Unternehmen hat geantwortet
Rendyrket kundeservice i verdensklasse. Vires fine Tesla punkterede med uoprettelig skade. Vi kontaktede strakt Martin fra ‘Din bil mand’, og uden tøven påtog han sig opgaven for at skaffe et speciel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Din Bil Mand, værksted i Næstved: Service, reparation og dæk til alle bilmærker. Du kender altid prisen, før vi går i gang og udfører aldrig en reparation, uden din accept. – Besøg os på Holsted Park 28 i Næstved.
Holsted Park 28, 4700, Næstved, Dänemark
Har brugt Din Bilmand i et par år nu efter en anbefaling fra én i Martins bekendtskabskreds. Altid gode løsninger, og så det jeg elsker, at man nogle gang kan komme sent om aftenen efter aftale med Martin. Det har jeg ikke oplevet ved andre værksteder vi har brugt. Da vi har et lille firma, er vi tit presset om dagen, så det er luksus at have denne mulighed.
Vi får nu efterset alle firmaets biler hos Martin, og der er kun rosende ord fra vores medarbejdere.

Antwort von Din Bil Mand ApS
Har brugt Min Bilmand Næstved flere gange - sidst til rep. af en skade. Flot arbejde - kan kun give Martin de bedste anbefalinger - 5 ud af 5.

Antwort von Din Bil Mand ApS
Har nu for 2. år i træk brugt Din Bil Mand til at servicere min Honda.
Tidligere har vores biler været kørt på autoriseret Hondaværksted, og aldrig har det overslag der er blevet givet overholdt.
Det har det til gengæld de to gange jeg har brugt værkstedet her, og det kan jeg kun være tilfreds med. Dejligt ikke at skulle forholde sig til en hel masse forklaringer om ting der burde laves ud over det som der gives tilbud på ;-)
Jeg kommer igen 😁

Antwort von Din Bil Mand ApS
Et firma, der ikke står ved deres ansvar!
- jeg blev sendt på vejen med to forhjul som ikke var efterspændt efter skift af forbremserne, og to nye fordæk. Dette resulterede i, at begge forhjul var ved at falde af på motorvejen. Jeg henvendte mig til indehaveren af Din Bil Mand personligt, dog ved henvendelsen havde han ikke tid til at bruge 5 min på at kigge på det, og jeg fik afvide jeg kunne stille bilen fredag, og så kunne de kigge på den om onsdagen den kommende uge. Jeg henvender mig så til andet lokalt værksted, som har tid med det samme, til kigge bilen igennem. De konstatere og fortæller mig at hjulboltene ikke var efterspændt. 254,- og så var jeg kørende igen.
Jeg kørte tilbage til Din Bil Mand efterfølgende.
Jeg forklare situationen, og viste ham det jeg havde fået med på skrift fra andet værksted. Han beklagede, og ville betale de 254,- det nu havde kostet mig, at få spændt mine hjul. Dette takkede jeg nej tak til.
Ubehagelig oplevelse.

Antwort von Din Bil Mand ApS
Martin som er indehaver møder man altid med en helt fantastisk energi. Han er smilende og imødekommende selvom om opgaven er lille. Jeg har haft bil i 30 år og er aldrig kommet på et værksted hvor man føler sig så godt tilpas som man gør hos “Din Bil Mand”. Vi placere service, dækskift (hvilke koster det halve af næsten alle andre hvis du er klubmedlem. og reparationer af begge vores biler fremadrettet.

Antwort von Din Bil Mand ApS
God kundeservice og godt arbejde, det hele var perfekt

Antwort von Din Bil Mand ApS
Jeg får skiftet mellem sommer- og vinterhjul (samt opbevaring af hjul) hos DinBilMand i Næstved og der er ikke en finger at sætte på noget!

Antwort von Din Bil Mand ApS
Rigtig god service hver gang

Antwort von Din Bil Mand ApS
Tryg og troværdig er de første ord i mine tanker.
Endnu engang hurtig hjælp, da bil drillede.
Man er bare en glad kunde - for her er man sørme 100 % i centrum - og opgaven? Ja den bliver løst også til 100 % glæde.
Kan varmt anbefale - ekstrem bonus: fantastisk personale. Dejligt med sådan et værksted
- Fast kunde - det er mig

Antwort von Din Bil Mand ApS
Min bil var gået i stå på motorvejen og jeg ringede til Din Bil Mand i Næstved for at høre om de havde tid til og ekspertise i at kigge netop min bil model igennem og komme med et kvalificeret bud på hvad der gjorde at den pludselig ikke kunne køre eller starte. Jeg blev mødt af en smadder sød og venlig mand der sagde at de kunne de sagtens. Jeg fik bilen kørt til værkstedet af Falck og Din Bil Mand gik hurtigt ombord i den. Første melding lød på at der var 3 fejlmeldinger der dukkede op, det grundlæggende problem var at der ikke kom diesel ud til motoren. Han foreslog at jeg fik skiftet et diesel filter, hvilket jeg sagde ja til, men det løste ikke problemet. Dernæst fik jeg konklusionen at bilen skulle have skiftet diesel pumpe og at det ville koste 25.000 kr. Naturligvis valgte jeg lige at undersøge sagen selv og kontaktede bl.a. et velrenommeret firma der renoverer og sælger disse pumper, blandt mange andre ting. Her lød beskeden at det meget meget sjældent er selve pumpen der går i stykker og det derfor ikke var hans vurdering at der skulle en helt ny pumpe til. Den besked gav jeg videre til Din Bil Mand, som afviste det pure og sagde at det kun kunne være diesel pumpen der skulle skiftes og det koster 25.000 kr. Jeg valgte ikke at få det lavet hos Din Bil Mand da jeg ikke følte det var en troværdig og grundig analyse af bilens fejlkoder og problem med ikke at modtage diesel i motoren. Dette skulle vise sig at være en rigtig rigtig god ide. Efter at have fået bugseret bilen op på min fars værksted, som på ingen måde er uddannet mekaniker men roder med biler på hobby plan, gik han ombord i bilen. Efter noget fejlsøgning med OBD computer og research på nettet fandt han frem til at problemet IKKE var en defekt diesel pumpe, men derimod så simpelt som en sikring der skulle skiftes... EN SIKRING!!! Den koster 20 kr. hos THansen og tager få minutter at skifte. Hvordan kan Din Bil Mand andet end at fremstå uprofessionelle og utroværdige i min sag når de påstår bilen skal have ny diesel pumpe og det vil de have 25.000 kr for, når fejlen er noget så simpelt som en ny sikring?? Jeg sætter ALDRIG mine ben hos Din Bil Mand igen, og jeg vil opfordre alle til at være kritiske over for deres vurdering af en reparationssag og gøre deres hjemmearbejde grundigt før de tager Din Bil Mands ord for gode vare.

Antwort von Din Bil Mand ApS
Fantastisk med en bilmand, som jeg kan stole på! Martin som har din bilmand, vil jeg gerne anbefale til alle. Du kan stole på ham 100%, han står altid klar til at hjælpe dig og det er billigt🦾 hilsen en meget tilfreds ny kunde

Antwort von Din Bil Mand ApS
Min varmeste anbefaling til service på bilen, hos”Din bilmand”! Professionelt, holder aftaler og ikke mindst, laver kun ekstra/ud over hvad servicebogen anviser, ved personlig kontakt og accept.
Der vil jeg have lavet min bil fremover!
Thomas
Jeg har i gennem noget tid brugt firmaet og har aldrig oplevet et værksted der var billigere. Helt igennem super service og venlighed. Sidste job var ny tandrem og vandpumpe på Mitsubishi Carisma.
10 stjerner herfra og de varmeste anbefalinger.
Fantastisk service af Martin og Oliver i forbindelse med service og klargøring af bil til syn, de hjalp med de problemer der var med bilen til en fantastisk pris og med kort ventetid.
De får fem stjerner herfra og ville give dem en sjette hvis dette var muligt :)
Den bedste service og pris jeg noglesinde har fået hos en mekanikker Martin er den bedste mekaniker jeg været hos så 10 stjerner herfra

Antwort von Din Bil Mand ApS
Fik en hurtig tid til at få repareret min bil til en utrolig fair pris. Men hold op hvor er servicen høj og det er et flot og kvalitetsværksted. Nu med en bil, der spinder og med nye dæk til vinterens ture. Martin og Din Bil Mand kan varmt anbefales til andre.

Antwort von Din Bil Mand ApS
Martin fik skaffet mine vinterdæk hjem til mig, og det var til en ganske god pris. Hele processen var en fornøjelse.
Tak Martin;)

Antwort von Din Bil Mand ApS
En fornøjelse at komme der.
God service Og fornuftige priser.

Antwort von Din Bil Mand ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.