Enkel hantering med Pantbox. Dock något små påsar om man vill skicka in lite större saker. Sedan tog det lite lång tid innan godset hämtades ut och därmed värderades från PostNords utlämningsställe. P... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej! Jag tycker det väldigt bra, att hittade man ska sälja mina smycken till ett bra pris!! så att har råd att ska till annat !!!
Snabb återkoppling och utbetalning av inlämnad guld! Väldigt nöjd med denna tjänsten som professionellt bemödande! Maetha
Värderades till över 3 tusen men efter inskickning så var det tydligen inte värt något
Vom Unternehmen geschrieben
Sefina Pantbank har varit en respekterad aktör inom pantbanksvärlden sedan 1884, och deras senaste innovation, Digipant, har förändrat sättet vi hanterar värdefulla ägodelar. Med Digipant kan du enkelt och bekvämt panta ditt guld och dina guldsmycken hemifrån.
En av de mest framträdande fördelarna med Digipant är den kostnadsfria pantboxen du kan beställa. Du får den snabbt levererad till din dörr, och du kan använda den för att säkert skicka in dina värdesaker till våra erfarna värderare. De kommer att utvärdera dina ägodelar noggrant och erbjuda dig priser baserat på deras värde på marknaden.
Detta är den ultimata lösningen om du behöver snabba kontanter eller helt enkelt vill rensa ut oanvända föremål. Vi tar ingen kreditupplysningen och du bli inte personligt skuldsatt hos oss, eftersom du belånar på en vara. Digipant är inte bara smidigt och enkelt, det är också en trygg process som bygger på Sefina Pantbanks långa historia av förtroende och professionalism.
Sluta undra vad dina värdesaker kan vara värda och upptäck fördelarna med Digipant idag. Beställ hem en gratis pantbox så återkommer vi med värdering på ditt guld och dina guldsmycken. Varmt välkommen till: Digipant.se

Antwort von Digipant
de är bedragare. de skickar tomma paket

Antwort von Digipant
Enkelt och smidigt! Dock tog det lite för många dagar för kvittens om mottaget guld.
Det känns tryggt och säkert dessutom väldigt smidigt.
Maetha
Skickade mina varor för värdering
Ingen återkoppling överhuvudtaget flera veckor har gått

Antwort von Digipant
Mkt bra omdöme.Fin o bra kontakt via mess.Dessutom mkt bra betalt! Rekommendation 10 av 10

Antwort von Digipant
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.