De leistenen tegelvloer stond op de nominatie om vervangen te worden, maar we zijn blij dat we ze hebben laten opknappen door de Vloer Broers. Zeer vriendelijk geholpen en een prachtig eindresultaat,... Mehr ansehen
Vandaag zijn 2 vriendelijke medewerkers (de 2 broers) van jullie bij ons geweest. Na een paar uur van alles te hebben geprobeerd kwamen ze tot de conclusie dat ze ons niet konden helpen. Ze konden n... Mehr ansehen
We raden iedereen de Vloerbroers aan! Onze granito terrazzo vloer is mooier en glanzender geworden dan we ooit hadden durven dromen! Jesse werkte met geduld en passie en nam echt de tijd om de vloer... Mehr ansehen
Afgelopen week hebben Jesse en Maikel onze kalkzandsteen opgeschuurd , gepolijst en geïmpregneerd, boven verwachting heel mooi geworden. Het was een flinke klus van 230 m2 Alles ziet er nu als nieuw... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Heeft u thuis een natuurstenen vloer en is het uw wens om die in goede conditie te houden? Door natuursteen te behandelen komt uw vloer opnieuw tot leven. Daarom is een natuurstenen vloer behandelen de enige juiste keuze. Voor natuursteen kristalliseren, natuursteen polijsten, natuursteen impregneren en natuursteen schuren doet u een beroep op de specialisten van De vloer broers. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en een demonstratie te geven. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!
Prof. J.H. Bavincklaan 2, 1183AT, Amstelveen, Niederlande
- 06-27960561
- devloerbroers@gmail.com
- devloerbroers.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Betrouwbaar, transparant en professioneel
Fijne en betrouwbare mannen, de vloerbroers! Reageren snel op berichten, zijn duidelijk en transparant over hun werkzaamheden en prijs én flexibel. En, waar het uiteindelijk om draait, leveren goed werk af. Heel professioneel.
Topwerk
Jesse van de Vloerbroers heeft mijn natuurstenen vloer behandeld en het resultaat is erg goed, de vloer ziet er weer als nieuw uit. Hij werkt heel deskundig, gaf een duidelijk en eerlijk advies, en was daarnaast ook nog eens erg vriendelijk. Ik ben er erg blij mee. Ik kan de vloerbroers van harte aanbevelen!
Doffe en vuile granitovloer? Gewoon De Vloerbroers erbij halen!
De vloerbroers hebben onze verwachtingen 100% waargemaakt. We hadden een doffe en grauwe granitovloer door 85 jaar gebruik in de hal, maar na een dagje De Vloerbroers zag het er prachtig uit. Mooie glans en heerlijk glad. Het was ook nog een supergezellige dag! Dank je wel.
Deze jongens doen wat ze beloven en…
Deze jongens doen wat ze beloven en meer!! Zelden kom je nog zo’n vakjongens tegen die er alles aan doen om een tevreden klant achter te laten! Dikke aanrader!
Uitstekend vakwerk!
Uitstekend vakwerk!
Onze recent gelegde marmeren vloer was dof en had een hardnekkige sluier die met geen enkel middel wegging. Jesse gaf vooraf eerlijk en deskundig advies en kwam met zijn collega zorgvuldig, professioneel en met zichtbaar vakmanschap werken. Het resultaat na het polijsten is verbluffend mooi — de vloer glanst weer als nieuw. Absoluut een aanrader, 5 sterren!
Doen wat ze beloven en meer
Vriendelijke mensen. Ze denken met je mee. Ze hebben zelfs nog een deel van de andere vloer licht geschuurd kostenloos zodat ik daar een gegoten vloer kon plaatsen. Resultaat mag er wezen wat een verschil.
Granito vloer restauratie
Devloerbroers hebben onze granito vloer gerestaureerd, wat een prachtig resultaat! Duidelijke informatie en communicatie, top bedrijf!
Echt top geregeld!
Echt top geregeld!
Binnen no time reactie toen ik een vraag stelde – duidelijk, vriendelijk en meteen de prijs erbij. Lekker helder, niks ingewikkelds. Andere bedrijven kunnen daar nog wat van opsteken.
Op de dag zelf ook super geholpen. Je merkt gewoon: hij weet waar-ie het over heeft.
Alleen dat “u” de hele tijd... dat voelde wel een beetje alsof ik 80 was 😉 Maar verder: helemaal blij!!
Wat een topbedrijf
Wat een topbedrijf! Onze oude granito vloer in de hal van onze jaren ’30 woning is door De Vloer Broers weer helemaal in ere hersteld – en het resultaat is werkelijk prachtig. Alles verliep super prettig: duidelijke communicatie, afspraken die keurig werden nagekomen en echt vakwerk geleverd.
Een extra compliment voor Jesse: ontzettend vriendelijk, denkt mee en is duidelijk een echte vakman. Je merkt gewoon dat er liefde en passie in het werk zit. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en raden De Vloer Broers van harte aan!
Fijn contact en een mooi resultaat
Fijn contact en een mooi resultaat. Super vriendelijk en kundig.
Hoge klantvriendelijkheid
Van begin aan goed contact en prima bewerking van onze vloer. Ziet er weer uit als nieuw.
Zelfs als we later nog een iets andere kleur wilden zou dat zonder kosten worden opgelost.
Een heel fijne ervaring
We zijn enorm tevreden over dit bedrijf. Het is altijd afwachten, maar we hadden een prettig contact, zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden. We zijn goed en eerlijk voorgelicht en het resultaat mag er zijn! Bedankt Jesse, je hebt goed werk geleverd!
De herstelwerkzaamheden aan onze…
De herstelwerkzaamheden aan onze marmeren vloer zijn vandaag uitgevoerd door de vloer broers. Vooraf werd een stukje vloer getest op de glans van het eindresultaat. Vervolgens werd de vloer helemaal geschuurd en gepolijst inclusief een beschermlaag.
We zijn blij met het eindresultaat. De mannen die het werk uitvoerden waren zeer vriendelijk en wakbekwaam!
Prima werk geleverd
Prima werk geleverd, zeer vakkundig en keurig afspraken nagekomen. Vloer is weer als nieuw!
Prachtig resultaat
De Vloer Broers hebben mijn 100-jaar oude granito vloer weer in originele staat hersteld. Er werd snel gereageerd op mijn contactverzoek. Vervolgens was het contact voorafgaand aan de klus vriendelijk, duidelijk en professioneel. Ik kreeg foto’s toegestuurd van eerder werk dat elders Door de Vloer Broers was verricht, zodat ik wist wat ik kon verwachten. Op de dag zelf kwam Jesse van De Vloer Broers stipt op tijd. Het contact was prettig en hij heeft geweldig werk verricht wat heeft geleid tot een prachtig resultaat. Ik ben heel blij en tevreden!
Na 15 jaar weer als nieuw!
Onze hardsteenvloer was na 15 jaar gebruik niet echt fraai meer; vlekken en dof. Ook een poging van ons om daar zelf wat aan te doen met hardsteenolie had een averechts effect; nog meer vlekken. Contact gezocht met de Vloer Broers . In één (lange) dag heeft de medewerker ervoor gezorgd dat onze vloer weer als nieuw is. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden!
Wij raden de vloerbroers aan
Wij zijn fantastisch geholpen door de mannen van de vloerbroers. Onze marmer vloer is 25 jaar geleden gekocht en nooit eerder onder behandeling geweest. Ik wist niet dat onze vloer zo mooi kon worden als dat de mannen hebben opgeleverd. Schuren, polijsten en impregneren en nu is de vloer weer als nieuw. Ook zijn de mannen heel vriendelijk en gezellig bij de koffie. Wij raden de vloerbroers absoluut aan.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Heel blij met onze gepolijste Belgisch hardsteen vloer! Alles is netjes uitgevoerd met duidelijke uitleg. Fijn contact en mooi resultaat. Zeker aan te raden!
Heel positieve ervaring
Vriendelijk contact (ook snel nadat de vraag uitgezet was, waardoor ze anderen te snel af waren), snelle afspraak, professioneel uitgevoerd polijsten + impregneren van natuurstenen vloer.
Aanrader!
Jesse heeft vooraf snel en duidelijk al onze vragen beantwoord. We hebben dan ook niet geaarzeld om Devloerbroers in te schakelen. De dag zelf was Jesse stipt op tijd, lichtte nog toe wat hij zou doen en hoe laat hij klaar dacht te zijn. Onze vloer ligt er nu weer prachtig bij! We zijn erg tevreden over zijn dienstverlening en kunnen hem van harte aanbevelen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.