De Woeler Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Met het op de markt brengen van De Woeler geven we mensen letterlijk de mogelijkheid om hun omgeving te laten groeien en bloeien. Met De Woeler ben je goed voor de bodem en dus voor de natuur.

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

80% minder resultaat behalen dankzij…

80% minder resultaat behalen dankzij Woeler, het kan!
3 maanden lang draaiden dit bedrijf resultaten wat ver beneden alle peil is. Na 2 maanden zeer slechte resultaten nog 1 maand het voordeel van de twijfel gegeven. Met als uitgangspunt : verbeterende prestaties in de komende maand anders stoppen we ermee. Ondanks de inspanning bleven de verbeterende prestaties uit en woeler zag het somber in. De samenwerking stopt. Maar niet zonder consequenties als klant. Je mag nog even een afkoopregeling betalen. Ongelooflijk dat dit bedrijf 0,0 verantwoordelijkheid neemt voor het resultaat van zijn klanten en vrolijk verder gaat.

Blijf ervan weg mensen. Gedateerde marketing strategieën die je niks gaan opleveren.

13. August 2025

Onmisbaar

Prima vorkdiepte. Dikte van de houten grepen is net gepast. Dus weinig kans op blaren. Onmisbaar tuingereedschap.

1. Mai 2023

Hi Cecile,

Fijn om te horen dat de Woeler bevalt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De woeler doet wat hij moet doen

De woeler doet wat hij moet doen: hij laat mij woelen! Snelle levering. Eenvoudige montage (links en rechts is wel niet helemaal gelijk, jammer). Makkelijk in gebruik. Prima.

11. April 2023

Hé Rejo,

Wat fijn om te horen dat je nu weer lekker kan woelen! We hopen dat je er veel plezier en gemak aan gaat beleven ;-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Makkelijk werken en degelijk materiaal

Ik vindt de woelvork erg makkelijk in gebruik. Ook is hij gemaakt van heel degelijk materiaal. Daarom gaat hij waarschijnlijk nog jaren mee en dat is een fijn idee. Ik vond hem wel best prijzig, maar het is dan ook een groot gemak en hij kan dan ook vele jaren dienstdoen!

4. April 2023

Antwort von De Woeler

Duurzaamheid staat bij ons op nummer 1 ;-)
We wensen je veel tuinier plezier met de Woeler.

Erg blij mee

Erg blij mee! Maakt het tuinieren voor mij een stuk makkelijker!

28. März 2023

Antwort von De Woeler

Whoopie! We zijn blij dat de Woeler goed bevalt en het tuinieren een stuk makkelijker maakt.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een teleurstellende eerste ervaring

Door een technische fout heb ik extra lang moeten wachten op levering van de Woeler. Een tegemoetkoming van 20 euro op een volgende bestelling vind ik matig. Ik ben dus genoodzaakt om opnieuw een produkt af te nemen om de tegemoetkoming te kunnen verzilveren. De aankondiging van bezorging door DHL tussen 8 en 11 was fijn, MAAR de bezorging vond pas plaats om 17.15. Waardoor ik of mijn gezinslid afwisselend de dag thuis hebben doorgebracht. Al met al vond ik het een teleurstellende eerste ervaring. Ik heb de woeler nog niet in elkaar gezet (kleine schroefjes?) en gebruikt. C. van Beekveld

10. März 2023

Hi C,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Hoewel we er naar streven om pakketjes tijdig af te leveren, kan en onverhoopt iets misgaan bij de bezorgdiensten. Namens hen, mijn welgemeende excuses hiervoor.

We hopen dat je de Woeler al in gebruikt hebt genomen en deze goed bevalt! Daarnaast hebben we u een mail gestuurd over eventuele verdere afhandeling van deze case.

Snel geleverd

Snel geleverd. Handig en functioneel gereedschap.

16. März 2023

Antwort von De Woeler

Goed om te horen Marcus! Veel plezier en gemak gewenst.

Zeer degelijk materiaal

Zeer degelijk materiaal, doet wat het doen moet. Levering binnen 24 uur!

15. März 2023

Antwort von De Woeler

Wat fijn om te horen dat de Woeler je goed bevalt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verbazend prettig in het gebruik

Verbazend snel geleverd en verbazend prettig in het gebruik. Vanwege de Zeeuwse klei en het feit dat we niet meer tot de jongsten behoren hebben we voor drie tanden gekozen. Het woelen gaat goed en kost weinig kracht en nauwelijks belasting van de rug. Kortom: we zijn er blij mee.

19. März 2023

Dag Leo,
Wat fijn om te lezen dat de Woeler de Zeeuwse klei met gemak aankan. We hopen dat dit het tuinieren voor jou een stuk leuker en makkelijker maakt. :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Probleem bij leveren

Bestellen en betaling ok maar leveren dat is een ander verhaal na contact met jullie wordt nog bekeken wat er is misgelopen ik hoop in de goede richting voorlopig kan ik niet tevreden zijn Mvg Wypychowski Michel

17. März 2023

Dag Michel,

Oh jee! Het lijkt er op dat hier iets mis is gegaan. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de Woeler niet is afgeleverd.
We hebben je hierover een mail gestuurd! Mogelijk is deze in je spambox terecht gekomen.

We horen graag van je!

Snelle reactie

Snelle reactie, de volgende morgen al bezorgd. Goed verpakt

7. März 2023

Antwort von De Woeler

Fijn om te horen Martha! Veel woelplezier ;-)

Echt een topbedrijf

Echt een topbedrijf, super snelle levering en een fijn product. Ergonomisch en makkelijk in gebruik voor onze tuin, zeker nu de lente er weer aankomt

21. Februar 2023

Antwort von De Woeler

Hier worden we blij van! We hopen dat je tuin er binnenkort lenteklaar bijligt.

De Woeler

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr