Dh Elteknik Bewertungen 35

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik hjælp til udskift af elmåler ramme og installation af ladestander. Alt foregik yderst professionelt og fik dertil yderlig rådgivning på nogle andre punkter. Super tilfreds med arbejdet og kan klar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik besøg af en ung og kompetent herre, som løste vores problem med vores varmepumpe på ingen tid. Høflig, flink og gav os nogen gode tips til varmepumpen og hvordan vi kunne vedligeholde den.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har brugt DH Elteknik vedr. montering af ny luft til luft varmepumpe. Pænt udført arbejde til aftalt tid og pris. Vældig flink montør som virkede meget engageret i sit arbejde. Så fuld tilfredshed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det hele blev udført som aftalt og til aftalte priser og til tiden. Vi vil klart gøre brug af dem næste gang vi skal have udført elarbejde. Venlig og imødekommende kundeservice og rådgivning.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Darwin var hurtig med et tilbud

Darwin var hurtig med et tilbud, samt en skarp pris fra start.

Meget punktlig, og arbejdsom.
Vi er mere end tilfredse med det arbejde der er udført hos os.

Vi kan kun anbefale Darwin.

20. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Varme anbefalinger herfra

Fint håndværk til en god pris. Kan anbefales!

11. Dezember 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både håndværket og at vores medarbejder levede op til dine forventninger.

Holder hvad han lover.

Kom på det aftalte tidspunkt. Laver pænt arbejde. Overholder prisen
🧑‍🎄

15. Dezember 2025

Ny eltavle

Kompetent og omhyggelig, alt ok.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyrt

Dyrt lav kvalitet

Antwort von Dh Elteknik

Hej Martin. Vi kede af at du har ændret dit svar. Vi kommer selvfølgelig med et nyt svar her.

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du oplever, at prisen ikke står mål med kvaliteten. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle.

Vi vil meget gerne forstå, hvad der er afleveret i lav kvalitet, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på 2294 8131, så vi sammen kan finde ud af hvad der er gået galt.

Venlig hilsen

Punktlig og grundig

Punktlig og grundig. Lytter til ens behov og holder prisen som aftalt.

13. November 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi prøver altid at leve op til vores kunders forventeringer.

Ny el-tavle

Behagelig og dygtig fyr, hurtigt og godt arbejde udført til aftalt pris.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skift af 3 stikkontakter og…

Skift af 3 stikkontakter og installation af ny stikkontakt.
Meget flinke, punktlige og rigtig flot arbejde. Kan varmt anbefales.

2. November 2025

Antwort von Dh Elteknik

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Excellent work, clean and proffesional

Excellent communication and support. Very friendly approach and very good work.

1. November 2025

Hi,
Thank you so much for your kind words! We’re delighted to hear that you were happy with our communication, support, and the overall experience.
Providing friendly service and high-quality work is very important to us, so your feedback means a lot.
Thank you for choosing us — we’re always here if you need anything in the future.

Kind regards,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

All was good accept maybe mail reply…

All was good accept maybe mail reply time.
Still was faster then other companies

6. November 2025

Hi,
Thank you very much for your review and for sharing your experience with us. We’re glad to hear that you were satisfied overall.
We appreciate your feedback regarding our email response time — it’s something we continuously work on improving, and your input helps us get better.
We’re pleased to know that we were still faster than other companies, and we hope to serve you even more efficiently next time.

Best regrets

Tilfreds 😊

Hurtig, overskuelig og specificeret tilbud og regning.

Lyttende, effektiv og rar.

Godt resultat og fornuftig pris.

5. November 2025

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi gør vores bedste for at vores kunder har nemt ved at overskue opgaven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og flot arbejde.

Super service og flot arbejde.

1. Oktober 2025

Rigtig professionel elektriker

Rigtig professionel elektriker. Blev til han var helt færdig. Han var også grundig i hans gennemgang af vores el. Vil klart anbefale ham

24. September 2025

Professionelt arbejde

Kom til aftalte tid og gjorde et professionelt stykke arbejde er yderst tilfreds

10. September 2025

Super god servis og real

Super god servis og real

4. September 2025

DH Elteknik

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr