vores byggeprocess. Et firma der står for kvalitet, god kommunikation, er reelle i deres tilgang med entreprenører og følger opgaver helt til dørs.
Varmeste anbefalinger herfra!

10. Oktober 2024

Hej Diana.
Tusind tak for din anmeldelse - dejlig "julegave". :o) Vi er meget glade for, at I har været tilfredse med vores rådgivning. Det giver jeg videre til Søren og Casper også. :o)
Godt nytår til jer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været meget tilfreds med…

Vi har været meget tilfreds med behandlingen af vores ansøgning om godkendelse af kælder. Vi kan varmt anbefale Din Bygning som er et meget kompetent firma. Venlig hilsen Finn

4. Dezember 2024

Hej Finn.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Held og lykke med hussalget, når I kommer dertil. :o)
God jul og godt nytår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været yderst tilfreds

Jeg har været yderst tilfreds med registrering af 1sal på bolig. Kompetente, enormt flinke, hurtig tilbagemelding på spørgsmål der kunne være undervejs. Kan varmt anbefales 👍

3. Dezember 2024

Antwort von DINBygning ApS.

Hej Lillian. Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at det lykkedes med lovliggørelsen af 1. salen, og at du fandt en køber til huset. Tillykke med det, og god jul. :o)

Yderst kompetent og professionelt

Mine bedste anbefalinger til DinBygning. Søren og Henrik har hjulpet mig med tegninger og ideer til en ny udestue. Samt stået for byggetilladelse og færdigmelding af projektet. MEGET profesionelle og alle aftaler samt pris er overholdt.

14. Oktober 2024

Hej Winnie.
Tusind tak for din anmeldelse - den er vi glade for. :o) Og vi er selvfølgelig mest af alt glade for, at vi har kunnet hjælpe dig igennem processen.

Professionel rådgivning

Søren og Casper fra DinBygning har hjulpet os med tilretning af tegninger, bidraget med gode ideer, indhentet byggetilladelse, samt stået for færdigmelding af nyt sommerhus.
DinBygning har været professionelle, lavet opgaverne til den aftalte pris samt overholdt deadlines.

28. August 2024

Hej Hanne og Claus.
Tusind tak for jeres anmeldelse. Jeg sender den videre til Søren og Casper.
Tillykke med jeres nye sommerhus.
Vi er kun glade for at kunne hjælpe jer i processen. Det har også været en god og spændende proces for os. Og vi glæder os til at se det færdige resultat "live".

Struktureret og professionelt

Struktureret og professionelt byggerådgivningsforløb i fbm. Nyt tag, kviste og renovering af 1. Sal.

Henrik er god til at lytte og komme med input.

En klar anbefaling herfra.

15. März 2024

Hej Mette og Lasse.
Tusind tak for jeres anmeldelse. Og tillykke med det færdige resultat - det er blevet godt. Det skyldes i høj grad også jeres og hovedentreprenørens indstilling og tilgang til projektet.

DINBygning

Henrik og Søren fra din DINBygning har både været arkitekt og byggesagkyndig i vores projekt.

God sparring under tegne- og planlægnings processen, og har været meget hjælpsomme under hele byggeprojektet også, både med indhentning af dokumentation og håndtering af regulativerne over for entreprenør.

Brandvarm anbefaling herfra!

12. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget ordentlig og professionel…

Meget ordentlig og professionel rådgivning. Henrik hjalp os med alt det formelle igennem nybyggerproces og sørgede for de rette dokumenter blev indsamlet og sendt til kommunen. Kun gode anbefalinger herfra

1. März 2023

Sparringspartner ved nybyggeri

Vi er i proces omkring opførelse af nybyggeri. Vi var ikke tilfredse med de forslag vi fik fra typehuse-firmaerne, og besluttede at starte forfra med en byggesagkyndig som kunne tilbyde meget mere end det man normalt forventer. Henrik og DINBygning har kontakt til spændende arkitekter og indretningsarkitekter som betød at vi fik de rigtige indspark der skulle til for at vi kom i mål med vores projekt. Derfor er vi helt trygge ved at de heldigvis følger os i resten af vores byggeprocess - helt frem til afleveringsforretning af færdigt hus. Og så endda til en pris alle vil kunne prioritere i et nybyggerprojekt.
Helt klar anbefaling herfra!

26. August 2021

Hej Frank (og Mathilde)
Tusind tak for de pæne ord om os og vore samarbejdspartnere. :o)
Vi ser frem til det fortsat gode samarbejde omkring jeres spændende byggeprojekt.

Et stort 5-tal herfra!

Jeg havde en kompleks sag, hvor jeg skulle have lovliggjort 4 allerede opførte lejligheder i en ejendom.
Læg dertil, at økonomien var stram.

Henrik rådgav mig igennem hele processen, havde al kontakt med Odense Kommune, og fandt løsninger som i dén grad også tog højde for min økonomiske situation!
Ved afregning fulgte også en oversigt over brugte timer, så man kan se hvordan han har brugt timerne.

Lejlighederne blev lovliggjort, og skal jeg på et tidspunkt igen have byggeteknisk rådgivning, så vil jeg ikke tøve med at bruge Henrik!

30. Januar 2021

Hej Morten.
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er kun glad for, at jeg kunne hjælpe dig bedst muligt igennem denne uheldige situation, som som du var kommet i. Vores fokus er altid, at varetage vores kunders interesser bedst muligt.
Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig igen, i en anden forbindelse.
God weekend.

God Vejledning og støtte

Vi fik i 2020 opført en tilbygning, samt skur og carport, som er blevet et flot supplement til resten af huset. Vi har brugt DinBygning til at hjælpe med af få vores tanker om byggeprojektet til at blive til virkelighed. Henrik kom med gode ideer og vi valgte bl.a. derfor at få rejsning på taget, så det ikke lignede en traditionel tilbygning. Alle de detaljerede tegninger og beregninger gjorde at vi hurtigt fik en byggetilladelse (vi valgte selv at ansøge), og derefter kunne vi lave et udbudsmateriale til flere entreprenører. Da byggeriet (mange måneder senere) stod færdigt, fik vi Henrik til lave energiberegningen, og derefter var hele byggeriet godkendt til benyttelse.
Vi har været meget tilfredse med den rådgivning vi har fået, og anbefaler derfor gerne DinBygning.

13. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende rådgivning gennem hele projektet

DinBygning har hjulpet os med udformning af skitser, tegninger, indhentet byggetilladelse, udført tilsyn under byggeriet, samt stået for færdigmelding.
Alt arbejdet er blevet udført utroligt professionelt, til den aftalte pris, og ikke mindst til tiden.

Vi var faktisk lidt pressede mht til tidsplanen, da vi først kom i kontakt med DinBygning. Da vores første byggesagkyndige brændte os af. Men Henrik og Søren formåede, at lave alt det nødvendige tegningsmateriale, og indhendte byggetilladelse, på under 5 uger.

Vi kan kun på det varmeste anbefale DinBygning.

6. September 2020

Antwort von DINBygning ApS.

Hej Anders (og Louise ;))
Tusind tak for jeres anmeldelse.
Tak fordi at vi måtte være med i jeres projekt, og tak for tilliden.
Med venlig hilsen Søren og Henrik.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Henrik har hjulpet os med opdatering af…

Henrik og jeg havde første møde på byggeudstillingen Huset i Middelfart, og ret hurtigt fik jeg en fornemmelse for Henriks grundighed, hvilket jeg sætter pris på, samt hans faglige niveau som er højt.
Vi fik løst vores problem, hvilket vi ikke kunne have gjort uden Henrik

Jeg vil helt sikkert bruge bruge Henrik igen - kæmpe anbefaling herfra:-)

Hilsen
Carsten Dan Simonsen

17. Mai 2020

Hej Carsten.
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe jer med uoverensstemmelsen ift. byggetilladelsen, således at I kan være trygge i den anvendte brandmæssige løsning.
God dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Henrik som byggesagkyndig…

Vi brugte Henrik som byggesagkyndig ifm. nybyggeri i ODENSE. Henrik var pålidelig og grundig, hvilket gav os tryghed i byggeprocessen. Han rapporterede efter hvert besøg til byggefirma og til os. Alt dialog var professionel og til tiden. Kan anbefales.

4. Mai 2020

Hej Kristian (og Stine)
Tusind tak for din/jeres anmeldelse, og tak for samarbejdet omkring opførelsen af jeres nye hus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig dygtig og grundig i sit arbejde. Stor anbefaling.

Vi har brugt Henrik fra Dinbygning i forbindelse med opførelse af vores nye typehus. Vi har været fulgt ud tilfredse med Henriks arbejde. Han er meget dygtig og grundig, og vi har følt os trygge i hele forløbet. Vi vil helt klart anbefale Henrik og ville til enhver tid bruge ham igen ved behov.

2. April 2019

Hej Christina og Daniel.

Tak for jeres anmeldelse og samarbejdet omkring jeres nye hus.
Jeg ønsker jer alt det bedste i fremtiden, og med jeres nye hus.

Henrik Bang.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr