Din-Server.dk ApS Bewertungen 134

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med din-server.dk. De svarer hurtigt, og deres support er super sød og hjælpsom. Hvis man har spørgsmål eller problemer, bliver man hjulpet med det samme, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tror aldring jeg har fået hurtige support, og dette på et problem som slet ikke var relateret til Din-server.dk men derimod et problem der ligger hos spiludvikler af ASKA. Med den service og komm... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig forfærdelig oplevelse. Deres servere er både langsomme, og lever ikke op til deres krav. TILFØJELSE: De har nu svaret som kommentar herinde på Trustpilot. Men dette er ikke godt nok... Mehr ansehen

1. Cloud-Speicher-Service

Vom Unternehmen geschrieben

Ved Din-Server finder du Danmarks bedste serverhosting og DDoS beskyttelse.. Alle vores servere er hostes i Danmark ...

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

134 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkede dårligt til fivem servern…

Virkede dårligt til fivem servern restart bootede

20. März 2026

Hej Frederik.

Kedeligt at høre, at FiveM-serveren drillede ved genstart. Da der er tale om en gratis test-server, er formålet netop at finde og udbedre de her fejl i samarbejde med dig. Vi ville have sat pris på, hvis du havde rakt ud til os direkte, så vi kunne have rettet det med det samme. Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan få din feedback uddybet.

Super fedt

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med din-server.dk.
De svarer hurtigt, og deres support er super sød og hjælpsom.

Hvis man har spørgsmål eller problemer, bliver man hjulpet med det samme, og de tager sig virkelig tid til at hjælpe.

Kan helt klart anbefale din-server.dk 👍

8. März 2026

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for din feedback og din anbefaling af din-server.dk. Vi stræber efter at yde den bedst mulige support og tage os tid til hver enkelt kunde, så vi er meget glade for, at det har været din oplevelse. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde!

Kan varmt anbefales!

Din-Server.dk har det hele: support i topklasse, gode produkter og meget fornuftige priser – alt samlet ét sted. Kan varmt anbefales!

17. Februar 2026

Hej Tomislav

Tusind tak for den skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med både vores support, produkter og priser. Det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores kunder.
Bedste hilsner,
Teamet hos Din-Server.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At support var for langsomme

At support var for langsomme, fandt et andet sted med 24/7 support.

20. Januar 2026

Hej,

Mange tak for din ærlighed. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores 24/7-support hurtigere, så vi er kede af, at du måtte vente længere end forventet. Vi bestræber os altid på at svare alle tickets samme dag, men vi tager din oplevelse til efterretning.

Du er altid velkommen tilbage en anden gang. God vind fremover."

Hilsen Morten
Ejer

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ikke kunnet komme ind på min Teamspeak efter jeg fik ny Cpu.

Jeg har haft problemer med at oprette forbindelse til min Teamspeak server efter jeg har fået ny cpu.

Takket være Din Servers hjælp fra Rune fungerer det hele nu igen , jeg har fået min Teamspeak op og kører igen på min nye Cpu.

Jeg må indrømme at det gik hurtigt og nemt men jeg havde aldrig klaret det selv uden Runes hjælp, han var behagelig at snakke med og god til at hjælpe en som mig , som ikke er særlig god til den slags.

1000 tak herfra Rune.
Jeg er super glad for hjælpen.

Mvh. Henrik Pedersen.

16. November 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Hej Henrik. Tusind tak for din utroligt flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at Rune kunne hjælpe dig hurtigt tilbage på TeamSpeak efter dit CPU-skift. Jeg vil personligt sørge for at give din store tak videre til Rune – han bliver stolt over at høre, at hans hjælp gjorde en forskel. Rigtig god fornøjelse med din nye hardware og din TeamSpeak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tror aldring jeg har fået hurtige…

Med den service og kommunikation jeg har oplevet indtil nu, så vil jeg helt klart anbefale denne virksomhed.

15. Oktober 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for din anbefaling! Vi gør en dyd ud af at kende de spil, vi hoster, så vi kan hjælpe – også når fejlen ligger uden for vores egne systemer. Det er fedt at høre, at vores hurtige support gjorde en forskel for din oplevelse. Vi sidder klar, hvis du får brug for hjælp igen!

Hurtig og god support

Jeg har haft en Valheim-server hos din-server.dk i over et år nu, og servicen er kun blevet bedre med tiden. Har lige kæmpet lidt opdatering af serveren, som ellers har kørt fint det meste af tiden. Support svarede hurtigt, fik opdateret serveren for mig, og tilbød samtidigt at flytte mig over på deres nye system. Det blev gjort uden de store udfordringer. Det nye panel er også særdeles brugervenligt.

4. Oktober 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Hej! Tusind tak for den flotte anmeldelse og fordi du har været med os i over et år nu. Det er altid en fornøjelse at hjælpe loyale kunder som dig. Vi er super glade for, at du har taget så godt imod vores nye panel, og at flytningen gik smertefrit. Rigtig god fornøjelse med de nye Valheim-eventyr – vi sidder klar, hvis der skulle blive noget!

18. September 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for de fem stjerner og de pæne ord! Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores service. Vi sidder altid klar til at hjælpe, hvis du får brug for os igen. Rigtig god dag!

konto problem + server problemer

hade problemer i starten med min konto men efter jeg bare lige forklaret alt, var det hurting over, hvor jeg også havded problemer med en server og brugte nogen par dage på det men efter sådan var alt perfekt

23. August 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for din tålmodighed og din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi fik løst problemerne med både kontoen og serveren sammen med dig. Selvom det tog et par dage at få det helt perfekt, er vi super glade for, at du blev hængende, så vi kunne få det i mål. Det er præcis det, vi er her for! Rigtig god fornøjelse med serveren.

Super god service

Super god service. Efter bestilling af serveren, modtog jeg den vitterligt med det samme. Supporten har været super hjælpsomme med min server.

7. Juli 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er præcis sådan, det skal være – serveren skal være klar med det samme, så du kan komme i gang med det sjove. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse med vores support også. Rigtig god fornøjelse med din server!

Super hurtig respons og god service

Super hurtig respons og god service

23. Mai 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er præcis det, vi går efter – lynhurtig respons og service i topklasse. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos din-server.dk. Rigtig god dag

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Der må gerne være lidt bedre service…

Der må gerne være lidt bedre service ellers ok udbyder

26. März 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Hej! Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du overordnet set synes, vi er en ok udbyder, men vi vil selvfølgelig altid gerne være endnu bedre. Vi hører meget gerne fra dig om, hvad vi specifikt kan gøre for at løfte vores service til 5 stjerner næste gang. Du er altid velkommen til at sende os din feedback direkte på supporten eller Discord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtigt oppe og køre.

Super hurtigt oppe og køre og en stabil server. 😀

15. Februar 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os helt vildt at høre, at du kom lynhurtigt i gang, og at serveren kører stabilt. Det er lige præcis det, vi kæmper for hver dag! 😀 Rigtig god fornøjelse med din server!

virkelig høj service og hurting levering

virkelig høj service og hurting levering

9. Januar 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du er tilfreds med både servicen og leveringstiden. Vi ved, at man gerne vil i gang med det samme, når man har bestilt, så vi gør alt for at holde tempoet højt. Rigtig god fornøjelse med din server!

Hjelpen kom

Det virkede ikke fra start, men de hjalp efter et par timers tid

2. Januar 2025

Antwort von Din-Server.dk ApS

Hej! Tusind tak for din tålmodighed og din anmeldelse. Vi er kede af, at det ikke spillede 100% fra første sekund, men vi er glade for, at vi fik dig hurtigt i mål efter et par timer. Det er netop derfor, vi sidder klar i supporten – vi giver ikke op, før det virker! Rigtig god fornøjelse med din server.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They show their address as "Kisumvej…

They show their address as "Kisumvej 38, Skive, Danmark" in the footer. If you open their "About Us" page, they pop up a seriously looking building to make it look like they are working in it.
But if you take a second to google their address in Google Maps, you will see that their "Din-Server" is some shack in a countryside area. Not a house, but a shack; you can see a sticker on a shack's door.
I was considering buying the service, but seeing such deception and plain manipulation is a big turn-off.
Better not having any image than lying this way. I understand that you might not have a beautiful office, and that's OK with me; I would understand and still buy from you, but when you're trying to lie to me, it shows that it will be the norm when working with you.

P.S. They're also owners of ssdvps (dot) dk with the same address and same office image.

9. August 2024

God server og hurtig.

Jeg har bestilt en Palworld server. 1 måned = 50kr. Rimelig billigt, selvom man ikke aner videre besked ift. Nintendo og sagen omkring det.
Jeg havde brug for hjælp til opsætning og nogle spørgsmål over flere gange, og supporten kom inden for kort tid, også selvom det var weekend.

22. Oktober 2024

Antwort von Din-Server.dk ApS

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både prisen og vores Palworld-servere. Vi ved, at de fleste gamer i weekenden, så derfor gør vi en dyd ud af at sidde klar ved tasterne, når behovet for hjælp opstår. Rigtig god fornøjelse med din base og dine Pals – vi sidder klar, hvis du får brug for os igen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Unprofessional, changing info without letting the client know.

I do not appreciate my VPS host messing around with the settings of my VPS. I can see clearly in the task list and logs that you performed some tasks on my server without my consent and it definitely was not me because I was 5 hours away from home.

So the owner/employee decides to mess up my VPS because our Discord bot doesn't work for him? How professional of you. I see you actually edited my settings to screw the network card over and then you cleared the logs to pretend nothing happened. I guess you forgot that the task history list exists?

Please note, our bot was working perfectly for us and everyone else who was using it. If you do this over it not working for ONLY YOU, I worry for the rest of your customers. :)

I am terminating the VPS, I have never once had such a bad taste in my mouth over something a hosting provider has done to me.

i.imgur.com/ Z5fPr3d.png
i.imgur.com/ jdzw2Ui.png

-- 14-07-2024

The account is not compromised unless the security is very weak and got stolen that way. As mentioned before we partnered with someone in your company and when things didn't go his way. Out of nowhere all of this starts happening? Must be a coincidence..

3. Juli 2024

Hej Hugo,

Jeg har gennemgået logfilerne, og det ser ud til, at de seneste ændringer på din VPS blev foretaget under brug af din e-mailadresse. Normalt, når vi foretager ændringer, ville det være angivet med 'root' i logfilerne. Som det fremgår, er det din e-mailadresse, der er registreret for denne aktivitet.

Hvis det ikke var dig selv, der foretog disse ændringer, kan det tyde på, at en anden person, som har adgang til din e-mail og det tilhørende kodeord til din VPS, har foretaget ændringerne.

Jeg anbefaler, at du gennemfører en sikkerhedstjek af din e-mail og ændrer dine adgangskoder snarest muligt for at sikre, at ingen uautoriserede har adgang.

Edit 15-07-2024

Hello,

I believe the accusation you're making is quite serious. I wish you had created a ticket at the time so we could have had a chance to investigate further. I wasn't part of the conversation and, therefore, do not know what the issue with the Discord bot was.

We did have some network work at the end of June and the start of July, and we sent out multiple emails about that. I cannot confirm if that was the issue you experienced or something else since you terminated the VPS without leaving a ticket and giving us a chance to investigate.

Please reach out to benjamin@din-server.dk if you want me to look deeper into the issue. I hope you will be satisfied with your new host.

Best regards Benjamin

Venlig hilsen,
Morten

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dårlig start, Men kan måske være i overrasker

Vi har oplevet at vi købte en VPS og den har vi ikke haft i 2 uger før den har haft 2 dage hvor den har lukket ned.

Om det fordi vi har kommet ind lige midt i noget rod i har haft planlagt længe kan jeg ikke udtale mig om. Men vi har som udgangspunkt ikke de store problemer med VPS'en men det gør os ikke særlig trygge i fremtiden.

20. Juni 2024

Hej Nikolaj,

Vi har flyttet alle vores servere fra Sjælland til Jylland. Du skulle gerne have modtaget en mail om dette. Hvis du ikke har modtaget denne mail, beklager jeg meget.

Venlig hilsen,
Morten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr