Vond de bezorgkosten wel erg hoog vandaar mijn bestelling zelf opgehaald. De locatie was goed te vinden. De door mij bestelde stoel moest even gezocht worden maar werd daarna netjes in mijn auto geleg... Mehr ansehen
Mijn vrouw en ik zijn laatst bij de Troubadour outlet geweest voor meubels in onze nieuwe woning. We werden geholpen door Marja, een leuke en kundige dame. Ze nam de tijd voor ons en luisterde naar on... Mehr ansehen
Prima service in de Outlet Uithoorn. Fijn geholpen om de stoel in de auto te tillen. Het enige is dat ik het op dat moment fijn had gevonden te weten dat een week later alles met 15% verkocht werd; da... Mehr ansehen
We werden vriendelijk geholpen en de stoel die we kwamen ophalen was goed verpakt ter bescherming. De medewerker hielp ons met de stoel in de auto plaatsen.
Vom Unternehmen geschrieben
De Troubadour Outlet is de officiele meubeloutlet van woonwinkel De Troubadour Interieurs. In De Troubadour Outlet vind je een groot aanbod showroommodellen, samples en meubels die plaats moeten maken voor de nieuwe collectie. Meubels van hoogstaande kwaliteit voor een outlet prijs.
Zijdelweg 13, Amstelveen, Niederlande
Goed meubel
Goed ingepakt
Snelle hulp voor inladen
Mooie prijs
Iedereen super vriendelijk maar alles…
Iedereen super vriendelijk maar alles was al dik verpakt.. kon stoelen niet controleren op foutjes
Gedeeltelijk tevreden
Tevreden over de salontafel maar minder over tv meubel. Eén lade gaat heel moeilijk open en dicht dus eigenlijk niet bruikbaar. Houtstructuur is van beide meubels heel mooi.
Geslaagd voor mooie sidetables
Geslaagd voor mooie sidetables, thuis nog in de verpakking, maar in het echt heb ik het zwarte exemplaar in de outlet kunnen bewonderen 😀
Was spannend te kopen zonder in het echt gezien te hebben maar was een mooie actie! Voor ieder wat wils!
Jullie werken op een persoonlijke…
Jullie werken op een persoonlijke basis. Afspraak is afspraak.
Blij met mijn mooie meubel en de…
Blij met mijn mooie meubel en de korting van de winkel!
Goed geïnformeerd
Levering was vertraagd, kreeg daar keurig bericht van en week wanneer verwacht werd. Toen stoel binnen was werd ik gebeld dat ik hem op kon halen.
Happy with the product and delivery
Quick and convenient.
Mooie rieten lampen
Ik heb 2 mooie rieten lampen besteld.
Ze zijn netjes klaargezet en ik kon ze netjes ophalen. Ze moeten nog wel opgehangen worden maar ze zullen voortreffelijk staan.
Erg prettige communicatie
Erg prettige communicatie, zowel met de eigenaar alsook met de chauffeurs. Punctueel en gewoon zoals het hoort. Mooie meubels voor een erg goede prijs!
Makkelijke aankoop online
Makkelijke aankoop online. En bij ophalen goed geholpen. Product zoals omschreven.
Super aardig en mooi assortiment .
Goede service en fijn dat ik het niet…
Goede service en fijn dat ik het niet direct hoefde af te halen maar dat ik het even kon regelen.
Mooi product uit de outlet voor een…
Mooi product uit de outlet voor een mooie prijs. Had wel graag vernomen dat het het showroom model was. Zit nl een beschadiging op.
Alles keurig volgens afspraak en…
Alles keurig volgens afspraak en verwachting. Mooie tafel prijs kwaliteit prima.
Amazing designs!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.