deurbeslag.nl Bewertungen 49

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ook voor een niet zakelijke klant is Deurbeslag.nl dé plek om inspiratie op te doen en te deurbeslag (en meer) te kopen. Goed en uitgebreid advies en uitstekende after sales. Complimenten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deurbeslag via internet kopen vind ik erg lastig. Wilden het graag in het echt zien voor een goede beeldvorming. Via de website een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de showroom. Kreeg keur... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit was echt een positieve ervaring. Wij hebben alle deurbeslag van ons huis vernieuwd. In de goed uitgeruste showroom werden wij heel deskundig geholpen. De bestelling (het ging om meer dan 10 co... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bij deurbeslag.nl een bijzetslot besteld. Dit bedrijf valt onder Cubic colours. Omdat het ontvangen even op zich liet wachten heb ik gebeld en werd mij verteld dat de verwachtte verzenddatum op de bo... Mehr ansehen

1. Baustoffhandel
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Türenlieferant
  4. Baumarkt
  5. Unternehmen für Innenraumgestaltung
  6. Großhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Bij ons vind je de perfecte deurklink! Van zwart binnendeurbeslag tot RVS buitendeurbeslag, van huisdecoratie tot kerntrekbeveiliging: ontdek het mooiste deurbeslag voor jouw situatie.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heb half uur proberen te bestellen maar…

Heb half uur proberen te bestellen maar website werkt totaal niet, traag, time-out, links werken niet. Na een half uur maar de hoop opgegeven.

14. Februar 2026
deurbeslag.nl-Logo

Antwort von deurbeslag.nl

Hallo Dennis,
Wat balen dat je niet kon bestellen. Helaas hebben we vanochtend te maken gehad met een DDoS-aanval op onze server. Inmiddels is een reeks IP-adressen geblokkeerd en zou bestellen weer moeten werken.

Mocht het toch niet lukken, dan kun je je bestelling ook mailen naar service@deurbeslag.nl.

Team Deurbeslag.nl

Top bedrijf!!

Deurbeslag via internet kopen vind ik erg lastig.
Wilden het graag in het echt zien voor een goede beeldvorming.
Via de website een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de showroom.
Kreeg keurig een bevestiging terug.
We werden zeer correct te woord gestaan en er werd een professioneel advies gegeven.
Wat een mooie showroom met enorme keuze.
De afhandeling van de bestelling verliep ook erg goed.
Samengevat en mooi bedrijf met aardige mensen die verstand van zaken hebben.

10. Januar 2026

Positieve ervaring …

Positieve ervaring ik had twee keer een bestelling geplaatst achter elkaar (handig 2 x verzend kosten ) maar zonder overleg of vraag hebben ze 1 x verzend kosten terug geboekt 👍🏻 top geregeld.

2. Januar 2026

Snelle verzending

Gevraagd of ze het product snel konden leveren omdat ik het nog dezelfde week nodig had. Ze hebben het gelijk opgepakt en nog dezelfde dag verzonden. Bedankt!

18. Dezember 2025

Vriendelijk en goed geholpen

Vandaag heel vriendelijk en goed geholpen! Ik had de verkeerde kleur deurbeslag besteld en morgen hebben we het nodig... Ondanks de verhuizing van deurbeslag.nl van Garderen naar Voorthuizen is het gelukt om mijn bestelling compleet te maken en konden we het ook nog direct ophalen. Veel dank!

24. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze geleverde Puck Keysafe is vrij…

Onze geleverde Puck Keysafe is vrij snel defect gegaan na installatie. Na contact met Deurbeslag hebben we dit mogen retourneren naar de leverancier en die hebben uiteindelijk een nieuwe opgestuurd. Bedankt voor de goede service!

8. Oktober 2025

Eerst niets ontvangen

Eerst niets ontvangen, geen mail van de leverancier , toen een mailtje dat het was teruggestuurd, met de vraag of het nog gewenst was. Na mijn positieve reactie, gelijk weer opgestuurd, en ontvangen. En een uitstekende kwaliteit, veel beter dan die Chinese scharnieren.
Dikke pluim voor dit bedrijf.

16. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit was echt een positieve ervaring.

Dit was echt een positieve ervaring.
Wij hebben alle deurbeslag van ons huis vernieuwd.
In de goed uitgeruste showroom werden wij heel deskundig geholpen. De bestelling (het ging om meer dan 10 complete sets) ging probleemloos en correct op tijd.
Later bleek dat één deur afweek van de door mij opgegeven maat. Het omruilen ging erg vlot en correct.
Kortom, een kwaliteitsbedrijf met ontzettend goede service.

1. August 2025

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en behulpzaam. Makkelijk contact op te nemen. Een defecte cilinder net buiten de garantie toch verholpen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de reparatie. Alles is snel afgehandeld.

5. August 2025

Perfecte Service

Prima meegedacht om een goede oplossing voor de vervanging van ons defecte driepuntsslot te realiseren.
Perfecte service! Hartelijk dank daarvoor.

7. Juli 2025

Fijn geholpen!

Ondanks het feit dat ik op vrijdagmiddag om 16:30 uur pas in de showroom aankwam werd ik goed geholpen en is het gelukt om een keuze te maken voor onze nieuwe woning. Hele mooie materialen en ontzettend veel keuze, top!
Offerte had ik ook snel binnen en daarop werd ook aangegeven dat er een aantal onderdelen pas later binnen zouden komen. Fijn om te weten, voorkomt teleurstelling.

2. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werd uitstekend geholpen door Harold.

Werd uitstekend geholpen door Harold.
Reageert snel en met de juiste oplossing.
Alleen jammer dat er geen beschrijving meegeleverd wordt, dat had wat tijd gescheeld.
Desalniettemin zeer tevreden!

16. April 2025

Via Bol.com bestelling geplaatst

Via Bol.com bestelling geplaatst, goed op de hoogte gehouden van verzendproces, helaas vertraging bij Post nl, daarna ook nog verkeerde pakketje gekregen ( sticker van ons pakket was op ander pakket terecht gekomen.) Deurbeslag gebeld met dit probleem, zij hebben direct een nieuwe sleutelkluis gestuurd die wij de volgende dag al hebben ontvangen.Super service dus.De sleutelkluis is zoals omschreven, ( wel groter en zwaarder dan ik verwacht had, maar dat is alleen maar positief) Sleutel past goed met bijgeleverde ring.

7. Februar 2025

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Betrouwbaar bedrijf waar ik mijn deurbeslag heb besteld. De producten werden op tijd geleverd en hoewel er aanvankelijk een fout was met de levering van één onderdeel, werd dit probleem snel en professioneel opgelost. Deurbeslag.nl kan ik van harte aanbevelen!

8. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr