Din Bil Mand ApS Bewertungen 30

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rendyrket kundeservice i verdensklasse. Vires fine Tesla punkterede med uoprettelig skade. Vi kontaktede strakt Martin fra ‘Din bil mand’, og uden tøven påtog han sig opgaven for at skaffe et speciel... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt
  2. Bremsenwerkstatt
  3. Kfz-Reparatur und -Wartung
  4. Reifenhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Din Bil Mand, værksted i Næstved: Service, reparation og dæk til alle bilmærker. Du kender altid prisen, før vi går i gang og udfører aldrig en reparation, uden din accept. – Besøg os på Holsted Park 28 i Næstved.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt Din Bilmand i et par år nu…

Har brugt Din Bilmand i et par år nu efter en anbefaling fra én i Martins bekendtskabskreds. Altid gode løsninger, og så det jeg elsker, at man nogle gang kan komme sent om aftenen efter aftale med Martin. Det har jeg ikke oplevet ved andre værksteder vi har brugt. Da vi har et lille firma, er vi tit presset om dagen, så det er luksus at have denne mulighed.
Vi får nu efterset alle firmaets biler hos Martin, og der er kun rosende ord fra vores medarbejdere.

3. Januar 2026

Kære René

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og de rosende ord ⭐
Det betyder virkelig meget for os, at I oplever både gode løsninger og fleksibilitet i hverdagen.

Jeg ved, hvor presset dagene kan være – især når man har et firma kørende – så det glæder mig, at muligheden for aftaler uden for normal åbningstid gør en reel forskel for jer.
Det er også en stor tillidserklæring, at I har valgt at få alle firmaets biler serviceret hos os, og ekstra fedt at høre, at jeres medarbejdere er tilfredse.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – og tak for tilliden.
Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet 🚗🔧

Rigtig god oplevelse

Har brugt Min Bilmand Næstved flere gange - sidst til rep. af en skade. Flot arbejde - kan kun give Martin de bedste anbefalinger - 5 ud af 5.

8. Dezember 2025

Kære Torben

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse ⭐
Det er dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os – og at du var tilfreds med reparationen af skaden.

Tak for de pæne ord og anbefalingen, det sætter vi stor pris på.
Du er altid velkommen hos os 🚗🔧

Din Bil Mand Næstved

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et værksted, som holder de oplyste priser

Har nu for 2. år i træk brugt Din Bil Mand til at servicere min Honda.
Tidligere har vores biler været kørt på autoriseret Hondaværksted, og aldrig har det overslag der er blevet givet overholdt.

Det har det til gengæld de to gange jeg har brugt værkstedet her, og det kan jeg kun være tilfreds med. Dejligt ikke at skulle forholde sig til en hel masse forklaringer om ting der burde laves ud over det som der gives tilbud på ;-)

Jeg kommer igen 😁

30. Juli 2025

Kære Lotte

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Det glæder mig rigtig meget at høre, at du – for andet år i træk – har haft en god oplevelse hos os.

Vi går meget op i at holde det, vi lover, og kun udføre det arbejde, der er aftalt. Derfor er det ekstra rart at høre, at du oplever forskellen – især når du kommer med erfaring fra autoriseret værksted.
Ingen lange forklaringer, ingen overraskelser – bare det, vi har aftalt 😉

Tak for tilliden, og vi glæder os til at se dig igen 😁

Din Bil Mand 🚗🔧

Farlig situation!

Et firma, der ikke står ved deres ansvar!
- jeg blev sendt på vejen med to forhjul som ikke var efterspændt efter skift af forbremserne, og to nye fordæk. Dette resulterede i, at begge forhjul var ved at falde af på motorvejen. Jeg henvendte mig til indehaveren af Din Bil Mand personligt, dog ved henvendelsen havde han ikke tid til at bruge 5 min på at kigge på det, og jeg fik afvide jeg kunne stille bilen fredag, og så kunne de kigge på den om onsdagen den kommende uge. Jeg henvender mig så til andet lokalt værksted, som har tid med det samme, til kigge bilen igennem. De konstatere og fortæller mig at hjulboltene ikke var efterspændt. 254,- og så var jeg kørende igen.

Jeg kørte tilbage til Din Bil Mand efterfølgende.
Jeg forklare situationen, og viste ham det jeg havde fået med på skrift fra andet værksted. Han beklagede, og ville betale de 254,- det nu havde kostet mig, at få spændt mine hjul. Dette takkede jeg nej tak til.

Ubehagelig oplevelse.

3. April 2025

Hej Nicolai,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at læse om din oplevelse – og vi beklager dybt, hvis der er sket en fejl fra vores side. Dog er vi nødt til at sige, at vi ikke er enige i den måde, forløbet bliver fremstillet på.

Din bil var hos os den 24. marts, hvor vi lavede forbremseskift og monterede nye fordæk – samme dag som bilen blev synet i en synshal. At den blev godkendt ved syn umiddelbart efter reparationen, tyder på, at der på det tidspunkt ikke har været løse hjul – noget, der uden tvivl ville være blevet opdaget i forbindelse med et bilsyn.

Du henvender dig til os 11 dage senere, den 4. april, hvor du nævner en oplevet støj fra bilen. Det er vigtigt for os at understrege, at vi aldrig har sagt, at vi ikke står ved vores ansvar – og vi har heller ikke sagt, at vi ikke vil hjælpe dig. Tværtimod tilbød vi, at du kunne stille bilen hos os, så vi kunne kigge på den hurtigst muligt. Men det var en fredag til middag, og vi var desværre midt i en ekstremt travl dag og bagud med andre kundeopgaver. Derfor kunne vi ikke afsætte tid med det samme.

Vi er mennesker, og vi kan have dage, hvor presset er stort – men det ændrer ikke på, at vi selvfølgelig altid bestræber os på at hjælpe vores kunder. I dit tilfælde havde vi desværre ikke mulighed for at løse det med det samme, og det beklager vi.

Hvis der er lavet en fejl i forbindelse med hjulmonteringen, tager vi naturligvis ansvar for det – og vi tilbød også at dække dine omkostninger. Det afslog du, hvilket vi respekterer, men vores intention har hele vejen igennem været at finde en løsning.

Vi tager din kritik alvorligt og lærer af forløbet. Men det er også vigtigt for os at stå ved, hvad der reelt skete.

Martin Jensen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man finder ikke bedre værksted end dette

Martin som er indehaver møder man altid med en helt fantastisk energi. Han er smilende og imødekommende selvom om opgaven er lille. Jeg har haft bil i 30 år og er aldrig kommet på et værksted hvor man føler sig så godt tilpas som man gør hos “Din Bil Mand”. Vi placere service, dækskift (hvilke koster det halve af næsten alle andre hvis du er klubmedlem. og reparationer af begge vores biler fremadrettet.

24. Januar 2025

Antwort von Din Bil Mand ApS

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os enormt, at du føler dig godt tilpas hos os, og at vores service og medlemsfordele lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at tage os godt af dine biler fremover – og du er altid velkommen!

God oplevelse

God kundeservice og godt arbejde, det hele var perfekt

9. Dezember 2024

Antwort von Din Bil Mand ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at alt levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke en finger at sætte på noget!

Jeg får skiftet mellem sommer- og vinterhjul (samt opbevaring af hjul) hos DinBilMand i Næstved og der er ikke en finger at sætte på noget!

23. Oktober 2024

Antwort von Din Bil Mand ApS

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores service – vi sætter stor pris på din tillid.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang!

Rigtig god service hver gang

Rigtig god service hver gang

17. September 2024

Antwort von Din Bil Mand ApS

Her er et kort og præcist svar:

Kære [Kundens Navn],

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds hver gang – det betyder meget for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og troværdig er de første ord i…

Tryg og troværdig er de første ord i mine tanker.
Endnu engang hurtig hjælp, da bil drillede.
Man er bare en glad kunde - for her er man sørme 100 % i centrum - og opgaven? Ja den bliver løst også til 100 % glæde.
Kan varmt anbefale - ekstrem bonus: fantastisk personale. Dejligt med sådan et værksted
- Fast kunde - det er mig

11. Juli 2024

Antwort von Din Bil Mand ApS

Wow, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os utrolig glade at høre, at du føler dig tryg og i centrum hos os – det er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og tillid, og vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang, bilen driller (eller bare skal forkæles).

Martin og det “fantastiske personale” hos Din Bil Mand 🚗

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tænk dig om og spar rigtig mange penge!!!

Min bil var gået i stå på motorvejen og jeg ringede til Din Bil Mand i Næstved for at høre om de havde tid til og ekspertise i at kigge netop min bil model igennem og komme med et kvalificeret bud på hvad der gjorde at den pludselig ikke kunne køre eller starte. Jeg blev mødt af en smadder sød og venlig mand der sagde at de kunne de sagtens. Jeg fik bilen kørt til værkstedet af Falck og Din Bil Mand gik hurtigt ombord i den. Første melding lød på at der var 3 fejlmeldinger der dukkede op, det grundlæggende problem var at der ikke kom diesel ud til motoren. Han foreslog at jeg fik skiftet et diesel filter, hvilket jeg sagde ja til, men det løste ikke problemet. Dernæst fik jeg konklusionen at bilen skulle have skiftet diesel pumpe og at det ville koste 25.000 kr. Naturligvis valgte jeg lige at undersøge sagen selv og kontaktede bl.a. et velrenommeret firma der renoverer og sælger disse pumper, blandt mange andre ting. Her lød beskeden at det meget meget sjældent er selve pumpen der går i stykker og det derfor ikke var hans vurdering at der skulle en helt ny pumpe til. Den besked gav jeg videre til Din Bil Mand, som afviste det pure og sagde at det kun kunne være diesel pumpen der skulle skiftes og det koster 25.000 kr. Jeg valgte ikke at få det lavet hos Din Bil Mand da jeg ikke følte det var en troværdig og grundig analyse af bilens fejlkoder og problem med ikke at modtage diesel i motoren. Dette skulle vise sig at være en rigtig rigtig god ide. Efter at have fået bugseret bilen op på min fars værksted, som på ingen måde er uddannet mekaniker men roder med biler på hobby plan, gik han ombord i bilen. Efter noget fejlsøgning med OBD computer og research på nettet fandt han frem til at problemet IKKE var en defekt diesel pumpe, men derimod så simpelt som en sikring der skulle skiftes... EN SIKRING!!! Den koster 20 kr. hos THansen og tager få minutter at skifte. Hvordan kan Din Bil Mand andet end at fremstå uprofessionelle og utroværdige i min sag når de påstår bilen skal have ny diesel pumpe og det vil de have 25.000 kr for, når fejlen er noget så simpelt som en ny sikring?? Jeg sætter ALDRIG mine ben hos Din Bil Mand igen, og jeg vil opfordre alle til at være kritiske over for deres vurdering af en reparationssag og gøre deres hjemmearbejde grundigt før de tager Din Bil Mands ord for gode vare.

14. Mai 2024

Kære Andreas,

Vi er kede af at høre, at vi ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service og beklager, at vi i dette tilfælde ikke kunne finde den rette løsning på dit problem. Heldigvis modtager vi normalt 5 stjerner fra vores kunder, og vi vil tage din feedback til os.

Med venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk med en bilmand du kan stole på

Fantastisk med en bilmand, som jeg kan stole på! Martin som har din bilmand, vil jeg gerne anbefale til alle. Du kan stole på ham 100%, han står altid klar til at hjælpe dig og det er billigt🦾 hilsen en meget tilfreds ny kunde

17. April 2024

Antwort von Din Bil Mand ApS

Tusind tak for din skønne anmeldelse og anbefaling! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet som ny kunde.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen – du er altid velkommen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min varmeste anbefaling til service på…

Min varmeste anbefaling til service på bilen, hos”Din bilmand”! Professionelt, holder aftaler og ikke mindst, laver kun ekstra/ud over hvad servicebogen anviser, ved personlig kontakt og accept.

Der vil jeg have lavet min bil fremover!

Thomas

4. Januar 2024

10 stjerner herfra **********

Jeg har i gennem noget tid brugt firmaet og har aldrig oplevet et værksted der var billigere. Helt igennem super service og venlighed. Sidste job var ny tandrem og vandpumpe på Mitsubishi Carisma.

10 stjerner herfra og de varmeste anbefalinger.

20. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service af Martin og Oliver…

Fantastisk service af Martin og Oliver i forbindelse med service og klargøring af bil til syn, de hjalp med de problemer der var med bilen til en fantastisk pris og med kort ventetid.

De får fem stjerner herfra og ville give dem en sjette hvis dette var muligt :)

6. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste service og pris jeg…

Den bedste service og pris jeg noglesinde har fået hos en mekanikker Martin er den bedste mekaniker jeg været hos så 10 stjerner herfra

5. Dezember 2023

Hej Thomas.

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede den bedste service og pris hos os. Det betyder meget, at du satte pris på vores arbejde, og vi sætter stor pris på din støtte.

Venlig hilsen,
Din Bil Mand - Holsted Park 28

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste service og pris jeg har oplevet

Fik en hurtig tid til at få repareret min bil til en utrolig fair pris. Men hold op hvor er servicen høj og det er et flot og kvalitetsværksted. Nu med en bil, der spinder og med nye dæk til vinterens ture. Martin og Din Bil Mand kan varmt anbefales til andre.

29. November 2023

Antwort von Din Bil Mand ApS

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du var tilfreds med vores service og pris for reparationen af din bil. Vores mål er altid at levere den bedste kvalitet til vores kunder, og det glæder os at vide, at du oplevede netop dette.

Det betyder meget for os at vide, at du fik en hurtig tid til reparation til en fair pris, og at du nu kan nyde en velfungerende bil med nye vinterdæk. Det er vores fornøjelse at kunne sikre, at din bil er klar til alle dine eventyr på vejene denne vinter.

Vi vil gerne takke dig for at anbefale os til andre. Det er vores mål at fortsætte med at levere den samme høje service og kvalitet til alle vores kunder. Tak for tilliden og valget af Din Bil Mand. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden, skulle du få brug for det.

Med venlig hilsen,
Martin og holdet hos Din Bil Mand

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Martin fik skaffet mine vinterdæk hjem…

Martin fik skaffet mine vinterdæk hjem til mig, og det var til en ganske god pris. Hele processen var en fornøjelse.
Tak Martin;)

14. November 2023

Antwort von Din Bil Mand ApS

Det er fantastisk at høre, at du havde en positiv oplevelse med os og Martin! Vi sætter en ære i at sikre en smidig og behagelig proces for vores kunder. Tak for din tillid og for at vælge os til at skaffe dine vinterdæk. Vi ser frem til at kunne assistere dig igen i fremtiden, skulle du få brug for det. På vegne af Martin og hele vores team, tak for din støtte og de venlige ord!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fornøjelse at komme der.
God service Og fornuftige priser.

16. November 2023

Antwort von Din Bil Mand ApS

Mange tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse hos os på Din Bil Mand på Holsted Park 28.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr