Roterande hyllor. Beställde 1 roterande hylla med 5 fack.Skulle dessutom få en gratis +fri frakt.När paketet kom fick jag betala tullavgift och moms 97 kr. Hade tidigare betalt 600 kr för hyllo... Mehr ansehen
Total lurad på 300+ kronor plus en tullavgift. går inte att nå dem på vaken telefon eller e-post. Lurendrejeri företag. Fattar inte att jag inte läste recensionerna innan jag beställde. Nu var man tvu... Mehr ansehen
Även jag blev grundlurad på den roterande hyllan och fick en liten plast ask som jag inte har någon nytta av men med det priset 355kr plus tullavgift på 92kr måste den ju vara exlusiv. Jag är besviken... Mehr ansehen
Lämna gärna en recension om vår webbshop
Niederlande
- devoros.com
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jag beställde som många andra en…
Jag beställde som många andra en roterande hylla och fick en liten plastkorg. Betalat 300kr + 92kr tull. Mejlade men de svarar inte!!! DE ÄR BEDRAGARE. KÖPER INTE!!!!!
Jag beställde som många andra en…
Jag beställde som många andra en roterande hylla och fick en pytteliten plastkorg. Betalat över 300 kr för korg+ 92 kr i tull.
Deras hemsida är borta.
Bluff företag!
Oseriösa
Oseriösa, beställde roterande hylla, men efter att betalat moms o tull kom paketet i postlådan, och det var en liten plastik korg. Mejlade men fick inget svar.
KÖP INTE FRÅN DEN HÄR SIDAN!!!!
Bedrägeri
Dom skickade ett tomt paket, hade beställt roterande hyllor för skafferi men kom bara ett tomt paket.
Blufföretag
Blufföretag, svarar inte på mail, skickar inte varor som är betalda och beställda 20 mars.
Lurendrejeri!!!!!
Lurendrejeri!!!!!! Beställde en hylla. Betalade nästan 400 kr i förskott samt 90 kr i tullavgift. När försändelsen kom, (fick plats i brevlådan), så innehöll den en liten plastlåda. Hemsidan existerar inte och de svarar inte på mail. Bedrövligt!!!!!
Köp inte från denna
Köp inte från denna. Skickar inte det du beställt. Lurendrejare.
Web sida fungerar ej